Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Vysočina kraj
Profesionální a kompletní služby v oblasti projekční činnosti pro stavby nebo veřejný sektor
Pelhřimovská firma PROJEKT CENTRUM NOVA, s.r.o. poskytuje služby v projekční činnosti a inženýrské práce pro průmyslové budovy, veřejný sektor a zajišťuje rovněž i dokumentaci.
Prodej i pronájem elektronických docházkových systémů - zajišťujeme montáž i servis
Kompletní služby v oblasti docházkových systému naleznete u žďárské firmy ELVIS, která poskytuje elektronické systémy pro evidenci příchodů a odchodů zaměstnanců.
ELVIS
Prodej tvrdého i měkkého palivového štípaného dřeva, výkup dřeva
Společnost Svadbales prodává tvrdé i měkké palivové štípané dřevo. Zabýváme se také výkupem dřeva.
Venkovní a vnitřní rozvody kanalizace, vody - montáže, rekonstrukce
Společnost K-TOP, s.r.o. Třebíč působí v oboru vodo topo plyn. V oblasti vodoinstalací se zaměřuje na venkovní a vnitřní rozvody kanalizace, vody - nové montáže i rekonstrukce.
K-TOP, s.r.o.
Luxusní designová německá krbová kamna Skantherm
Designová krbová kamna od německé značky Skantherm a kompletní sortiment ke krbovým kamnům prodává společnost Kamna, krby Láznička – KALA z Jihlavy.
Kamna, krby Láznička - KALA Láznička Jaromír
Bezdrátové internetové připojení, poskytování internetu za výhodný ceny
Jihlavská firma M-SOFT spol. s.r.o. se zabývá prodejem hardwarů, softwarů a počítačů, ale poskytuje také bezdrátový internet za výhodnou cenu.
Střešní latě, fošny, prkna –  stavební řezivo na prodej a výroba na zakázku
Společnost Wood Rakušan se zabývá řezáním fošen a střešních latí ze sušeného řeziva určeného pro truhlářskou či stavební činnost. Naleznete nás v okrese Třebíč sklad: Mladoňovice a Jemnice.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Projekční a inženýrské činnosti - stavební projekty pro průmyslové stavby nebo rodinné domy
Pelhřimovská firma PROJEKT CENTRUM NOVA, s.r.o. poskytuje profesionální služby v oblasti projekční a inženýrské činnosti pro pro průmyslové stavby.
Obec Vanov, okres Jihlava, památky, zajímavosti, výlet krásnou krajinou
Malebná obec Vanov se nachází v okrese Jihlava v kraji Vysočina. Okolí obce je jako stvořené pro pěší turistiku a návštěvu několik památek a zajímavostí.
Výroba, montáž ocelových konstrukcí pro zemědělství i strojírenský průmysl ve vysoké kvalitě
Komplexní služby v oblasti výroby, dodávek a montáží ocelových konstrukcí pro zemědělství i strojírenský průmysl ve vysoké kvalitě poskytuje společnost Opravny Telč, a.s.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Závěsné stříšky s lištou a obloukové stříšky s hliníkovým rámem nad vchodové dveře
Široký sortiment stříšek nad vchodové dveře nakoupíte prostřednictvím e-shopu andel.cz. Najdete zde závěsné stříšky s lištou, ale také obloukové stříšky s hliníkovým rámem.
Anděl CZ, s.r.o.
Servis pro zemědělské stroje - opravy kardanových hřídelí a náhradní díly
Poskytujeme řešení v oblasti servisu a oprav kardanů pro jakékoliv nákladní vozidlo. Zajišťujeme vyvažování, průmyslové pohony, nové kardanové hřídele a klouby i náhradní díly.
Prodej automatických štípačů pro průmyslovou výrobu štípaného dříví
Prodejem automatických štípačů pro průmyslovou výrobu měkkého a tvrdého palivového dříví se zabývá společnost Automatické štípače Sláma z Osové Bítýšky.
Automatické štípače Sláma František Sláma
Kardany - celé kardany, středové uložení, pružné unašeče – hardy spojky
Kardany pro vozidla s náhonem všech čtyř kol dodává firma AUTOLA z Třebíče Prodáváme celé kardany, středové uložení kardanů, ale i pružné unašeče, neboli hardy spojky.
AUTOLA, s.r.o. Autodíly a náhradní díly Třebíč
Armovna - výroba výztuže do betonu pro železobetonové konstrukce
Kvalitní výztuže do betonu pro železobetonové konstrukce seženete od firmy FERRUM s.r.o. z Moravských Budějovic, který má vlastní armovnu a je schopna zajistit výrobu dle přání zákazníka.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Docházkové a přístupové systémy. Přehled aktuálně přítomných zaměstnanců.
Docházkové a přístupové systémy od firmy ELVIS Vám snížení náklady na evidenci pracovní doby zaměstnanců, modernizace areálu a budovy a přehledy aktuálně přítomných zaměstnanců.
ELVIS
Ekonomické moderní rodinné domy, dřevostavby na zakázku
Přijďte si vybrat nové bydlení k odborníkům ze společnosti Homestead, s.r.o. Na zakázku Vám postaví ekonomické moderní rodinné domy a dřevostavby v Kuřimi a Tišnově.
Homestead, s.r.o.
Výroba vodních sprinklerů pro nákupní centra, divadla, nemocnice, hotely včetně montáže
Výrobu a montáž vodních sprinklerů zajišťuje firma P.J. - MONT, spol. s r.o. z Třebíče. Dodáváme sprinklery pro nákupní centra, hotely, divadla, nemocnice a další budovy občanské vybavenosti.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Batikovací reaktivní barvy, barvy na batikování textilu za studena
Vytvořte si jedinečná trička nebo látkové tašky s výraznými barevnými obrazci za pomocí batikovacích barev českého výrobce barvyartemiss.cz, s.r.o. Prodáváme barvy na batikování textilu za studena.
barvyartemiss.cz, s.r.o.
Revize plynových kotlů a zařízení včetně oprav jejich poruch
O revizi a opravy plynových kotlů a dalších plynových zařízení se postará firma Petr Strnad Plynové kotle Třebíč. Opravíme také plynové sporáky, bojlery, topidla a zářiče.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
Zakázková výroba šál a čepic pro sportovní fanoušky od českého výrobce
Zakázkovou výrobou pletených výrobků se zabývá společnost PLETEX s.r.o., která pro vám zajistí čepice či šály s motivem vašeho oblíbeného sportovního klubu.
PLETEX s.r.o.
Rekonstrukce a modernizace výtahů na klíč se stavebními prácemi
Rekonstrukce a modernizace výtahů na klíč se stavebními prácemi, vytahy zajišťující bezpečnost nabízí společnost TREBILIFT, s.r.o. na Vysočině.
TREBILIFT, s.r.o.
Romantické svatby na míru v Telči
Krásnou romantickou svatbu na míru pro Vás v Telči zorganizuje Hotel Antoň. Prožijte své jedinečné a výjimečné okamžiky v našem hotelu.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Optické vysokorychlostní připojení k internetu k více jak 100 obcí na Vysočině
Optické vysokorychlostní připojení k internetu od firmy M-SOFT, spol. s.r.o., Jihlava. Nyní dostaneš 6 měsíců zrychlení ZDARMA. Stabilním a výkonným optickým připojením.
Podlahové studio – dodávka a pokládka podlahových krytin
O dodávku podlah a pokládku podlahových krytin od spolehlivých evropských výrobců se Vám postará společnost Podlahy Kasal ze Žďáru nad Sázavou.
Podlahy Pavel Kasal