Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Moravskoslezský kraj
Výroba hydraulických lisů na kov, plasty a keramiku
Vývojem a prodejem hydraulických lisů na kov, plasty i pro zpracování keramických materiálů se v okolí Frýdku - Místku a Karviné zabývá spolehlivá společnost PRESSHYDRAULIKA, s.r.o.
PRESSHYDRAULIKA, s.r.o.
Posuvné systémy zasklení pro hliníkové bioklimatické pergoly ARTOSI
Rámové nebo bezrámové systémy zasklení bioklimatické pergoly ARTOSI GLASS umožní využívat tyto venkovní pergoly i mimo letní sezónu.
ISOTRA a.s. Bioklimatické pergoly Opava
Prodej použitých EUR palet - světlá A – vysoká kvalita za bezkonkurenční ceny
Na prodej použitých EUR palet typu světlá A za bezkonkurenční ceny společně se zajištěním dopravy až na místo určení se zaměřuje společnost VPS J&M s.r.o. působící nejen v okolí Opavy a Ostravy.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Mobilní či statická 5S úklidová stanice, cleanboard, dodávána s nářadím nebo bez
Cleanboard, mobilní i statická úklidová stanice, navržená dle 5S metodiky. Tabule dodává s úklidovým nářadím nebo bez, dle přání zákazníka, společnost KRIŽAN s.r.o.
KRIŽAN, s.r.o.
Šetřete s námi planetu a využívejte RTP vratné obaly
Společnost Schoeller Allibert zavedla místo kartonových krabic vratné přepravní obaly RTP, jejich životnost je vyšší, dochází ke snížení odpadů a výraznému snížení emisí. Šetřete planetu s námi!
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Obědy pro domácnosti s rozvozem až domů po celé Opavě za skvělé ceny
Dovozem a rozvozem teplých obědů včetně polévky do domácností za skvělé ceny se zabývá Česká jídelna Mikeš a spol s.r.o. z Opavy, která má v denní i stálé nabídce výborné a poctivé jídlo.
Mikeš a spol s.r.o. Jídelna Mikeš
Ozonový vak na nohy – napomáhá s odstraněním plísňových chorob i proti syndromu diabetické nohy
Ergona s.r.o. jakož to nestátní zdravotnické zařízení se sídlem v Opavě spolupracuje se spol. BIOOZON s.r.o. , která představuje ozonový vak na nohy s pozitivním efektem přírodní látky ozon O3.
Ergona Opava s.r.o.
Realizace, montáž, rekonstrukce fasádních systémů, plášťů a odvětrávaných fasád - zaručujeme vysokou kvalitu odvedené práce
Stavební společnost Brozire s.r.o. z Ostravy se specializuje na realizaci, montáž a rekonstrukci fasádních systémů, plášťů a odvětrávaných fasád. Precizně odvedená práce s kvalitními materiály.
Brozire s.r.o.
Pronájem kontejnerů na stavební odpad a suť - velkoobjemové kontejnery
O pronájem velkoobjemových kontejnerů na stavební odpad i suť se vám postará společnost Černohorský s.r.o.. Své profesionální služby poskytuje pro zákazníky z okolí Opavy i Ostravy.
ČERNOHORSKÝ s.r.o. Jeřábnické a zemní práce Opava
Exteriérové vchodové dveře - vstupní dveře s moderním vzhledem a bezpečnostním kováním
Společnost Baran-FMB, spol. s r.o. se sídlem v Neplachovicích poblíž Opavy vyrábí, prodává a montuje bezpečnostní exteriérové vchodové dveře s moderním vhledem.
Baran - FMB, spol. s r.o. okna, dveře, stínění, vrata a brány
Nová Mazda CX-60 plug-in-hybrid
Buďte mezi prvními a navštivte náš showroom společnosti AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě, kde si můžete objednat testovací jízdu a vyzkoušet si úžasný vůz Mazdu CX-60 typu plug-in-hybrid.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Odolné multifunkční stropní LED svítidlo BENO LED v moderním designu a se senzorem pohybu
Zakoupit multifunkční stropní LED svítidlo BENO LED lze u společnosti Kanlux s.r.o. ve Frýdku-Místku i na jejich e-shopu. Vyznačují se vysokou odolností a osobitým designem a mají senzor pohybu.
Kanlux s. r. o.
Profesionální mezinárodní silniční doprava kamiony do Slovinska i Rumunska
Profesionální mezinárodní silniční dopravu kamiony do Slovinska, Rumunska i Bulharska zajišťuje společnost MTM Transport a.s., která je specialistou na spedici do zahraničí.
