Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Vysočina kraj
Výměna brzdových destiček a kotoučů, oleje v motoru včetně filtru - profesionální  servis
Každé vozidlo si zaslouží profesionální servis. Odbornou výměnu brzdových destiček a kotoučů i výměnu oleje v motoru včetně filtru provádí společnost Opravny Telč.
Autoservis, pneuservis a STK v Telči Opravny Telč, a.s.
Konference, firemní akce a teambuldingy v prostředí zámeckého hotelu s ubytováním
Ideální a zároveň netradiční místo s historickým nádechem pro konání konferencí, firemních akcí či teambuldingy a s možností ubytováním na zámku - to je Hotel Zámek Valeč ve Valeči u Třebíče.
Plynové kotle od osvědčených výrobců – dodávky, montáž
Dodávku a montáž spolehlivých plynových kotlů zajistí v okolí Náměšti nad Oslavou a Jaroměřic nad Rokytnou společnost K-TOP, s.r.o. Topte bezpečně a úsporně.
K-TOP, s.r.o.
Kompletní opravy historických památek a objektů
Veškeré stavební a zednické práce spojené s opravou historických památek zajistí v okolí Dačic, Telče a Slavonic stavební firma Jaromír Vyhnálek.
Kožené pohovky a sedací soupravy v anglickém stylu Chesterfield vyráběné na zakázku
Pohodlí, elegance a luxusní vzhled – to jsou kožené pohovky a sedací soupravy v anglickém stylu Chesterfield, které na zakázku vyrábí firma Tradicional.
Posuvné samonosné brány na kolejnicích s montáží i s pozáručním servisem
Jedinečnou kvalitou a moderním estetickým řešením jsou posuvné samonosné brány na kolejnicích firmy Garážová vrata a žaluzie Mareček z Telče. Postaráme se o dodávku, montáž i pozáruční servis.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Výhodné ubytování a stravování - nejen pro příznivce běžeckých tratí a biatlonu
Výhodné ubytování a stravování nejen pro příznivce běžeckých tratí a biatlonu naleznete v Restauraci a hotelu U Hrocha ve Žďáru nad Sázavou, kde se o vás opravdu špičkově postarají.
Restaurace a hotel U Hrocha
Velkoobchodní prodej nákladních pneu a disků, uskladnění, likvidace i opravy pneumatik
Na velkoobchodní prodej nákladních pneumatik předních světových značek a disků, dále na jejich uskladnění, likvidaci, opravy i výměnu se zaměřuje společnost GPD a.s. v Jihlavě na Vysočině.
Výroba na ohraňovacím lisu - CNC ohraňování plechů na Vysočině
Profesionální služby v oblasti výroby a ohýbání plechů na výkonných CNC strojích pro Vás po celém kraji Vysočina poskytuje Moravsko Budějovická společnost FERRUM s.r.o.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Zakázková výroba bioklimatických hliníkových pergol s regulací stínění, odvětráváním přehřátého vzduchu
Bioklimatickou hliníkovou pergolu, která funguje jako protidešťová zábrana, umožňuje regulaci stínění a navíc odvětrání přehřátého vzduchu, vyrábí na zakázku firma Keranos s.r.o. z Velké Bíteše.
Zajištění CT vyšetření pro kočky a psy - počítačová tomografie
CT vyšetření pro kočky a psy a počítačovou tomografie či neurologické vyšetření pro Vás zajistí Veterinární klinika MVDr. Petr Johanides ze Žďáru nad Sázavou.
MVDr. Petr Johanides Veterinární klinika
Zámečnické konstrukce na klíč – ocelové, kovové schodiště, balkóny, zábradlí, terasy
Zámečnické konstrukce na klíč do interiéru i exteriéru vyrábí firma UNIVARS. Na míru zhotovíme ocelové nebo kovové schodiště, balkóny i zábradlí včetně povrchové úpravy.
UNIVARS, s.r.o.
