Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Vysočina kraj
Výroba, prodej pletených čepic na zakázku, originální čepice, šály, rukavice
Výrobu a prodej originálních pletených dámských, pánských a dětských čepic na zakázku zajišťuje specialista v oboru firma PLETEX s.r.o. Kvalitní výrobky za skvělou cenu!
PLETEX s.r.o.
Torzní tyče pro automobily značky Renault a Peugeot
Společnost Autola s.r.o. z Třebíče má v sortimentu na svém e-shopu torzní tyče pro automobily značky Renault a Peugeot. Pokud sháníte autodíly pro tyto osobní automobily, navštivte náš e-shop.
AUTOLA, s.r.o. Autodíly a náhradní díly Třebíč
Pronájem autojeřábů – spolehlivá technika včetně obsluhy a kompletního vybavení
Pronájem autojeřábů různých nosností a s rozdílnou výškou zdvihu včetně zajištění obsluhy a kompletního vybavení zajišťuje společnost Promi Moving s.r.o. působící v Jihlavě a na Vysočině.
Staročeská, italská, mexická, japonská kuchyně Žďár nad Sázavou
ubytování, restaurace, stravování, orientální i česká kuchyně, hotel, hotelová vinárna, dětské i bezmasé pokrmy, sklářská huť, Privat wellness
Restaurace a hotel U Hrocha
Rychlá výstavba ekonomických dřevostaveb na klíč, moderní vzhled
Specialistou na rychlou výstavbu ekonomických dřevostaveb na klíč v Havlíčkově Brodě je firma Homestead, s.r.o. Staví bungalovy, moderní i tradiční domy.
Homestead, s.r.o.
Přední a zadní tlumiče pérování pro tuzemské i zahraniční značky automobilů
Tlumiče pérování pro osobní automobily tuzemských i zahraničních značek nakoupíte na e-shopu firmy AUTOLA. Online si můžete objednat přední i zadní tlumiče pérování.
AUTOLA, s.r.o. Autodíly a náhradní díly Třebíč
Projekční a inženýrská činnost - pomůžeme Vám s výstavbou Vašeho projektu
PROJEKT CENTRUM NOVA, s.r.o. z Pelhřimova poskytuje komplexní projekční a inženýrskou činnost pro průmyslové stavby po celé Vysočině. Zajišťuje dokumentaci, architektonické služby a další.
Servis a diagnostika polohermetických kompresorů – značky Bitzer, Copeland, Frascold a mnoho dalších
Servis a diagnostiku polohermetických kompresorů kvalitních značek Bitzer, Copeland, Frascold a dalších provádí v Jihlavě a na Vysočině společnost Břetislav Matějíček kompresory s.r.o.
Zakázková výroba veškerého bytového nábytku včetně interiéru na míru
Veškerý bytový nábytek v široké škále stylů na zakázku vyrábí Truhlářství Kafka. Vytváříme interiéry na míru pro firmy i jednotlivce.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Výroba pasterizačních stanic Chotěboř, výroba příjmových jednotek pro zpracování mléka
Specializuje se především na projektování a dodávky technologických zařízení pro mlékárny a provozy s tzv. "tekutou" produkcí - Global Servis, spol. s r.o. Chotěboř
Projekce technického zázemí budov projektová dokumentace pro rozvody vody tepla
Pro projekt technického zázemí budov a jeho projektovou dokumentaci pro rozvody vody tepla se obraťte na odborníka v oboru firmu PROJEKT CENTRUM NOVA s.r.o.
Dámská a pánská ortopedická zdravotní obuv – výroba a prodej
Komfortní zdravotní dámskou a pánskou obuv se zvýšeným ortopedickým účinkem, který zabrání deformaci chodidla, vyrábí a prodává společnost TIPABOTY z Třebíče.
