Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Vysočina kraj
Průmyslová mokrá lakovna Vysočina - specialista na vysokotlaký nátěr a nástřik
Návrhem nejlepšího materiálu, nástřikem, nátěrem v lakovacích boxech či v místě realizace zakázky, se zabývá společnost Elna renovace s.r.o. v Jihavě.
ELNA-renovace s.r.o.
Prodej materiálu pro tepelné izolace, potřebné pro zateplené průmyslových a komerčních staveb
Na prodej materiálu pro tepelné izolace se zaměřuje společnost Josef Vaníček ELOV působící po celé České republice. Najdete zde vše potřebné pro zateplení průmyslových i komerčních staveb.
Výstavba nových vodních nádrží - rybníků a tůní a odbahňování rybníků
Stavbu nových vodních nádrží, jako jsou tůně, rybníčky a rybníky včetně odbahnění tůní a rybníků zajišťuje v oblasti Vysočiny a okolí Třebíče firma BAUFIRMA MPR s.r.o.
Zámečnická výroba na míru, povrchové úpravy Třebíč, vjezdové brány, ploty, branky, konstrukce
Jsme firma zabývající se předúpravou a finální úpravou povrchu kovu, zámečnickou výrobou na míru jako vjezdové brány, ploty, branky, ocelové konstrukce.
Malířské a natěračské práce Třebíč, přípravné práce před malbou, nátěry radiátoru, nátěr oken
Nabízím Vám své malířské a natěračské služby v celém sortimentu své profese, samozřejmostí jsou přípravné a úklidové práce.
Úklidové prostředky a drogérie, papírenské zboží
Velkoobchod s drogerií a úklidovými prostředky. Distribuce papírenského zboží. Drátěný program i další sortiment Vám dodá společnost CLEAN-PAP.
Úspory energií - projekt a montáž panelů pro solární ohřev vody na míru
Zpracování projektu a montáž panelů pro solární ohřev na míru zajišťuje naše společnost VacuSol, spol. s r.o. z Dolní Rožínky (kraj Vysočina). Pořiďte si panely a výrazně snížíte úspory energií.
Velkoobchodní prodej, řezání a olepování nábytkových dílců - zásobování výrobců
Řezání, olepování nábytkových dílců provádí společnost VAREX CZECH, s.r.o. z Polné. Zabýváme se velkoobchodním prodejem a zásobováním výrobců nábytku z České republiky.
Pobytové balíčky ve wellness hotelu – pro dva, víkendové, rodinné, sportovně-relaxační
Užíjte si pohodlí a relax v hotelovém wellness a luxusní ubytování v zámeckém hotelu Zámek Valeč za zvýhodněnou cenu prostřednictvím našich pobytových balíčků pro rodiny, přátele i páry.
Pediatrická ordinace, dětský lékař Přibyslav
Zdravotní služby v praktické ordinaci pro děti, preventivní prohlídky pro děti a mládež, ošetření akutních případů, aplikace očkovacích dávek.
Bech.Přib s.r.o. MUDr. Jaroslava Pavlasová
Značková dámská a pánská zimní obuv Rieker, Tamaris, Jana a další za akční ceny
Pořiďte si kvalitní a pohodlnou dámskou a pánskou zimní obuv značek Rieker, Tamaris, Jana a další renomované značky za výhodnou akční cenu v prodejně Obuv Svoboda.
Oprava, údržba silnic a dálnic Jihlava, obnovy povrchu všech druhů komunikací, vysprávky silnic
Naše společnost - SILKO s.r.o. - se zabývá opravami a údržbou komunikací všech tříd. Máme v tomto oboru letité zkušenosti, tenkovrstvé živičné úpravy komunikací.
Nechte si vyrobit designový a neotřelý kovový nábytek do Vaší moderní domácnosti či kanceláře
Uvažujete-li o modernizaci interiéru u Vás doma nebo v kanceláři, obraťte se na společnost Zámečnictví Jaroslav Borůvka, kde Vám ochotně a rádi splníme Vaše představy.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Vodoinstalace, rekonstrukce venkovního i vnitřního vodovodního potrubí
Vodoinstalace, rekonstrukce venkovního i vnitřního vodovodního potrubí provádí firma K-TOP, s.r.o. Třebíč. Také renovace a rekonstrukce koupelen a bytových jader.
K-TOP, s.r.o.
VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti, šití obleků na míru, šití dámské módy, šití pracovních oděvů
Vlastní výroba v českých dílnách od prvního do posledního stehu, exportujeme módu do Švýcarska, Anglie, Skotska, Rakouska a Německa.
Drobné strojní pozemní práce Třebíč, rychlé výkopy do hloubky 60 cm o volitelné šířce
Provádíme drobné strojní pozemní práce v místech, kde nemá velká technika přístup či ji z nějakých důvodů nelze použít.
Náhradní díly pro stroje na zpracování potravin - PIGO, SORMAC, Stumabo International, TOMRA, UniMac – Gherri
Náhradní díly pro linky na zpracování potravin zajistí firma Ing. Václav Kroupa SKANEKO. Pořídíte u nás náhradní díly pro stroje firem PIGO, SORMAC, Stumabo International, TOMRA a UniMac – Gherri.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Plastová zátěžová zatravňovací dlažba ProGrass MAX - zelené parkovací plochy, příjezdové cesty
Ideálním řešením pro zpevnění venkovních ploch je plastová zátěžová zatravňovací dlažba ProGrass MAX, kterou zakoupíte na e-shopu ANDĚLCZ. Využívá se pro zelené parkovací plochy i příjezdové cesty.
Anděl CZ, s.r.o.
Komfortní ložní prádlo - přikrývky, polštáře, prostěradla a povlečení
Komfortní ložní prádlo na Vysočině dodává naše studio Ráj spánku z Jihlavy. Zakoupit si u nás můžete přikrývky, polštáře, prostěradla, povlečení a jiné lůžkoviny.
Obec Sazomín, okres Žďár nad Sázavou, dominantou je zvonice při hlavní silnici
Obec Sazomín v okresu Žďár nad Sázavou disponuje kulturním domem, hostincem, sportovním hřištěm a dominantou u hlavní silnice je zvonička z 2. poloviny 19. století.
Výroba palivového dřeva automatickým  štípačem - kvalita české výroby
Výrobu kvalitního palivového dřeva Vám zajistí firma Automatické štípače Sláma z Velké Bíteše, specialista na výrobu a prodej automatických štípačů pravé české kvality.
Automatické štípače Sláma František Sláma
Vinylová podlaha - odolné proti poškrábání, oblíbené pro přirozený dřevěný vzhled, vodoodolné
Pokud nezávazně poptáváte vinylovou podlahu, můžete se obrátit na společnost Podlahy Pavel Kasal ze Žďáru nad Sázavou, která se zabývá prodejem a pokládkou jakéhokoliv typu podlahy.
Podlahy Pavel Kasal
Prodej registračních pokladních systémů, EET pokladny vč. příslušenství
Spolčnost M-SOFT, spol. s.r.o., která sídli v Jihlavě pro zajistí pro Váš obchod EET pokladny, registrační pokladní systémy a další příslušenství k pokladním terminálům.
Realizace staveb a projektová činnost
Výstavby domů, realizace rekonstrukcí, stavební práce všeho druhu, vyhotovení projektové dokumentace od T&Nstav stavební s obchodní, s.r.o. z Pelhřimova.
T&Nstav stavební a obchodní, s.r.o.
Zpracovatel dřeva v kraji Vysočina
Zemědělské služby a práce se dřevem v obci Jemnice, výroba stavebního dřevěného materiálu pro firmy i soukromé osoby, setí a sklizeň v zemědělských oblastech – společnost Zbyňka Čecha – kraj Vysočina.