Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Moravskoslezský kraj
Demolice, likvidace kovů a objemných kovových celků
Specializací Sběrny Havířov jsou demolice a likvidace kovů, ať už průmyslové pece, haly, dopravníky, ocelové komíny. Práce provádíme především v regionech Ostrava, Karviná, Frýdek Místek.
Sběrna Havířov
Eshop - veganské parfémy netestované na zvířatech obsahující pouze rostlinné složky
Eshop MáDokonalost nabízí veganské parfémy netestované na zvířatech obsahující pouze látky rostlinného původu. Navštivte náš eshop, určitě si vyberete z nabídky dámských, pánských i unisex parfémů.
MáDokonalost Eshop veganská kosmetika
Vrtání a vložkování komínů od profesionální kominické firmy
Vrtáním a vložkováním komínů se věnuje společnost Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž z Frýdlantu nad Ostravicí, která má spokojené zákazníky ve všech okresech Moravskoslezského kraje.
Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž
Tisk a prodej přepravních štítků a etiket, které se využívají pro značení zboží v přepravě
Tisk a prodej na eshopu přepravních štítků a etiket Vám zajistí společnost KRIŽAN, s.r.o., která se dlouhodobě specializuje na tisk bezpečnostních značení. Značení obalů se využívá v přepravě zboží.
KRIŽAN, s.r.o.
Výroba přepážek na ochranu proti koronaviru – pro lékárny, čerpací stanice, výdejní okna atd.
Výrobou a upevněním přepážek, které slouží jako ochrana obsluhy před nákazou koronavirem, se zabývá společnost Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě. Pro zamezení přímého kontaktu se zákazníky.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Adventní věnce se svíčkami, vánoční věnce na dveře nebo okno, vánoční svícny
Nejkouzelnější vánoční atmosféru najdete v Květinové dílně anděl v Opavě, kde si kromě tradičních adventních svícnů můžete zakoupit i vánoční věnce, svícny a další vánoční dekorace.
Květinová dílna Anděl Květinářství Opava
Šití krycích plachet na míru - k zakrytí haly, přístřešku, bazénu, zahradního nábytku
Šití krycích plachet na míru zajišťuje společnost Karpjak, která sídlí v Ostravě. Plachty můžete využít k zakrytí hal, přístřešků, bazénů i zahradního nábytku.
KARPJAK
Výkup aut a autovraku s ekologickou likvidací
Společnost EKOMORAVA vykupuje pojízdná auta a nepojízdné autovraky, zařídí ekologickou likvidaci. Odtah vozidla nonstop. Pro zákazníky ze Vsetína a Rožnova pod Radhoštěm odtah zdarma!
EKOMORAVA Bc. Zdeněk Filip
Čistírna prádla pro hotely, penziony a restaurace - praní a žehlení prádla
Prádelna Šopík s.r.o. zajišťuje praní a žehlení prádla pro hotely, penziony a restaurace v Ostravě i Hlučíně. Svěřte své prádlo profesionální čistírně, která poskytuje kompletní prádelenské služby.
Prádelna Šopík s.r.o. Prádelna a čistírna Ostrava
Realizace rozvodů počítačových sítí ve firmách, halách a firemních areálech
Rozvody počítačových sítí ve firmách a podnikových areálech instaluje v okolí Opavy a Ostravy opavská firma 4M zabezpečovací systémy.
4M zabezpečovací systémy alarmy, kamerové systémy Opava
Revoluční robotická sekačka bez vodícího drátu– ušetřete svůj čas!
Se sekáním zahrady Vám pomůže revoluční robotická sekačka Segway Navimow, kterou prodává společnost Lixus Technik s.r.o. Díky GPS seká sama! Možnost předvedení a vyzvednutí v Ostravě a na Čeladné.
Lixus Technik s.r.o.
Neparfémované jednorázové vlhčené mycí žínky pro osobní hygienu těla bez použití vody a mýdla
Neparfémované jednorázové vlhčené mycí žínky, které jsou ideální pro mytí těla bez použití vody a mýdla najdete na eshopu ABENA.CZ.
ABENA
Vodovodní a kanalizační přípojky od profesionálů pro váš komfort
Vodovodní a kanalizační přípojky od profesionálů zajišťuje společnost HYDROSPOR spol. s r. o. se sídlem v Ostravě pro váš komfort.
HYDROSPOR spol. s r.o.
