Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Moravskoslezský kraj
Pizza pece a vybavení pizzerií – hnětače těsta, vyvalovací lisy, lisy na těsto a mnoho dalšího
Na zajištění vybavení pro pizzerie, jako jsou pizza pece, hnětače těsta, vyvalovací lisy a lisy na těsto se zaměřuje specialista v oboru gastro zařízení CHLAZENÍ servis s.r.o. v Opavě a Krnově.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Výroba reklamních magnetek s potiskem – ideální propagace společnosti nebo značky
Na výrobu reklamních magnetek s potiskem v různých tvarech a designech, které jsou ideální pro propagaci společnosti, značky nebo služby, se zaměřuje společnost ŽÍDEK tisk s.r.o. z Opavy.
ŽÍDEK tisk s.r.o. Tiskneme.com
Speciální čištění fasád - odstranění nečistot včetně impregnace povrchu
Firma SK FASÁDY poskytuje speciální čištění fasád, které odstraní veškeré nečistoty jako je smog, prach, plíseň a houba. Také Vám rádi zprostředkujeme impregnaci celého očištěného povrchu.
SK Fasády s.r.o.
Komplexní služby kamenictví na míru - zajistíme vše od návrhu, až po realizaci a montáž
BETON. A KAMEN. AUG-FRED je opavská firma, která se zabývá výrobou a zpracováním přírodního i umělého kamene. Poskytneme komplexní služby kamenictví, zajistíme vše od návrhu, až po realizaci a montáž.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Šetrné, bezchlórové čištění a dezinfekce Vaší klimatizace - zvyšte její výkon
Naše společnost POLYMPT CZ s.r.o. se zabývá dezinfekcí a čištěním klimatizace a to šetrně bez chlóru. Navštivte eshop a vyberte si čističe pro zvýšení výkonu a nižší spotřeby energie Vašeho zařízení.
POLYMPT CZ s.r.o.
Interiérová barva Caparol SAMTEX 3 v top kvalitě - aplikace bez škrábání malby
Prodej a tónování barev zajišťuje v Opavě, Krnově naše společnost ABC barvy s.r.o. Vyzkoušejte interiérovou barvu Caparol SAMTEX 3 v top kvalitě, kterou lze aplikovat bez škrábání starší malby.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Servisní středisko telefonů - profesionální záruční a pozáruční servis mobilních telefonů
Společnost ATC MOBILE je specialista na oblast mobilních telefonů nejen v Ostravě. K dispozici máme servisní středisko, kde nabízíme profesionální záruční a pozáruční servis mobilních telefonů.
ATC MOBILE Mobilní telefony a příslušenství
Stříhání živých plotů - údržba keřů a tújí od profesionální firmy
Stříhání živého plotu nechte odborníkům! Obraťte se na firmu U-SERVIS z Opavy, která Vám zajistí pečlivé a kvalitní stříhání živých plotů.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Mobilní plynové hořáky pro pájení mědi a dalších materiálů - práce s hořákem v jakékoliv pozici
Pořiďte si do své dílny nebo pro profesionální použití kvalitní hořák s kterým můžete pracovat v jakékoliv pozici. Stačí navštívit prodejnu KVP servis s.r.o. v Opavě.
KVP servis s.r.o.
Komfortně vybavený konferenční sál – pronájem prostor pro firemní školení, pracovní jednání, výběrová řízení a semináře
V hotelu IBERIA v centru Opavy naleznete kongresové centrum pro firemní školení, pracovní jednání, výběrová řízení, semináře a jiné firemní akce. Kvalitní služby pro Vaše zaměstnance i klienty.
Hotel a restaurant IBERIA*** Opava IBERIA TRADE s.r.o.
Řezání vodním paprskem je vhodná metoda pro obrábění materiálů jako je ocel, guma, dlažba
Technologie řezání vodním paprskem je moderní, ekologická metoda obrábění jakýchkoliv materiálů, které nejsou náchylné na poškození vodou. Řezání vodou zajistí společnost TALPA-RPF, s.r.o. v Ostravě.
TALPA - RPF, s.r.o.
Vynikající domácí koláčky, dorty, zákusky a cukroví - cukrářské výrobky k objednání
Ochutnejte cukrářské výrobky od Restaurace a cukrárny TERASA z Opavy a nebudete litovat. Objednat si u nás můžete vynikající domácí koláčky, dorty, zákusky, cukroví a jiné pochutiny.