MTM Transport, a.s.
Pohřební věnce, kytice a vypichované ikebany – smuteční vazba dle přání zákazníků
Komplexní služby smuteční floristiky a různých vazeb jako jsou pohřební věnce, kytice a vypichované ikebany v různorodých provedeních zajišťuje Květinová dílna Anděl z Opavy.
Květinová dílna Anděl Květinářství Opava
Kvalitní zpracování firemních katalogů za výhodné ceny – poradenství, grafický návrh, tisk
U firemních katalogů je potřeba klást důraz na kvalitní design, tisk, grafické a knihařské zpracování. To vše Vám zajistí v krátkých termínech a za výhodné ceny Tiskárna Kleinwächter ve Frýdku-Místku.
KLEINWÄCHTER holding s.r.o. Tiskárna
Zdravotní rostoucí nábytek pro děti – stavitelné stoly a židle – se představí na veletrzích
Rostoucí dětský nábytek přinesla na český trh firma Nábytek Amadeus. Letos Vám opět rádi představí na veletrzích zdravotní a stavitelné stoly, židle a další doplňky.
Nábytek Amadeus
Realizace plochých střech rodinných domů a průmyslových objektů
Pokud potřebujete novou střechu a chcete kvalitní práci odborníků, obraťte se na společnost Brozire s. r. o. z Ostravy, která se vám postará o ploché střechy rodinných domů a průmyslových hal.
Brozire s.r.o.
Výkup starožitných hodinek Prim, Omega, Longines včetně příslušenství - odhad ceny zdarma
Jsem sběratel starožitných hodinek a rád od Vás odkoupím nevyužité hodinky Prim, Omega a Longines včetně příslušenství. Přijedu za Vámi v Opavě, Ostravě a poskytnu odhad ceny zdarma.
Výkup hodinek a sběratelských předmětů
Tipy na vánoční dárek  pro zaměstnance nebo teambuildingy pro firmy – zážitkové kurzy
Obdarujte své zaměstnance na Vánoce netradičním dárkem v podobě zážitkových kurzů pečení, vaření nebo čepování piva, které pořádá jazyková škola Prima lingua s.r.o. Kurzy jsou vhodné i na teambuilding
PRIMA LINGUA s.r.o. Jazykové kurzy, překlady, tlumočení
Úpravy a rozvody stlačeného vzduchu - instalace, dodávka a zprovoznění
Specializovaná firma OSPOL TECH Vám zajistí realizaci zakázek, servis a opravy technologických zařízení na regulaci a distribuci stlačeného vzduchu v okolí Opavy i Ostravy.
OSPOL TECH s.r.o. Elektrocentrály, kompresory Ostrava
Kuchyňské desky z přírodní žuly od specialistů - pracovní žulové desky na míru
Žulové pracovní desky na kuchyňskou linku jedině od kamenictví BETON. A KAMEN. AUG-FRED! Pořiďte si i vy kvalitní kuchyňskou desku ze žuly, působíme v Opavě, Ostravě a celém Moravskoslezském kraji.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Profesionální řezání betonu i panelu – vyřezávání otvorů pro okna a dveře
Profesionální řezání do betonu a panelu, vyřezávání otvorů pro okna a dveře diamantovou stěnovou kotoučovou pilou provádí firma ARBE v celém Moravskoslezském kraji – Havířov, Hlučín, Karviná, atd.
ARBE Vrtání betonu Ostrava
Montáž a připojení plynových kotlů na klíč – dokonalé využití energie, účinné vytápění i ohřev vody
Plynové kotle díky moderním technologiím dokáží efektivně využít energii a zajistit účinné vytápění i ohřev vody. Montáž a připojení plynových kotlů na klíč provádí firma WSG Future Energy.
WSG Future Energy
Rychlé kotvení do různých materiálů zajistí polyesterové a vinylesterové chemické kotvy
Chemické kotvy na bázi polyesterových a vinylesterových pryskyřic, sloužící k rychlému a snadnému kotvení do různých typů podkladů, prodává firma Den Braven Czech and Slovak a.s.
Plošinový vozík - nízká hmotnost, snadná manipulace, doprava zdarma
Kovo Praktik s.r.o. z Ostravy Vám pro snadnou přepravu balíků a nákladu nabízí plošinové vozíky s nízkou hmotností a snadnou manipulací. Máme řadu zkušeností v oboru manipulační techniky.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy