Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Vysočina kraj
Předepsané zkoušky elektrických spotřebičů pro správný a bezpečný provoz firem
Předepsané zkoušky elektrických spotřebičů, které jsou důležité pro správný a bezpečný provoz firem vám zajistí naše profesionální společnost ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. z Jihlavy.
ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. - Čestmír Tišl
Krby a kachlová kamna dle platných norem a technologických postupů
Lubomír Smejkal se zabývá stavbou vnitřních i venkovních krbů a kachlových kamen. Při stavbě kamen i krbů se vždy drží platných norem a technologických postupů.
Stanice technické kontroly Jihlava - pravidelné technické kontroly pro osobní auta a motocykly
Stanice technické kontroly Jihlava provádí pravidelné technické kontroly pro osobní automobily i motocykly, ale také prohlídky na přání zákazníka bez zápisu do technického listu.
Dovoz, prodej a výkup užitkových a nákladních automobilů, návěsů a přívěsů, mycí linka pro nákladní automobily
Společnost Dvořák truck - servis s.r.o. nabízí dovoz, prodej, výkup, protiúčet užitkových a nákladních automobilů, včetně přívěsů a návěsů osvědčených značek.
Zpracování a prodej dřeva Moravské Budějovice – kvalitní služby pro širokou veřejnost
Pokud se chystáte k výstavbě pergoly a nevíte jaké stavební řezivo je na tento projekt potřeba zastavte se na pile v Moravských Budějovicích, kde vám rádi poradí a řezivo rovnou připraví.
Nákladní autodoprava, kamionová přeprava se zaměřením na Německo
Nákladní autodopravu, kamionovou přepravu se zaměřením na Německo zajišťuje přepravní společnost SPEDQUICK Třebíč, spol. s r.o.
Zateplení domů, fasád – ochrana před nepříznivými vlivy, snížení tepelných ztrát
Zateplení domů a fasád – účinné řešení pro snížení tepelných ztrát a účinnou ochranu před nepříznivými vlivy počasí realizuje v okolí Dačic a Jemnice stavební firma Jaromír Vyhnálek.
Montáž průmyslových, zemědělských a sportovních hal na klíč
Kompletní výstavbu montovaných ocelových hal zajistí firma UNIVARS. Montujeme průmyslové, zemědělské, sportovní haly a další typy montovaných hal pro různé využití.
UNIVARS, s.r.o.
Leptací pasta na sklo pro vytvoření efektu pískování na skleněných předmětech
Pastu na leptání skla, která na skleněných předmětech vytvoří efekt podobný pískování skla, objednávejte na e-shopu českého výrobce potřeb pro kreativní tvorbu barvyartemiss.cz, s.r.o.
barvyartemiss.cz, s.r.o.
Tesařské práce – zhotovení nových krovů a dřevěných konstrukcí
Odborník přes tradiční řemeslnou výrobu nových krovů a dřevěných konstrukcí v Telči, Jemnici a Dačicích. Specializovaná firma v oblasti tesařské výroby, KROVYS s.r.o.
Krovys, s.r.o.
Ryze česká výroba plastových potrubních systémů bez hnití a koroze
OSMA zpracování plastů, s.r.o. Humpolec - největší český producent certifikovaných plastových potrubních systémů pro domovní a venkovní kanalizaci
Ostendorf - OSMA s.r.o. Výroba plastového potrubí
Instalatérské práce, voda, topení, plyn, okres Třebíč, montáž plynových, kondenzačních a elektrických kotlů
Pan Miroslav Herynek nabízí veškeré instalatérské práce v oborech voda, topení a plyn v okrese Třebíč. Zabývám se především montáží plynových, kondenzačních a elektrických kotlů.
Svářečské práce – svařování hliníkových, ocelových, nerezových konstrukcí a dílů
Svářečské práce svařování na zakázku zajišťuje na Vysočině firma  DOLMONT ENERGO, s.r.o. z Třebíče. Svařujeme hliníkové, ocelové a nerezové konstrukce a díly.
