Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Vysočina kraj
Pomůcky pro výcvik psa - vlastní výroba kynologických potřeb a oblečení, eshop
Jiří Čejka HST je známým výrobcem kynologických potřeb a oblečení. Vlastní výrobu pomůcek pro výcvik psa od oblečení, přes rukávy a obleky si zakoupíte jednoduše online přes náš eshop!
HST Čejka Sportovní a služební kynologie
Artspect - Kancelářský nábytek vyšší úrovně  -  Váš klíč k dokonalému prostředí
V Artspect najdete kancelářský nábytek spojující kvalitu, funkčnost a styl. Vstupte do světa Artspect a objevte moře možností pro vaši kancelář. Jsme společností, která propojuje design a funkčnost.
Artspect, a.s. ČESKÝ VÝROBCE NÁBYTKU
Luxusní šerpy pro školy a školky jako upomínka významných okamžiků života
Šerpy pro školy a školky s potiskem podle vlastního přání dodává společnost Reklamní potisk, s.r.o. sídlící v Telči. Naše šerpy Vám připomenou významné okamžiky života.
Reklamní potisk, s.r.o.
Zakázková výroba kuchyňských linek, kuchyně na míru - zaměření a grafický projekt ZDARMA.
Zakázková výroba kuchyňských linek, kuchyně na míru - zaměření a grafický projekt ZDARMA, záruční a pozáruční servis od firmy Truhlářství Jiří Kafka v Třebíči.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Projektování staveb v projektové kanceláři - stavební úpravy pro budovy
Zajistíme projektování staveb a stavební úpravy pro průmyslové stavby. Poskytujeme inženýrskou činnost i poradenství. Jsme pelhřimovská firma PROJEKT CENTRUM NOVA s.r.o. a působíme na Vysočině.
Pronájem velkého společenského sálu s kapacitou až 120 míst na svatby, oslavy i školení
Uspořádejte svatbu, oslavu nebo školení pro více osob v Restauraci a hotelu U Hrocha ve Žďáru nad Sázavou. Náš společenský sál s kapacitou až 120 osob si můžete pronajmout kdykoliv během roku.
Restaurace a hotel U Hrocha
Přenosný docházkový systém pro evidenci docházky zaměstnanců
Firma ELVIS ze Žďáru nad Sázavou poskytuje docházkové systémy k evidenci docházky zaměstnanců na pracovišti. V širokém sortimentu najdete přenosný docházkový systém na dálkové ovládání a další.
ELVIS
Korková podlaha do bytu i rodinného domu pro úsporu tepelné energie, proti hluku a vhodná pro alergiky
Jihlavská firma Podlahy Pavel Kasal je prodejcem koberců, podlah a v nabídce mají také korkové podlahy, které Vašemu domovu zajistí odhlučnění a úsporu nákladu za topení.
Podlahy Pavel Kasal
Firemní budovy, kanceláře a reprezentativní showroomy - výstavba na klíč
O výstavbu reprezentativních prodejních showroomů, firemních budov a kanceláří se postará firma Homestead, s.r.o. ze Žďáru nad Sázavou. Zákazníkům z Vysočiny zajistíme výstavbu na klíč.
Homestead, s.r.o.
Zajištění profesionální stavební projekce a projektové dokumentace pro stavby
Pelhřimovská firma PROJEKT CENTRUM NOVA, s.r.o. se zabývá projektovými dokumentacemi. Zajistí Vám profesionální služby v oblasti stavební projekce a inženýrské činnosti.
Instalatérské práce - opravy, výměny vodovodního potrubí, stoupaček, rozvodů
Společnost K-TOP s.r.o. poskytuje kvalitní instalatérské práce, opravy a výměny vodovodního potrubí, stoupaček a rozvodů, to vše v okolí Velkého Meziříčí a Jihlavy.
K-TOP, s.r.o.
Zahradní nábytek pro pohodlné a stylové dny na zahradě - vychutnejte si krásné dny se společností Společnost Artspect v Humpolci
Prožijte krásné chvíle na zahradě s naším širokým výběrem zahradního nábytku a dekorace. Najdete zde houpačky, psí boudy, zahradní stoly, větrné mlýny, zahradní sety, dětská pískoviště a další.
