Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Vysočina kraj
Útulné ubytování a celoroční pronájem chalupy na Vysočině - Chalupa u Popelků
Chalupa U Popelků leží nedaleko Nového Města na Moravě a poskytuje útulné a komfortní ubytování až pro deset osob a to celoročně.
Moderní dámská a dívčí pletená čelenka – jednobarevné, dvoubarevné, s uzlem
Stylové dámské a dívčí pletené čelenky zakoupíte na e-shopu firmy PLETEX. Vybrat si můžete jednobarevné, dvoubarevné, široké čelenky nebo moderní čelenky s uzlem.
PLETEX s.r.o.
Akrylátové barvy pro kreativní tvorbu v malém balení – metalické, matné, lesklé, efektové, patinovací
Široký sortiment akrylátových barev v malém balení pro použití v interiéru i exteriéru zakoupíte na-eshopu barvyartemiss.cz. Prodáváme akrylové barvy metalické, matné, lesklé, efektové i patinovací.
barvyartemiss.cz, s.r.o.
E-shop nábytku s rozvozem zboží zdarma - komody, knihovny a šatní skříně
Komody, knihovny, šatní skříně a jiný nábytek zakoupíte v e-shopu našeho studia Ráj spánku z Jihlavy. Objednané zboží rozvážíme na Vysočině během uzavření prodejny zcela zdarma.
Projekty pro rekonstrukce závodních kuchyní a veřejného stravování
Potřebujete vypracovat projekt pro rekonstrukci závodní kuchyně či veřejného stravování? Obraťte se na firmu PROJEKT CENTRUM NOVA, s.r.o.
Pístové, šroubové a rotační kompresory – diagnostika, servis a opravy prováděné specialisty
Kvalitní a rychlou diagnostiku, servis a opravy pístových, šroubových a rotačních kompresorů provádí odborníci ze společnosti Břetislav Matějíček kompresory s.r.o. působící v Jihlavě a na Vysočině.
Ložisková technika – průmyslová, kluzná ložiska pro osobní automobily
Prvky ložiskové techniky prodává na svém e-shopu firma AUTOLA. Zakoupíte u nás průmyslová, kluzná ložiska pro osobní vozy všech značek.
AUTOLA, s.r.o. Autodíly a náhradní díly Třebíč
Německá krbová kamna, prodej, údržba, správná péče o kamna
Německá krbová kamna prodává firma Kamna, krby Láznička - KALA, doporučí Vám kompletní sortiment. Poradí Vám ohledně správného utěsnění kamen, ohledně regulace tepla.
Kamna, krby Láznička - KALA Láznička Jaromír
Výroba a servis osobních a nákladních výtahů na klíč
Výroba a servis osobních a nákladních výtahů na klíč, pro bytové domy a dopravu nákladů nabízí firma TREBILIFT, s.r.o. v Třebíči.
TREBILIFT, s.r.o.
Kvalitní jeřábnické práce a zvedání břemen – rodinná firma s více než 10 lety zkušeností
Zvedání břemen, zajištění obsluhy a precizní jeřábnické práce poskytuje v oblasti Vysočiny a Jihlavy společnost Promi Moving s.r.o. s vybavením o různé nosnosti a použitím i do těžkých terénů.
Dětské pletené čepice a teplé zimní doplňky oblečení
Pokud hledáte pro své děti teplé, pohodlné a přitom moderní zimní čepice a doplňky vhodné do školky, školy, či jen tak na procházku, pak je společnost PLETEX tím pravým řešením.
PLETEX s.r.o.
Privátní wellness – parní kabina, infrasauna, vířivka, masáže
Odpočinek a relaxaci v privátním wellness poskytuje Hotel U Hrocha ve Škrdlovicích u Velkého Dářka. Užít si můžete parní kabinu, infrasaunu, masážní vanu, chromoterapii i masáže.
Restaurace a hotel U Hrocha
Výstavba a provozování vodovodů, kanalizací a vodohospodářských děl
Společnost VODAK Humpolec, s.r.o. se věnuje výstavbě, rekonstrukci a provozování vodovodů, kanalizací a vodohospodářských děl.