Prodej podlahových ocelových či pozinkovaných roštů, mohou být venkovní, čistící i zátěžové
Prodejem podlahových ocelových, pozinkovaných a svařovaných roštů, pororoštů, které jsou čistící zátěžové či venkovní, se zabývá společnost FLOMAT s.r.o. na svém eshopu.
FLOMAT s.r.o. Rohože, podlahy, podlahoviny
Pronájem, půjčovna kvalitních dopravních značek a výstražných systémů
Společnost PROZNAK-dopravní značení, s.r.o. v Ostravě poskytuje pronájem dopravních značek, výstražných systémů a ostatních bezpečnostních prvků.
Proznak-dopravní značení s.r.o.
Kvalitní přívěsný dvouosý vozík značky Hochlader, dodáme levně po celé České republice
Firma Kvalitní přívěsy Vám dodají levně po celé České republice dvouosý přívěs české výroby značky Hochlader, který má masivní rám, silné, profilované plechy. Vyniká kvalitou a spolehlivostí.
Kvalitní přívěsy
Krbová kamna Haas+Sohn Eboli AL II s výměníkem: klasika s moderními funkcemi
Krbová kamna, která Vám zajistí útulné teplo a zároveň se skvěle hodí do Vašeho interiéru máme na prodejně Dobrá kamna v Paskově. Můžete zvolit model Eboli AL II od renomovaného výrobce Haas+Sohn.
Dobrá kamna Alice Vávrová Kellnerová
Mostové jeřáby jednonosníkové, dvounosníkové, podvěsné - dodávka a servis
Dodávku a servis mostových jeřábů jednonosníkových, dvounosníkových i podvěsných zajišťuje společnost GIGA montáže, s.r.o., která se specializuje na výrobu, montáž i servis průmyslových strojů.
GIGA montáže, s.r.o. Ostrava
Veterinární pohotovost - urgentní ošetření zvířat, specialisté na zavolání
Jsme Veterinární klinika MVDr. Radomíra Hynara s.r.o. a v Opavě, Krnově provozujeme veterinární pohotovost pro urgentní ošetření zvířat v soboty a neděle v čase 9:00 - 11:30.
VETERINÁRNÍ KLINIKA MVDr. Radomíra Hynara s.r.o.
Kvalitní automobily Hyundai – autosalon, autorizovaný prodej a servis
Automobily Hyundai prodává ve svém autosalonu společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o., která již více než 20 let působí v Moravskoslezském kraji v oblasti autorizovaného prodeje a servisu.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Modernizace silniční váhy s technologií POWERCELL®GDD® – tenzometry pro přesné vážení
Modernizaci silniční váhy s technologií POWERCELL®GDD® Vám zrealizuje společnost TENZONA s.r.o. po celé ČR. Tenzometry Vám ušetří peníze a zajistí přesné a spolehlivé vážení.
TENZONA s.r.o.
Střešní světlíky pro průmyslové stavby - kvalitní prosvětlení objektů
Stavební společnost Brozire z Ostravy zajišťuje výrobu světlíků pro průmyslové stavby. Provádíme kompletní výrobu i montáž. Díky kvalitním profilům zajišťujeme dlouhou záruku.
Brozire s.r.o.
Autobusová doprava - vnitrostátní jízdy či zájezdy po Evropě
Autobusová doprava Josef Ševčík je tady pro vás, pokud uvažujete o dovolené v Chorvatsku, Itálii, lyžování v Alpách nebo třeba adventních výletech na vánoční trhy v různých městech Evropy.
Josef Ševčík - Autobusová doprava
Soudní překlady z angličtiny, němčiny a ukrajinštiny – oficiální překlady s ověřením
Oficiální překlady s ověřením a soudní překlady a tlumočení z angličtiny, němčiny a ukrajinštiny provádí profesionálové ze společnosti Prima lingua s. r. o. působící v okolí Opavy a Ostravy.
PRIMA LINGUA s.r.o. Jazykové kurzy, překlady, tlumočení
Velký výběr rakví, dubové a dřevěné rakve - široká nabídka celodřevěných rakví k obřadu a do hrobek
Všechny pohřební záležitosti zařídíte u společnosti MARIE - pohřební služba Opava s.r.o.. U nás můžete také vybírat dřevěné, dubové i speciální kovové rakve k obřadu i do hrobek.
MARIE - pohřební služba Opava s.r.o.