TIPABOTY s.r.o. Třebíč Pracovní obuv
Stylový nábytek do celé domácnosti – kombinace kvality a příznivé ceny
Široké spektrum nábytku k výběru a možnost vybavit na jednom místě celou domácnost přináší prodejna Nábytek NOVÝ BYT ve Žďáru nad Sázavou nedaleko Nového Města na Moravě a Havlíčkova Brodu.
Systém kanban - výroba spojovacího materiálu na výzvu - rychlejší výrobní proces
Firma LAGUS s.r.o. poskytuje služby v oblasti výroby spojovacích materiálů na výzvu, ke kterému využívá praktický a optimální systém kanban, který usnadňuje výrobu a urychluje ji.
LAGUS s.r.o.
Návrh, diagnostika, opravy a servis chladících zařízení – komplexní služby prováděné specialisty
Komplexní služby jako je návrh, diagnostika, opravy a servis průmyslových chladících zařízení poskytují odborníci společnosti Břetislav Matějíček kompresory s.r.o. působící v Jihlavě a na Vysočině.
Práškové lakování větších kovových dílců o maximálních rozměrech 1200x1700x6000mm
Velkosériové i malosériové práškové lakování větších kovových dílců provádí na Vysočině firma P.J. - MONT, spol. s r.o. Postaráme se o práškové lakování dílců o maximálních rozměrech 1200x1700x6000mm.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Kvalitní automatické a poloautomatické štípače lze vyrobit přesně dle přání zákazníka
Výrobou automatických i poloautomatických štípačů se zabývá společnost Automatické štípače Sláma – František Sláma se sídlem v Osové Bítýšce. Stroje lze upravit libovolně dle přání zákazníka.
Automatické štípače Sláma František Sláma
Svatební hostiny s ubytováním pro novomanžele i svatebčany v hotelu
Tím pravým místem pro konání svatební hosty s možností ubytování novomanželů a všech svatebčanů na jednom místě je Hotel Antoň v Telči.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Marmoleum – ekologická přírodní podlahová krytina pro Váš domov
Firma Pavel Kasal na Vysočině prodává a zajišťuje pokládku marmolea - kvalitní, přírodní a ekologické podlahové krytiny pro Váš domov.
Podlahy Pavel Kasal
Pneuservis – přezutí, opravy, sezónní uskladnění a prodej pneumatik
Přezutí, výměnu, opravy či uskladnění a prodej pneumatik ověřených značek pro osobní i nákladní vozidla provádí v okolí Telče a Třeště pneuservis společnosti Opravny Telč.
Autoservis, pneuservis a STK v Telči Opravny Telč, a.s.
Automatické závory pro parkovací systémy
Automatické závory pro parkovací systémy vyrábí společnost ELVIS ze Žďáru nad Sázavou. Dodáváme trubkové i profilové závory v délce od 2,5 do 9 metrů.
ELVIS
Pronájem jeřábů na bázi TATRA – výborné schopnosti jízdy v terénu
Pronájem spolehlivkých autojeřábů na bázi vozů TATRA, které mají výborné schopnosti jízdy v terénu a kompaktní rozměry, zajišťuje společnost Promi Moving s.r.o. v Třebíči a na Vysočině.
Kardany pro lesní stroje, servis spojovacích hřídelí i náhradní díly
Firma Kardany, spol. s.r.o. se sídlem nedaleko Brna se zabývá prodejem kardanů pro lesní stroje, spojovacích hřídelí a náhradních dílů, rovněž provádí i servis.
Stavební činnost, výstavba rodinných domů na klíč, dřevostavby
Výstavbu rodinných domů a dřevostaveb na klíč v Poličce i Svitavách zrealizuje firma Homestead, s.r.o., která má se stavební činností dlouholeté zkušenosti.
Homestead, s.r.o.
Montáže, revize, elektro, elektroinstalace, elektrorevize
Kompletní služby v oblasti elektroinstalace, elektromontáže a revizí pro elektro pro Vás zajistí jihlavská firma ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o., která poskytuje své služby po celé Vysočině.
ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. - Čestmír Tišl