Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Moravskoslezský kraj
Inkontinenční pomůcky pro dospělé - podložky, fixační kalhotky a body zajišťující pohodlí
Inkontinenční pomůcky pro dospělé Vám pomohou vyřešit problémy s inkontinencí a díky kterým se budete cítit lépe během dne. Objednávat je můžete na e-shopu dánské společnosti ABENA.
ABENA
Přírodní veganská mýdla ručně vyráběná na našem eshopu
Eshop MáDokonalost v Ostravě vyrábí přírodní mýdla. Jsou ručně vyráběná, jejich složení je čistě veganské, obsahují vyživující látky. Navštivte náš eshop, určitě si vyberete.
MáDokonalost Eshop veganská kosmetika
Spolehlivé váhy na e-shopu – laboratorní, analytické, paletové, plošinové, počítací
Na e-shopu spolehlivevahy.cz společnosti TENZONA s.r.o. naleznete velký výběr menších vah a vážních pomůcek všech provozů – laboratorní, analytické váhy, paletové, plošinové, počítací atd.
TENZONA s.r.o.
Prodej napájecích zařízení a elektrických ohradníků pro chov dobytka
Společnost AGROZEM Opava, Vám zajistí široký výběr sortimentu pro chov dobytka včetně zemědělského nářadí. Pomůže Vám s výběrem napáječek nebo elektrických ohradníku dle potřeb hospodáře a chovatele.
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Stěhování, přesun a převoz strojů a strojních zařízení včetně montáže a demontáže
Stěhování strojů velkých i malých rozměrů zajistí společnost METALLURGICAL & STEEL SERVICE s.r.o. v celé Čr a v Evropě. Dále se postarají o převoz či přesun strojního zařízení, montáže a demontáže.
METALLURGICAL & STEEL SERVICE s.r.o.
Ocelové plechy, profilová ocel, tenkostěnné profily, trubky – hutní materiál za příznivé ceny
Firma GAVENDA s.r.o. se sídlem v Oticích se zabývá prodejem hutního materiálu. Náš sortiment, jako např. ocelové plechy, profily, trubky a další zakoupíte za příznivé ceny ve městě Opava, Ostrava.
GAVENDA s.r.o. Hutní materiál, profily Opava
Rohové venkovní žaluzie vhodné pro zastínění velkých oken rohových portálů domů a budov
Nejlepším řešením pro zastínění velkých rohových oken domů a budov jsou rohové venkovní žaluzie od společnosti ISOTRA a.s. Rohové žaluzie jsou vhodné pro použití na vnější i vnitřní roh.
ISOTRA a.s. Žaluzie, rolety, markýzy
Školení včetně státní zkoušky elektromontér/ka fotovoltaických systémů – získejte konkurenční výhodu
Firma Ivo Tomeček z Ostravy pořádá školení a zkoušku elektromontér fotovoltaických systémů. Získejte osvědčení a konkurenční výhodu proti firmám bez potřebné profesní kvalifikace.
Ivo Tomeček Školení Ostrava
Vnitrostátní i mezinárodní silniční nákladní doprava
VOD Stěbořice poskytuje silniční nákladní dopravu, jak vnitrostátní, tak mezinárodní. Disponujme sklápěcími kamiony, sólo sklápěčem s hydraulickou rukou či kontejnerovým systémem.
Služby BOZP v oboru dopravy, logistice právě u nás
Školení řidičů Vám pomůže vytvořit metodiku při bezpečnosti a ochraně zdraví při práci (BOZP), konkrétně s tvorbou potřebné dokumentace, evidencí pracovních úrazů a další. Svěřte se nám profesionálům.
Školení řidičů Ostrava
Opláštění a větrané fasády nejen rodinných domů –  práce odborníků s kvalitním materiálem
Opravy a rekonstrukce plášťů budov a realizaci provětraných fasád zajišťuje stavební společnost Brozire s.r.o. z Ostravy poskytující své služby i v Karviné a dalších městech.
Brozire s.r.o.
Vychutnejte si chuť pečeného selátka nebo vepřového kolena – naložené a předpečené
Vychutnejte si kvalitní chuť pečeného selátka či vepřového kolena vlastní výroby, které zakoupíte naložené nebo předpečené v řeznictví Lukáš Gebauer, dostupné pro zákazníky z okolí Opavy a Krnova.
ŘEZNICTVÍ LUKÁŠ GEBAUER s.r.o.