Lakovna, mokré lakování kovových, plastových i kompozitních průmyslových dílů
Lakovna společnosti Knoflíkářský průmysl Žirovnice a.s. nabízí povrchovou úpravu dílů metodou mokrého lakování. Lakujeme plastové, kovové i kompozitní díly menší a střední velikosti.
Knoflíkářský průmysl Žirovnice a.s.
Kompresory, klimatizace, tepelná čerpadla – opravy a servis
Pravidelný servis, údržba, opravy a repase chladících zařízeních, průmyslových kompresorů, klimatizací v obchodech, zimních stadionech či mlékárnách realizuje Břetislav Matějíček kompresory s.r.o.
Kvalitní plotové systémy Tahokov, kované, drátěné a PVC oplocení, plotové panely
Dům, pozemek, zahradu nebo průmyslový objekt oplotí firma Lubomír Votava s.r.o. Dodáváme kované, PVC i drátěné ploty nebo plotové systémy Tahokov nejen v Třebíči, ale na území celé Vysočiny.
Lubomír Votava s.r.o. Plotové systémy Třebíč
Špičkové podlahové krytiny, které měníme v domech, bytech a komerčních budovách
O výměnu staré podlahové krytiny za novou se postará firma Podlahy Pavel Kasal ze Žďáru nad Sázavou. Kvalitní podlahy pokládáme v domech, bytech, komerčních a administrativních prostorách.
Podlahy Pavel Kasal
Školení, kvalitní zázemí a program – wellness, ubytování, návštěva sklárny
Kvalitní zázemí pro konání firemních akcí, jako jsou školení, semináře, motivační setkání i konference poskytuje hotel U Hrocha, který naleznete nedaleko Žďáru nad Sázavou.
Restaurace a hotel U Hrocha
Dřevostavby a domy na klíč - nízkoenergetické a rychlé bydlení na míru
Vlastní bydlení v nízkoenergetickém rodinném domě či v dřevostavbě na Vysočině Vám rychle a na míru zajistí společnost Homestead, s.r.o., která staví dřevostavby a domy na klíč.
Homestead, s.r.o.
QUICK-STEP plovoucí laminátová podlaha - pokládka od profesionálů
Společnost Podlahy Kasal poskytuje komplexní podlahářské práce a zajistí Vám pokládku plovoucí laminátové podlahy QUICK-STEP, která je velmi oblíbená díky svému atraktivnímu vzhledu a vlastnostem.
Podlahy Pavel Kasal
Fasády a zateplení budov Jihlava, zateplovací systém, snížení spotřeby energie, strojní omítky
Společnost Stavby Tominec se specializuje na fasády a zateplení budov. Dále realizuje strojní omítky, obkladačské a dlaždičské práce.
Kancelářský nábytek,  reprezentativní vybavení interiéru kanceláře na klíč
Vkusný kancelářský nábytek, který vytvoří z Vaší kanceláře příjemné pracovní prostředí pro jejich uživatele i návštěvníky, prodává Nábytek NOVÝ BYT. Vytváříme kanceláře na klíč.
Plynařské práce - rekonstrukce starých rozvodů plynu a montáže
Společnost K-TOP s.r.o. poskytuje profesionální služby v oblasti plynařství. Firma zajistí rekonstrukce rozvodů starých plynů, finální dodávky nebo dodávky na klíč.
K-TOP, s.r.o.
Tryskání neboli pískování ocelových konstrukcí – příprava pro povrchovou úpravu
Povrchovou úpravu kovů nebo odstranění nečistot nejen na ocelových konstrukcích Vám umožní služba tryskání (pískování) od společnosti ELNA-renovace s.r.o. z Jihlavy na Vysočině.
ELNA-renovace s.r.o.
Rám pod motor, nápravnice Hyundai, Jeep, Škoda, VW, Audi - skladem do 4 dnů
Rám pod motor, nápravnice seženete snadno a rychle ve specializovaném e-shopu firmy Autola s.r.o. - vybírat můžete ze všech značek jako je Hyundai, Jeep, Škoda, VW, Audi a další.
AUTOLA, s.r.o. Autodíly a náhradní díly Třebíč