Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Vysočina kraj
Položení zámkové dlažby na chodníky či příjezdové cesty, přadlažba chodníků
Zámková dlažba je praktická a stále velmi oblíbená. Položením dlažby, předlažbou chodníků a na další stavební a zednické práce se zaměřuje firma Jaromíra Vyhnálka v okolí Třebíče, Jemnice a Dačic.
Zahradnické práce, projekce a realizace zahrad, terénní úpravy, závlahové systémy
Projekce a realizace zahrad, terénní úpravy a závlahové systémy nabízí společnost Zahrady Laurus s.r.o.
Zakázková výroba ocelových konstrukcí průmyslových hal
Ocelové konstrukce průmyslových hal podle projektové dokumentace na zakázku vyrábí v okolí Třebíče a Velkého Meziříčí firma UNIVARS s.r.o
UNIVARS, s.r.o.
Dětská tunelová rouška chlapecká, dívčí  - e-shop
Dětské tunelové roušky v barevném provedení a motivy pro chlapce i dívky vyrábí firma PLETEX s.r.o. z Třebíče. Dětské tunelové roušky zakoupíte na našem e-shopu.
PLETEX s.r.o.
Zdravotní antistatická obuv, se kterou eleminujete elektrický výboj
S antistatickou obuví od společnosti TIPABOTY s.r.o. Třebíč, která disponuje ortopedickými vlastnostmi,ale i eliminuje elektrický výboj, bude vaše práce maximálně bezpečná a pohodlná.
TIPABOTY s.r.o. Třebíč Pracovní obuv
Malířské válečky na bázi termofúze Žirovnice – pro profesionály i domácí kutily
Konečně jste se po dlouhém přemlouvání rozhodli, že doma vymalujete? Vyndáte potřebné náčiní a zjistíte, že vám chybí válečky nebo jiné příslušenství?
Dodávková autodoprava - vnitrostátní, mezinárodní
O dodávkovou autodopravu se postará firma SpedQuick z Třebíče. Zajistíme vnitrostátní i mezinárodní přepravu plachtovými i skříňovými dodávkami.
Kvalitní vyvýšené, zvýšené postele - vysoké postele nejen pro pohodlnější vstávání
Hledáte-li zvýšenou postel, která je vhodná nejen pro seniory, ale pro všechny věkové kategorie lidí hledající zvýšenou ložnou plochu, navštivte spánkové studio Ráj spánku v Jihlavě.
Luxusní nábytek vyráběný na zakázku - interiéry hotelů, penzionů, restaurací, kanceláří
Interiéry na míru pro hotely, restaurace, kavárny penziony i kanceláře realizuje firma Tradicional. Naše řemeslná dílna vyrábí luxusní čalouněný nábytek na míru.
Betonové protihlukové stěny, panely a mobilní svodidla pro pozemní komunikace - výroba
Prodejem prvků pro pozemní komunikace se zabývá firma Leube Beton s.r.o. z Jihlavy. Vyrábíme betonové protihlukové stěny, panely, mobilní svodidla a další zařízení.
Leube Beton s.r.o.
Ocelové konstrukce Havlíčkův Brod - kompletní dodávky, výroba a montáž dle norem
Jsme specialisté na kompletní dodávky ocelových konstrukcí, zajišťujeme výrobu a montáž dle normy ČSN EN 1090.
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Integrační platforma GINIS s garantovanou legislativou - bezpečné řešení pro veřejnou správu
Společnost GORDIC vám přináší komplexní a bezpečné řešení agend organizací ve veřejné správě. Integrační platforma GINIS s garantovanou legislativou představuje rozhraní s desítkami webových služeb.
Prodej obkladů do koupelny, dlažby vnitřní i venkovní
Prodej obkladů do koupelny v mnoha barevných variacích a typech najdete v Třebíči v obchodním domě Haus Spez, který poskytuje vše pro dům i zahradu.