Přístřešky obloukové, šikmé, kryté stání pro auto - výroba, montáž
S přístřešky obloukovými i šikmými pro kryté stání vaše auta se můžete obrátit na společnost H&P Polykarbonáty, která se specializuje na jejich výrobu i montáž v okolí Ostravy, Karviné, Frýdku Místku.
H&P Polykarbonáty
Půjčovna svářečky a řezací plazmy, dlouhodobý pronájem za výhodné ceny
Společnost SVAR Ostrava provozuje půjčovnu svářeček, řezací plazmy. Firma umožňuje dlouhodobý pronájem za zvýhodněných cenových podmínek, platba pouze za pracovní dny.
SVAR Ostrava
Venkovní barvy na dřevo, kov, beton i kámen a další produkty pro vaši zahradu
Venkovní barvy na dřevo, kov, beton i kámen a další produkty pro vaši zahradu Vám nabídne firma SILESIA COLOR OSTRAVA.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Pronájem, servis, instalace dopravního značení, značek
PROZNAK-dopravní značení, s.r.o. v Ostravě poskytuje komplexní služby v oblasti dopravního značení. Prodává, pronajímá, provádí servis a instalaci dopravních značek.
Proznak-dopravní značení s.r.o.
Pigmenty do epoxidové pryskyřice, 3D resinů - nakupte přes eshop a na prodejně od specialistů
Dopler Studio jsou specialisté na barvy, laky a nátěry. Na eshopu a na provozovně v Ostravě máme k prodeji i pigmenty do pryskyřic a 3D resinů. Rádi Vám poradíme s výběrem.
Dopler Studio Barvy, laky
Výroba kovového RTJ a čočkového těsnění na míru
Na výrobu kovového těsnění se specializuje MACH-TĚSNĚNÍ spol. s r.o. z Ostravy. Kovové těsnění RTJ a čočkové těsnění se používají pro utěsnění vysokotlakých a vysokoteplotních spojů.
MACH-TĚSNĚNÍ spol. s r.o.
Sudové motorové a průmyslové oleje
Společnost OLEJSPOL je předním dodavatelem olejů a maziv v sudech pro osobní i nákladní automobily, zemědělskou a stavební techniku, průmyslové stroje a zařízení.
OLEJSPOL KESSELGRUBER s.r.o.
Textilní galanterie, látky, kreativní potřeby, korálky, dekorace, bižuterie, módní doplňky, internetový obchod, e-shop
Prima Obchod s.r.o. je internetový obchod, který nabízí široký sortiment textilní galanterie, látek, kreativních potřeb, korálků, dekorací, bižuterie a módních doplňků.
Prima Obchod s.r.o.
Nákladní autodoprava s hydraulickou rukou – rychle a spolehlivě po celé České republice
S manipulací těžkých břemen, nosníků, stavebních panelů Vám pomůže auto s hydraulickou rukou společnosti Rychlá Ruka s.r.o. Spolehněte se na naši nákladní autodopravu po celé České republice.
Profesionální servis nářadí, brusek, vrtaček značek Bosch, Narex, Protooll, Makita
Na servis a opravy elektrického ručního nářadí XTline, Bosch, Narex, Protool, Makita, Festool se specializuje firma H-Fuchs Servis, s.r.o. v Ostravě, která působí na českém trhu již řadu let.
H-Fuchs Servis, s.r.o.
Povrchové úpravy – mokré i suché tryskání kovů – možnost tryskání i nadrozměrných kusů
Specialistou na mokré i suché tryskání kovů a na celkové povrchové úpravy je společnost Lason CZ se sídlem v Ostravě, ale působí v celém Moravskoslezském kraji.
Lason CZ s.r.o.
Plastická, kosmetická, estetická chirurgie - komfort a kvalitní péče
Plastická a kosmetická chirurgie pod vedením MUDr. Daneše Rašky a MUDr. Jiřího Palkovského v Třinci nabízí estetickou, plastickou a kosmetickou chirurgii. U nás máte jistotu komfortu a kvalitní péče.
PLASTICKÁ A KOSMETICKÁ CHIRURGIE MUDr. Daneš Raška, MUDr. Jiří Palkovský
Půjčovna moderního nářadí pro Váš dům i zahradu – úspora času i nákladů
Půjčovnu nářadí provozuje firma ARBE v Ostravě. Díky moderního vybavení ušetříte náklady i čas, zapůjčujeme zahradní nářadí, lešení, elektrocentrálu, sekací a vrtací kladiva. Nejlepší ceny ve městě!
ARBE Vrtání betonu Ostrava