DOLMONT ENERGO s.r.o.
Portál občana - inteligentní nástroj pro on-line podání a řešení úředních záležitostí
Chytrý nástroj pro on-line podání a řešení úředních záležitostí Vám přináší společnost Gordic. Pořiďte si Portál občana a minimalizujte kontakt svých zaměstnanců s občany během této doby.
Kácení stromů, výškové práce Žďár nad Sázavou – profesionální služby za příjemnou cenu
Máte na zahradě strom, který už by delší dobu potřeboval pokácet? Neodkládejte to a předejděte tak zbytečným problémům a reálnému nebezpečí. Najměte si odborníka, který vše zařídí.
Obec Ocmanice okres Třebíč – venkovské sídlo na pravém břehu řeky Oslavy
Představujeme vám obec Ocmanice, která se nachází v okrese Třebíč a náleží k ní osady Stružský Mlýn a Placký Dvůr. V současné době zde žije 330 obyvatel.
Elektroinstalace Žďár nad Sázavou, montáže, opravy, revize, zkoušky, elektrická zařízení, montáž hromosvodů
Firma Elektroinstalace František Zikmund se zabývá veškerou činností týkající se elektrických zařízení. V rámci své činnosti nabízím svým zákazníkům montáže, opravy, revize a zkoušky el. zařízení.
Plastové obrubníky a hřeby pro neviditelné zakončení okrajů zámkové a zatravňovací dlažby
Plastové obrubníky v různých výškách pro zakončení okrajů zámkové a zatravňovací dlažby nebo oddělení zatravněných ploch včetně hřebů pro jejich ukotvení pořídíte na e-shopu andel.cz.
Anděl CZ, s.r.o.
Renovace starých, zničených podlah v bytových interiérech od profesionálů
Nechte si zrenovovat starou, poničenou podlahu ve vašem bytě od skutečných profesionálů. Kompletní podlahářský servis zajišťuje na Vysočině firma Podlahy Pavel Kasal ze Žďáru nad Sázavou.
Podlahy Pavel Kasal
Kompletní realizace zateplených hal s dokonalou izolací – výrobní, průmyslové haly a další
O kompletní realizace zateplených hal s dokonalou izolací a paropropustností se postará firma Opravy Telč. Dodáváme opláštěné zateplené výrobní a průmyslové ocelové haly.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Stavební práce, výstavba rodinných domů na klíč, rekonstrukce, zemní práce, zpracování projektové dokumentace
Firma STAPOS spol.s r.o. nabízí veškeré stavební práce od A do Z. V rámci naší činnosti realizujeme například výstavbu rodinných domů na klíč, rekonstrukce domů a bytů, výstavbu plotů, zemní práce aj.
Výroba nealkoholických nápojů a limonád v PET lahvích 0,5 L
Výrobou nealkoholických nápojů a limonád se zabývá firma ZON, spol. s r.o. v Třebíči. Používáme praktické balení v PET lahvích o objemu 0,5l nebo 2l.
Přesný obsah tuku v mase, případně i bílkovin a dalších látek zjistí analyzátory obsahu tuku
Dodávku analyzátorů obsahu tuku a dalších špičkových potravinářských strojů včetně náhradních dílů zajistí společnost SKANEKO, která působí po celé České a Slovenské republice.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Položení zámkové dlažby na chodníky či příjezdové cesty, přadlažba chodníků
Zámková dlažba je praktická a stále velmi oblíbená. Položením dlažby, předlažbou chodníků a na další stavební a zednické práce se zaměřuje firma Jaromíra Vyhnálka v okolí Třebíče, Jemnice a Dačic.
Zahradnické práce, projekce a realizace zahrad, terénní úpravy, závlahové systémy
Projekce a realizace zahrad, terénní úpravy a závlahové systémy nabízí společnost Zahrady Laurus s.r.o.