Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Vysočina kraj
Zinkování, šopování, metalizace povrchů, nátěry povrchů
Zinkování, šopování, metalizace povrchů, nátěry povrchů, povrchové úpravy s několikanásobnou prodlouženou životností to vše zajistí v oblasti Jihlavy firma ELNA-renovace s.r.o.
ELNA-renovace s.r.o.
Elektrikářské práce a dodávka elektroinstalačního materiálu – ušetříme váš čas a peníze
Chcete zabránit úderu blesku do vašeho domu? Chraňte sebe a svůj majetek a nechte si namontovat hromosvod od firmy Elektro Bureš, která provádí elektrikářské práce.
Penzion Na Hájence – příjemné ubytování v apartmánech nebo mobilních domech
Lesní společenství obcí v Bystřici nad Pernštejnem se nezabývá pouze prodejem a těžbou dřeva, ale také nabízí příjemné ubytování v penzionu Na Hájence.
Internet věcí, automatizace budov, HDL , inteligentní systémy vývoj
Jihlavská společnost GORDIC spol. s.r.o. je specialistou na automatizaci budov pomocí moderních technologií HDL. Zaměřujeme na vývoj inteligentních systémů a internet věcí.
Mostní digitální váhy Brno, pro vážení silničních vozidel
U společnosti Tenzona s.r.o. naleznete velký výběr nejspolehlivějších mostních digitálních vah pro vážení silničních vozidel v Brně a okolí.
TENZONA s.r.o.
Základní škola Pelhřimov, vzdělávání dětí, ZŠ Pelhřimov
Kvalitní vzdělávání dětí od 1. - 9. třídy nabízí Základní škola Pelhřimov, Komenského 1465.
Obec Budíkov ležící nedaleko města Humpolce, příjemná vesnička v okrese Pelhřimov
Obec s první písemnou zmínkou už v roce 1226. Pomník padlých postaven v roce 1936 a to není vše. Obec Budíkov má mnohem více zajímavostí.
Velkokuchyňské náhradní díly pro přístroje v gastronomii Pelhřimov
Společnost V.N.D. s.r.o., se zabývá prodejem velkokuchyňských náhradních dílů od roku 1996 a to pro veškeré přístroje v gastronomii.
Výroba ocelových konstrukcí nástaveb bytových domů, rekonstrukci historických objektů
Ocelové konstrukce pro nástavby bytových domů nebo rekonstrukci historických objektů vyrobí pro zákazníky na území celé Vysočiny firma  UNIVARS, s.r.o.
UNIVARS, s.r.o.
Designová krbová kamna i krbová vložka z Německa SPARTHERM
Designová krbová kamna i krbová vložka z Německa SPARTHERM prodává i provádí následnou montáž firma Kamna, krby Láznička - KALA Jihlava. Kompletní dodávka krbů na klíč.
Kamna, krby Láznička - KALA Láznička Jaromír
Velkokapacitní průmyslová kostkovačka na všechny druhy ovoce a zeleniny
Velkokapacitní průmyslové kostkovače na všechny druhy ovoce a zeleniny od belgické firmy FAM zakoupíte u společnosti SKANEKO z Třebíče.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Truhlářské potřeby Moravské Budějovice – prodejna pro kutily a stavebníky
Konečně jste si našli trochu času abyste dohnali práci, kterou neustále odkládáte. Potřebujete zbrousit trámy, ale když vyndáte brusku zjistíte, že vám došli brusné pásy. A co teď?
Zakázková výroba čalouněného nábytku pro reprezentativní prostory
Vybavte recepci hotelu, podniku nebo kancelář luxusním čalouněným nábytkem. Firma Tradicional na zakázku vyrábí čalouněný nábytek pro reprezentativní prostory.
Autoslužby, zdravotnické dopravní služby, autoservis, dovoz vozidel, bazar transportní techniky, odtahová služba
Představujeme společnost Autoslužby JAŠA s.r.o., která se zabývá především provozováním zdravotnické dopravní služby.
Tradiční výroba nealkoholických nápojů, stolní a sodové vody
Firma ZON, spol. s r.o. v Třebíči na Vysočině se zaměřuje na tradiční výrobu nealkoholických nápojů a stolní, sodové vody. Voda má parametry vody vhodné pro přípravu kojenecké stravy a nápojů.
Sekačky na vysokou trávu - užiteční pomocníci při sekání vysoké trávy
Namáhavou práci při sekání trávy Vám usnadní sekačky na vysokou trávu, které naleznete ve specializované prodejně zahradní techniky na Znojemsku a Třebíčsku Zahrada Vysočiny.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Pobytové balíčky na míru, ubytování pro rodiny s dětmi v prostorných rodinných apartmánech
Výhodné pobytové balíčky na míru pro rodiny s dětmi poskytuje hotel Zámek Valeč. Užijte si ubytování v prostorných rodinných apartmánech a v zámeckém prostředí hotelu Zámek Valeč u Třebíče na Vysočině
Rekonstrukce střech na historických budov a památkových objektů
Zkušený tesařský tým, který je profesionálem na rekonstrukce střech a krovů na historických a památkových budovách, je nedílnou součástí společnosti KROVYS s.r.o. z Telče.
Krovys, s.r.o.
Autodoprava – přeprava volně loženého i paletového nákladu do 24 tun
Autodopravu do 24 tun – vnitrostátní i mezinárodní přepravu volně loženého i paletového nákladu zajistí firma SPEDQUICK.
Výroba atypických postelí včetně roštů a zdravotních matrací
Výrobce vysoce kvalitních atypických postelí, roštů a matrací pro dospělé i děti, doplňkový nábytek, prodej lůžkovin, přikrývek a polštářů to vše v Jihlavě u firmy Ráj spánku
Kompletní vybavení do celého bytu včetně nové kuchyně – moderní interiéry nejen pro mladé
Nová kuchyň, nábytek do obýváků, ložnic, dětských pokojů a další vybavení do celého bytu prodává na e-shopu nebo přímo v prodejně společnost Nábytek NOVÝ BYT na Vysočině.
Kvalitní sítotisk, tisk na textil - potisk triček, pracovních oděvů, mikin i košil
Realizaci tisku na textil kvalitním sítotiskem zajišťuje firma Reklamní potisk, s.r.o. z Telče. Potiskneme trička, pracovní oděvy, mikiny i košile. Nabízíme vysokou kvalitu tisku za příznivé ceny.
Reklamní potisk, s.r.o.
Obec Bohuňov -  malebná obec na Vysočině láka na výlety, lyžařské i cyklo trasy
Obec Bohuňov leží v okrese Žďár nad Sázavou v nádherném prostředí Vysočiny a nabízí se jako skvělý výchozí bod pro okolní výlety na hrady, zámky a zříceniny.
Renovace tonerových kazet a výroba tiskových kazet Polná – profesionální služby a kvalitní výrobky
Máme vybudovanou odbytovou síť po celé České republice a zabýváme se renovacemi kazet a jejich výrobou. Naše firma působí od roku 1996 a nabízíme tak plno zkušeností.
Kulturní akce, turistika a volný čas ve městě Žirovnice - sportovní vyžití a mnoho akcí
Město Žirovnice se rozkládá na pomezí Českomoravské vrchoviny v nadmořské výšce 567 m, nabízí sportovní vyžití a mnoho kulturních akcí po celý rok.