Zábavní park Šikland - čeká na Vás strašidelný zámek, westernové městečko nebo aquapark
Zábavní park Šikland je největší přírodní park v České republice a můžete se v něm těšit na westernové městečko, přírodní aquapark, strašidelný zámek a mnohé další atrakce pro děti i dospělé.
Potravinářské stroje a linky pro zpracování brambor a další kořenové zeleniny
Linky pro zpracování brambor a dalších druhů kořenové zeleniny dodává firma SKANEKO. Postaráme se o dodávku loupačů, třídičů, děliček a dalších strojů na zpracování brambor a kořenové zeleniny.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Opravy a renovace čalounění starých kusů nábytku
Opravy čalounění a renovaci čalouněného nábytku svěřte do rukou čalounické dílny Tradicional. Vrátíme lesk zašlému a starému kusu nábytku.
Výroba a distribuce nealkoholických nápojů ZON, sirupy bez konzervantů a umělých barviv
Sirupy bez konzervantů a umělých barviv, nealkoholické nápoje vyrábí a distribuuje firma ZON, spol. s r.o. v Třebíči. Neváhejte a ochutnejte nealkoholické nápoje ZON i vy!
Kvalitní krbové Kamna Vlna zajití energetické a ekologické vytápění pro domy i chaty
Společnost VVKamna s.r.o. z Jihlavy nabízí již přes třicet let kvalitní krbové kamna Vlna, u kterých se podílí na jak na jejich vývoji, tak na jejich výrobě.
Montáž rozvodů impulsního potrubí – potrubářské práce
O montáž rozvodů impulsního potrubí se na území Vysočiny postará firma Dolmont Energo z Třebíče. Provádíme také veškeré potrubářské práce, montáže a opravy potrubních systémů.
DOLMONT ENERGO s.r.o.
Široký výběr náhradních dílů pro nápravy osobních i nákladních vozidel
Společnost AUTOLA, s.r.o. z Třebíče poskytuje velký výběr náhradních dílů nejen pro nápravy osobních a nákladních vozů. Díly lze objednat i přes e-shop.
AUTOLA, s.r.o. Autodíly a náhradní díly Třebíč
Profesionální projektanti zaručují nejlepší řešení pro vaši stavbu
V ateliéru DISprojekt s.r.o. působí jen profesionální projektanti, kteří se postarají o řešení Vaší stavby, ať už jde o obytné nebo komerční stavby v okolí Žďáru nad Sázavou nebo Velkého Meziříčí.
DISprojekt, s.r.o.
Zámečnická výroba na zakázku - konstrukce, vrata, schodiště, žebříky
Zámečnickou výrobou se zabývá společnost Opravny Telč, a.s. za použití klasické i moderní technologie vyrobí na zakázku vrata, schodiště, žebříky a různé konstrukce.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Jedinečné kovové jídelní sestavy – nechte se unést unikátním designem
Na zakázkovou výrobou jídelních sestav na míru se v okolí Třebíče již dlouhé roky zaměřuje rodinná firma Zámečnictví Jaroslav Borůvka. Neotřelý design kovového nábytku Vás jistě uchvátí.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Zakázková výroba reklamních pletených čepic a čepic s logem firmy
Zakázkovou výrobu reklamních pletených čepic a čepic s logy firmy podle Vašich představ provádí společnost PLETEX s.r.o. se sídlem v Třebíči.
PLETEX s.r.o.
Sportovně-relaxační pobyt v hotelu s půjčovnou kol a bazénem
Sportovně-relaxační pobyt v hotelu s vlastním bazénem a půjčovnou kol si můžete vychutnat v Hotel Zámku Valeč u Třebíče.
Rekonstrukce a renovace koupelen - vodoinstalatérské a topenářské práce
Třebíčská firma K-TOP s.r.o. Vám pomůže s rekonstrukcí nebo renovací Vaší koupelny. Zajistí rovněž i vodoinstalatérské nebo topenářské práce.
K-TOP, s.r.o.