Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Vysočina kraj
Chemické čištění kamenných soklů, schodů, fasád, historických památek
Společnost Pavel Leška nabízí chemické čištění kamenných soklů, schodů, fasád, historických památek, soch, betonových ploch, veřejných prostranství, kamenných a cihlových interiérů.
Náhradní součástky pro chlazení, topení a klimatizace osobních automobilů
Náhradní součástky pro chlazení, topení a klimatizace osobních automobilů prodává e-shop autola.cz. Díly si také můžete osobně vyzvednout v naší kamenné prodejně v Třebíči.
AUTOLA, s.r.o. Autodíly a náhradní díly Třebíč
Zednictví, stavitelství - půdní vestavby, hrubé stavby, zateplení domu v okolí Třebíče
V oboru zednictví, stavitelství působí Jaromír Vyhnálek z Jemnice. Přijímá zakázky v okolí Třebíče, Dačic. Provádí převážně půdní vestavby, zateplení domu, hrubé stavby i RD na klíč.
Truhlářství, truhlářské práce – kvalitní nábytek na míru
Truhlářské práce zajistí v okolí Rosic a Brna-venkov Truhlářství Jiří Kafka. Naše truhlářská dílna vyrábí kvalitní nábytek do bytů, domů, kanceláří i obchodů na míru.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Čalouněný nábytek v anglickém stylu Chesterfield - židle, křesla, pohovky, sedací soupravy
Vybavte svůj interiér čalouněným nábytkem v anglickém stylu Chesterfield. Pořiďte si židle, křesla, pohovky a sedací soupravy z truhlářské a čalounické dílny Tradicional.
Netkaná a technická rouna - nehořlavá, voděodolná a s tepelnou a zvukovou izolací
Společnost JILANA, a.s. z Jihlavy se specializuje na vývoj a výrobu netkaných a technických roun, které najdou využití při výrobě obuvi, nábytku nebo v průmyslu.
Úprava povrchů v průmyslové práškové lakovně, čištění, tryskání
Úpravu povrchů, čištění, tryskání suchým ledem, lakování, odstranění grafitů a další práce zajistí na Vysočině firma ELNA-renovace s.r.o.
ELNA-renovace s.r.o.
Topenářské práce, topenáři – návrhy optimálního řešení, montáž, demontáž
Bohaté a dlouhodobé zkušenosti s topenářskými pracemi má společnost K-TOP, s.r.o. Naši topenáři působí v Třebíči a jeho okolí a pracují pouze s kvalitními, ověřenými materiály.
K-TOP, s.r.o.
Lyofilizátory PIGO – stroje na vakuové vymrazování potravin
Stroje na vakuové vymrazování potravin, které zachovají barvu, chuť i živiny potravin, dodává firma SKANEKO z Třebíče. Prodáváme kvalitní lyofilizátory značky PIGO.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Chytrá komunikace a bezpečné propojení technologií v oblasti Internetu věcí
Společnost MyMight a Gordic z Jihlavy Vám představují inteligentní platformu pro jednodušší způsob komunikace a bezpečné propojení různých technologií v oblasti Internetu věcí (IoT).
Stavební truhlářství a truhlářská výroba
Specialistou na tradiční řemeslnou truhlářskou výrobu a stavební truhlářství v okolí Telče je společnost KROVYS s.r.o.
Krovys, s.r.o.
Prostory ke konání firemních akcí a konferencí ve středu České republiky
Ideální prostory ke konání firemních akcí a konferencí poskytuje díky svému ideálnímu umístění uprostřed republiky Hotel Antoň v Telči.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Výroba obuvi pro zdravotnictví a osoby ve zdravotnických zařízeních
Dámskou a pánskou obuv vhodnou pro zaměstnance a osoby pohybující se ve zdravotnických zařízeních vyrábí společnost TIPABOTY s.r.o. z Třebíče.
TIPABOTY s.r.o. Třebíč Pracovní obuv
Prodej a výroba originálních a cenově dostupných pletených výrobků
Prodej a výroba originálních a cenově dostupných pletených výrobků jako jsou čepice, rukavice a šály nabízí firma PLETEX s.r.o. v Třebíči.
PLETEX s.r.o.
Dřevovýroba a pilařské práce - výroba dřevostaveb a prodej palivového dříví
Pila Rozsochatec s.r.o. z Havlíčkova Brodu zajišťuje dřevařské a pilařské práce, mezi její spektrum patří i výroba dřevostaveb a prodej palivového dříví.
Neonové, metalické a klasické sady barev na světlý a tmavý textil, barvy svítící ve tmě, speciální barvy na hedvábí
Neonové, metalické a klasické sady barev na světlý nebo tmavý textil textil, speciální barvy svítící ve tmě nebo hedvábí pro tvorbu zajímavých barevných aplikací vyrábí česká firma barvyartemiss.cz.
barvyartemiss.cz, s.r.o.
Spedice – mezinárodní kamionová přeprava zboží po celé Evropě
Spedici a spediční služby na vysoké úrovni, včetně mezinárodní přepravy zboží s certifikátem systému managementu kvality, poskytuje dopravní společnost SPEDQUICK.
Vyvýšený záhon z lakovaných pozinkovaných profilů – snadná montáž, estetický vzhled
Ideálním řešením pro zahrádkáře trpící bolestmi zad je pěstování plodin ve vyvýšených záhonech. Vyvýšení, snadno smontovatelné záhony z pozinkovaných profilů objednávejte na e-shopu andel.cz.
Anděl CZ, s.r.o.
Plošné materiály pro výrobu nábytku, které formátujeme na CNC strojích
Zpracováním plošných materiálů pro výrobu nábytku provádí na Vysočině společnost VAREX CZECH s.r.o. z Polné u Jihlavy. Pro CNC formátování využíváme moderní nářezové centrum Homag Holza.
Prodej stavebnin, stavebního nářadí, techniky a stavebních materiálů
Široký sortiment zboží pro Vaše stavební projekty, jako jsou tvárnice, obklady, nářadí a technika, najdete v obchodním domě Haus Spezi v Třebíči.
Výstavba designových krbových kamen - moderní design Hase Romotop
Nová designová krbová kamna s úžasným moderním designem Hase Romotop Vám kompletně postaví včetně krbových vložek firma Kamna, krby Láznička – KALA
Kamna, krby Láznička - KALA Láznička Jaromír
Prodej kvalitních postelí a zdravotních matrací pro seniory
Pokud hledáte postel či zdravotní matraci, která Vám zaručí kvalitní spánek, navštivte spánkové studio Ráj spánku v Jihlavě a jistě si vyberete z jejich širokého sortimentu s možností vyzkoušení.
Poskytování připojení k internetu - bezdrátový internet pro domácnosti
Bezdrátový internet v Jižních Čechách poskytuje firma M-SOFT, spol. s r.o., která zajišťuje připojení k internetu pro domácnosti.
Základní škola Pelhřimov, Na Pražské 1543, I. a II. stupeň
Základní škola Pelhřimov, Na Pražské 1543, příspěvková organizace poskytuje komplexní základní vzdělání pro I. i II. stupeň.