Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Vysočina kraj
Vrtání studní a hledání pramene Polná – kvalitní voda bez chemie
Přemýšlíte, zda se napojíte pouze na vodovodní řád nebo si necháte vyvrtat studnu? Pokud chcete ušetřit, a navíc mít kvalitní, čistou vodu není o čem přemýšlet.
Hotel, penzion pro cyklisty – zažijte báječnou cykloturistiku na Vysočině
Ideální ubytování pro cyklisty v krásné a poklidné vesničce Škrdlovice u Velkého Dářka nabízí hotel U Hrocha. Místo, odkud můžete poznávat Žďárské vrchy i Vysočinu.
Restaurace a hotel U Hrocha
Přeprava nákladním automobilem s hydraulickou rukou
Přepravu nákladním automobilem s hydraulickou rukou provádí v okolí Telče společnost KROVYS s.r.o.
Krovys, s.r.o.
Tryskání, pískování kovů, ocelových konstrukcí, fasád i dřeva
firma ELNA-renovace s.r.o., to je specialista na tryskání a pískování kovů, ocelových konstrukcí, betonu, obkladových desek, fasád, kamene i dřeva.
ELNA-renovace s.r.o.
Čistící a úklidová technika značky NILFISK ALTO Třebíč – využití v zemědělství, průmyslu a jiných provozů
Čekají vás úklidové a čistící práce a hledáte vhodného dodavatele strojů pro spolehlivý úklid? Firma B TECHNIK z Třebíče je dodavatelem čistící a úklidové techniky do různých provozů.
Stavba domu či průmyslového objektu Havlíčkův Brod - dodávka staveb na klíč
Díky našim bohatým zkušenostem vám zrealizujeme velmi kvalitní stavbu na klíč za minimální náklady, a ještě vám můžeme doporučit nejvhodnější dodavatele s kterými spolupracujeme.
Chladicí a mrazicí zařízení, prodej, záruční a pozáruční servis, revize, montáže, chladničky, mrazničky
Společnost Polar chlazeni s.r.o. se sídlem v Havlíčkově Brodě se zabývá prodejem, servisem, montáží a revizemi chladících a mrazících zařízení.
Elektroinstalace a elektromontážní činnost – elektrické vytápění, osvětlení a mnoho dalšího
Elektroinstalace a elektromontážní činnost elektrického vytápění, osvětlení, ozvučení a mnoho dalšího zajišťuje společnost Elektro Puchner – elektroinstalace Moravské Budějovice.
Plynové a elektrické kotle nebo kotle na tuhá paliva - montáže, opravy a servis
Pan Petr Bouda z Havlíčkova Brodu pro Vás vyřídí veškeré vodoinstalační, plynárenské a topenářské práce od instalace a oprav kotlů po servis plynových přípojek.
Přeprava nebezpečných nákladů v režimu ADR – vnitrostátní, mezinárodní
Vnitrostátní a mezinárodní přepravu nebezpečných látek a věcí ve speciálním režimu bezpečnosti ADR zajistí přepravní společnost SPEDQUICK Třebíč.
Prodej, dodávka a montáž hliníkových vchodových dveří
Kvalitní hliníkové vchodové dveře v několika barevných dekor s vynikajícími tepelně-izolačními vlastnostmi v okolí Jemnice a Slavonic prodává a montuje firma Garážová vrata a žaluzie z Telče.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Wellness hotel – ubytování v luxusním hotelu s wellness rájem
Ubytování v luxusním wellness hotelu s vlastním wellness rájem zahrnujícím saunový svět, relaxační místnosti, procedury v Beauty centru a relaxační bazény si užijete v Hotel zámku Valeč na Vysočině.
Územní studie, regulační plány pro lepší život ve městech i vesnicích
Realizace územních studií a regulačních plánů od firmy DISprojekt s.r.o. Třebíč. To je harmonické a stylové bydlení ve městech i vesnicích.
DISprojekt, s.r.o.
Zemní, výkopové a přípravné práce pro stavby - hloubení
Široké spektrum služeb v oblasti zemních a výkopových prací nebo přípravné práce pro stavby zajišťuje v okolí Jemnice a Dačic firma Jaromír Vyhnálek - Stavební a zednické práce.
Sirupy a limonády značky ZON, výroba nealkoholických nápojů
Kvalitní a chutné nealkoholické nápoje, balené vody a sirupy s historií vyrábí a distribuuje společnost ZON v Třebíči. Tradiční limonády a sirupy firma ZON, spol. s r.o. vyrábí již 5 generací.
Prodej kypřičů a kultivátorů půdy – skvělí pomocníci při obdělávání půdy
Kultivátory a kypřiče půdy, které nejen kypří a provzdušňují, najdete ve specializované prodejně zahradní techniky na Vysočině ZAHRADA VYSOČINY.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Střešní opláštění výrobních, administrativních, skladových hal a budov
Specialistou na střešní opláštění výrobních, administrativních, skladových hal a budov je společnost Opravny Telč, a.s. Zastřešení montovaných hal přizpůsobíme požadavkům zákazníka.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Víčkovače sklenic a lahví – automatická lineární víčkovačka s dávkovačem víček
S uzavírán sklenic a lahví s kovovými víčky typu Deep Twist-Off, Pry-Twist, Pry-Off, ale i běžnými víčky si hravě poradí automatická lineární víčkovačka s dávkovačem víček značky UniMac.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Panely, lodžie a prefabrikované haly - výroba stavebních betonových prvků
Na výrobu a prodej stavebních betonových prvků se specializuje firma Leube Beton s.r.o. z Jihlavy. Dodáváme panely, lodžie a prefabrikované haly pro občanské výstavby i stavitelství.
Leube Beton s.r.o.
Platforma KYBEZ pro oblast kybernetické bezpečnosti a systematického vzdělávání
Hlavním posláním platformy KYBEZ je snaha o bezpečnější digitální prostor a kvalitní život v něm. Zajišťuje komplexní produkty a služby v oblasti kybernetické bezpečnosti.
Montáž střešní krytiny, pergol a jiných přístřešků dle Vašich přání
Společnost BAUFIRMA MPR s.r.o. Vám zrealizuje střechu, pergolu, či jakýkoliv jiný přístřešek včetně veškerých tesařských a pokrývačských prací v kraji Vysočina.
Mléčné produkty z Jaroměřické mlékárny - výroba výhradně z českého mléka
Sháníte kvalitní suroviny, které jsou vyrobeny z českého mléka a neobsahují tolik nežádoucí éčka? Pak navštivte Jaroměřickou mlékárnu, kde mají poctivé české výrobky.
Revize elektrických zařízení a hromosvodů – zajištění bezpečnosti provozu a snížení rizika požáru
Výchozí a pravidelné revize elektrických zařízení a hromosvodů zajistí společnost Elektro Puchner – elektroinstalace Moravské Budějovice, která se zaměřuje i na elektroinstalace.
Tepelná izolace průmyslového potrubí, nádrží – všechny druhy izolace
O izolaci průmyslového potrubí a nádrží provádí na Vysočině firma Dolmont Energo, s.r.o. Izolaci provádíme všemi typy izolačních materiálů.
DOLMONT ENERGO s.r.o.
Prodej volně sypaného palivového dřeva
Společnost Wood Rakušan vyrábí a prodává volně sypané palivové dříví z různých dřevin jako smrk, borovice, dub, buk v Třebíči a okolí.
Wood Rakušan Marek Rakušan