Artspect, a.s. ČESKÝ VÝROBCE NÁBYTKU
Automatické štípačky dřeva od certifikovaného českého výrobce
Kvalitní automatické štípačky dřeva dle přání zákazníka zajistí certifikovaný český výrobce František Sláma.
Automatické štípače Sláma František Sláma
Projektová dokumentace pro provedení stavby, projekční kancelář
Projektovou dokumentaci pro provedení stavby, inženýrsko-geologické průzkumy zajistí na Vysočině projekční kancelář PROJEKT CENTRUM NOVA s.r.o.
Dřevěná nebo nerezová madla na zábradlí a na zeď
Madla z nerezové oceli nebo madla z rmasivu vhodná na zábradlí nebo k ukotvení ke zdi zakoupíte na e-shopu AndělCZ.
Anděl CZ, s.r.o.
Vestavný kávovar – rychlý a kvalitní servis, vč. zajištěné dopravy!
Kvalitní servis, údržbu a opravu Vašeho vestavného kávovaru vč. svozu po celé České republice zajistí společnost alacaffé, s.r.o. Kontaktujte nás!
alacaffé, s.r.o. Pronájem a servis profi kávovarů
Výroba mikrošroubů a šroubů pro elektro automobilový průmysl
Kvalitní mikrošrouby a šrouby nejen elektro automobilový průmysl vyrábí za skvělé ceny společnost LAGUS s.r.o. z Jihlavy, která zajišťuje sortiment pro celou Českou republiku.
LAGUS s.r.o.
Kardany pro nákladní automobily, náhradní díly pro kardanové hřídele - repase
Poskytujeme náhradní díly pro kardanové hřídele, klouby, kardany pro všechny typy nákladních vozů, Liaz, Avia. Zajišťujeme vyvážení kardanů nebo kloubových hřídelí.
Turnikety - plnoprůchodné turnikety, rotační turnikety, automatické pokladny, branky
Turnikety jsou ideální u vstupu do Vaší budovy. Máte komplexní informace o přístupech, docházce, ale i platbách za vstup do areálu. Firma ELVIS působí po celé ČR.
ELVIS
Kompletní podlahářský servis – profesionální služby a dokonalý design
Podlahy Kasal ze Žďáru nad Sázavou, to je profesionální tým podlahářů, který zajistí kompletní podlahářský servis. Vsaďte na dokonalý design za rozumnou cenu.
Podlahy Pavel Kasal
Výstavba rodinných domů a nízkoenergetických ekonomických dřevostaveb
Výstavbou rodinných domů a nízkoenergetických ekonomických dřevostaveb v Pelhřimově i Humpolci se zabývá firma Homestead, s.r.o., která má s realizací bohaté zkušenosti.
Homestead, s.r.o.
Výroba plastové potrubí, kanalizační systém z neměkčeného polyvinylchloridu
Zajišťujeme jako největší český výrobce výrobu plastového potrubí v různých variantách, jako například kanalizační systém z neměkčeného polyvinylchloridu.
Ostendorf - OSMA s.r.o. Výroba plastového potrubí
Projekty pro stavby, projekční a inženýrská činnost ve výstavbě na Vysočině
Firma PROJEKT CENTRUM NOVA, s.r.o. poskytuje služby v oblasti inženýrských činností. Zabývá se projektovou činnosti pro stavby nebo budovy ve výstavbě. Zajišťuje komplexní služby.
Stínění pergoly Terrassendach Original – stínění z akrylátové tkaniny na polykarbonátové panely
Stínění na polykarbonátové panely vaší zahradní pergoly vyrobené z kvalitní akrylátové a omyvatelné tkaniny nakupujte na e-shopu andel.cz.
Anděl CZ, s.r.o.
Internetové připojení Jihlava - připojení zajistíme již do druhého dne
Internetové připojení Jihlava firmou M-SOFT, spol. s r.o. pro firmy i domácnosti. Wifi, vyhrazené a agregované linky - připojení do druhého dne.