Obec Valdíkov – malebná vesnička na úpatí Českomoravské vrchoviny
Rádi bychom vám představili malebnou vesničku Valdíkov, která se nachází v kraji zvaném Podhorácko, v předhůří Českomoravské vrchoviny.
Prodej náhradních náplní do tiskáren a jiných komponentů pro tiskárny
Náhradní náplně do tiskáren a jiné komponenty pro tiskárny, tiskárny HEWLETT PACKARD, BROTHER, EPSON, CANON v Jihlavě prodává firma M-SOFT, spol. s r.o.
Gramofonové a vinylové desky, LP vinyly českých i světových interpretů
Gramofonové desky, jako jsou vinylové desky nebo LP vinyly českých i světových interpretů různých hudebních žánrů, nakoupíte v prodejně Knihkupectví Jakuba Demla s.r.o. v Třebíči.
Knihkupectví Jakuba Demla s.r.o.
Prosetínské trubičky – lahodný cukrářský výrobek z listového těsta
Máte rádi sladké a přemýšlíte o tom kam si skočit pro něco dobrého? Máme pro vás výborný tip vyzkoušejte Prosetínské trubičky, které jsou pro svou lahodnou chuť velmi oblíbené.
Dodávka chladící a mrazící techniky Humpolec – kompletní servis včetně montáže
Máte jasné představy o tom, jaký byste potřebovali chladící box a nevíte o nikom kdo by tuto zakázku zrealizoval? My vám s tím rádi pomůžeme.
Originální látkové tašky s potiskem pro MŠ, ZŠ, SŠ – ruční výroba
Jedinečné a originální 100% ručně vyrobené látkové tašky s potiskem pro MŠ, ZŠ, SŠ, které si může každé dítko, žák nebo student vybarvit dle své fantazie, vyrábí a dodává společnost Reklamní potisk.
Reklamní potisk, s.r.o.
Povrchová úprava kovů – tryskání kovů, opracování povrchu kovů před lakováním, nátěrem
Povrchovou úpravu kovů zajišťuje na území Třebíče a Velkého Meziříčí firma UNIVARS. Pomocí tryskání upravíme povrch kovů před jejich další úpravou, jako je lakování nebo nátěr.
UNIVARS, s.r.o.
Výroba spojovacího materiálů, šroubů, klipů, matic
Nestandardní spojovací materiál, šrouby, nýty, závlačky, klipy, matice a mnoho dalších vyrábí a dodává česká společnost LAGUS s.r.o. z Jihlavy.
LAGUS s.r.o.
Stavební činnost, rekonstrukce, zateplování budov, kamenné zídky, zhotovení litého kamenného koberce, projekty
Společnost HAPPY STAVBY s.r.o. se sídlem v okrese Žďár nad Sázavou se zabývá veškerou činností v oboru stavebnictví. Součástí naší činnosti jsou také návrhy, rozpočty, projekty a poradenství.
Obec Klučov okres Třebíč – zavítejte do malebné vesnice, která se nachází v kraji Vysočina
Zajímá vás historie? Zavítejte do malebné obce Klučov,první písemná zpráva zde totiž vznikla již v roce 1351 a její název pochází z doby kdy místní obyvatelé získávali zemědělskou půdu tzv. klučením.
Chov a prodej sladkovodních ryb ze sádek Těšenov, prodejna Jihlava, prodej mořských ryb, čerstvé ryby
AP lesnická s.r.o. se zabývá chovem a prodejem ryb ve vlastních sádkách v obci Těšenov. Provozujeme také prodejnu v Jihlavě, kde nabízíme sladkovodní ryby z našich sádek a různé druhy mořských ryb.
Epoxidové podlahy Havlíčkův Brod – bezespáré, bezprašné a snadné na údržbu
Máte v koupelně opotřebenou podlahu a nechce se vám ji zbytečně bourat? Nechte si ji rychle a kvalitně opravit epoxidovým materiálem.