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace Střední hotelovka Opava
CT počítačová tomografie pro psy a kočky ve špičkovém 3D a 5D zobrazení
Veterinární nemocnice MVDr. Radomíra Hynara s.r.o. jako jediná v České republice disponuje nejmodernějším přístrojem CT. CT - počítačová tomografie je přístroj s nejvyšším stupněm RTG diagnostiky.
VETERINÁRNÍ KLINIKA MVDr. Radomíra Hynara s.r.o.
Zapůjčení komfortního minibusu Toyota Proace Kombi pro devět cestujících s klimatizací
Spolehlivá a profesionální autopůjčovna Auto-Kozelský spol. s.r.o. v Ostravě Vám zajistí krátkodobý i dlouhodobý pronájem mikrobusu pro devět cestujících značky Toyota.
Auto-Kozelský spol. s.r.o.
Ozdobte si zeď domu kovovou nástěnnou dekorací v podobě stromu, slunce nebo motýlů
Kovové nástěnné dekorace, vhodné do interiéru i exteriéru, si můžete zakoupit na e-shopu Fajnkrámek.cz. Vyberte si, zda dáte přednost ozdobě v podobě stromu, slunce, motýlů nebo jiných motivů.
ARTYG rámy s.r.o. Fajnkrámek.cz
Romantický valentýnský pobytový balíček pro zamilované ve wellness hotelu
Prožijte nezapomenutelné chvíle se svou drahou polovičkou v Relax Pension Schönwald, který nabízí pro všechny zamilované valentýnský wellness pobyt plný odpočinku a dobrého jídla.
Relax Pension Schönwald
Řezání nerezových výpalků vodním paprskem přenechejte profesionálům
Řezání nerezových výpalků vodním paprskem přenechejte společnosti AK 1324 s.r.o. ze Studénky. Specializují se více než 20let na řezání vodním paprskem a pálení plazmou na nejmodernějších strojích.
AK 1324, s.r.o. nerez ocel
Vyřízení dotace na solární panely pro seniory v Moravskoslezském kraji
Instop Servis z Ostravy pomůže seniorům z Moravskoslezského kraje s vyřízením žádosti o dotaci na solární panely. Zajistěte si snížení spotřeby energie a emise skleníkových plynů v rodinných domech!
INSTOP servis CZ s.r.o. Tepelná čerpadla Ostrava
Teplo domova navozují litinová krbová kamna Invicta s dobrou výhřevností
Dobrá kamna nabízí na svém e-shopu kvalitní dobře výhřevná litinová krbová kamna Invicta. Můžete si je také prohlédnout a zakoupit na prodejně ve Frýdku Místku a v Paskově nedaleko od Ostravy.
Dobrá kamna Alice Vávrová Kellnerová
Veškeré kominické práce - výroba, čištění a montáž komínů
ZAMZE - spol. s r.o. je klempířská firma která se zabývá výrobou a montáži komínů. Nabízíme veškeré kominické práce po celém území naší republiky.
ZAMZE - spol. s r.o. KOMÍNY OPAVA
Elektrocentrály, dieselagregáty a náhradní zdroje - prodej, pronájem, servis
Elektrocentrály, dieselagregáty a náhradní zdroje prodává, pronajímá a servisuje v okolí měst Ostrava, Opava, Karviná, Frýdek-Místek, Havířov a Třinec firma OSPOL TECH s.r.o.
OSPOL TECH s.r.o. Elektrocentrály, kompresory Ostrava
Referentské školení řidičů také online na našem webu
Kvalitní školení referentů Vám zajistí Školení řidičů Ostrava. V akreditovaném středisku školíme zaměstnance, kteří chtějí využívat vozidla pro pracovní činnost. Nyní možnost absolvovat online.
Školení řidičů Ostrava
Květiny pro zamilované – vyjádřete své city k milované na Valentýna dárkem v podobě květinové vazby
Udělejte na Valentýna radost své drahé polovičce v podobě nádherné květinové vazby, kterou vám na vaše přání připraví Květinová dílna Anděl z Opavy.
Květinová dílna Anděl Květinářství Opava
Inkontinenční pomůcky pro dospělé - podložky, fixační kalhotky a body zajišťující pohodlí
Inkontinenční pomůcky pro dospělé Vám pomohou vyřešit problémy s inkontinencí a díky kterým se budete cítit lépe během dne. Objednávat je můžete na e-shopu dánské společnosti ABENA.
ABENA
Přírodní veganská mýdla ručně vyráběná na našem eshopu
Eshop MáDokonalost v Ostravě vyrábí přírodní mýdla. Jsou ručně vyráběná, jejich složení je čistě veganské, obsahují vyživující látky. Navštivte náš eshop, určitě si vyberete.
MáDokonalost Eshop veganská kosmetika