Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Moravskoslezský kraj
Výroba plastových karet s čipem, s originálním potiskem na míru
Pokud hledáte spolehlivou a profesionální firmu, která se zabývá výrobou plastových karet s čipem a čipových karet s potiskem, doporučujeme Vám BlackCard z Ostravy.
BlackCard s.r.o. výroba plastových karet
Svěřte se zkušenému týmu s vodoinstalačními prácemi, rozvody vody a kanalizací
Spolehlivá a kvalitní firma, která se zabývá vodoinstalacemi, přípojkami, rozvody vody a kanalizací ve Frýdku-Místku je společnost Roman Lupík. Ohledně instalačních prací se obraťte na nás.
Dotace Roman Lupík
Krbová kamna Nordica Gemma - malá, ale výkonná
Krbová kamna jsou oblíbeným vytápěním domů a chat, které přináší nejen teplo, ale i útulnou atmosféru. Mezi výkonná kamna patří model Nordica Gemma, které nabízí Dobrá kamna nedaleko Frýdku Místku.
Dobrá kamna Alice Vávrová Kellnerová
Vyřezání otvoru do panelu, řezání a vrtání betonu od profesionálů – precizně i s úklidem
Řezání a vrtání betonu, vyřezávání otvoru do panelu od profesionálů společnosti ARBE s.r.o. se sídlem v Ostravě, ale působí po celém Moravskoslezském kraji, v okolí Frýdku-Místku, Orlové, Karviné.
ARBE Vrtání betonu Ostrava
Účinné magnesium v chelátové formě s vysokou vstřebatelností
Naše tělo potřebuje pro správné fungování těla hořčík. ROSQUE Magnesium obsahuje bisglycinát hořečnatý, což je chelátová forma hořčíku, která má vysokou vstřebatelnost. U nás máte dopravu zdarma.
ROSQUE s.r.o. Eshop kolagen a magnesium
Vlastní výroba, prodej masných výrobků a uzenin - řeznictví a uzenářství
Řeznictví Lukáš Gebauer zajišťuje vlastní výrobu a prodej masných výrobků. Můžete si hojně vybrat z čerstvého masa, před připravených polotovarů nebo jiných tepelně zpracovaných produktů.
ŘEZNICTVÍ LUKÁŠ GEBAUER s.r.o.
Kvalitní a spolehlivý plazmový řezací stroj - malé rozměry, velký výkon, rychlé řezání
Plazmové řezací stroje pro snadné dělení elektricky vodivých materiálů seženete u společnosti KVP servis s.r.o. v Opavě.
KVP servis s.r.o.
Oční optika, prodej brýlí - velký výběr brýlových obrouček v Krnově
Firma LUBRIMEX se zabývá oční optikou v Krnově a okolí. V nabídce produktu máme přes 2000 kusů brýlových obrouček, dále pak kontaktní čočky, dioptrické brýle i multifokální skla.
LUBRIMEX, s. r. o. Oční optika, prodej brýlí Krnov
Dokonalé praní a žehlení košil bez starostí - vše osobně odvezeme a přivezeme
Chytrá služba Košilomat firmy Prádelna Šopík s.r.o. představuje dokonalé praní a žehlení košil v rámci Opavy a Ostravy. Vše osobně odvezeme, přivezeme a Vy budete bez zbytečných starostí.
Košilomat Prádelna Šopík s.r.o.
Maturitní obory na střední odborné škole formou denního i dálkového studia
Maturitní obory formou denního i dálkového studia propojují teorií s praxí a připravují žáky na vysoké školy. Přihlaste se na IUVENTAS - Soukromé gymnázium a střední odborná škola s.r.o. v Ostravě.
IUVENTAS - Soukromé gymnázium a SOŠ, s.r.o.
Opravy, rekonstrukce i výstavba dopravních staveb - silnice, chodníky, cyklostezky
Opravami, rekonstrukcí i výstavbou veškerých dopravních staveb se zabývá ostravská společnost JANKOSTAV s.r.o., která působí v rámci celého Moravskoslezského kraje a působí na trhu již řadu let.
JANKOSTAV s.r.o. Dopravní stavby Ostrava
Dřevěné obklady na stěnu i na strop vhodné do interiérů i exteriérů. kryty na radiátory
Výrobou a montáží dřevěných obkladů na stěny a stropy, kryty na radiátory, obklady ze dřeva vhodné do interiérů i exteriérů, se zabývá společnost Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Radost i štěstí přinese keramický andílek na svíčku nebo kovový anděl svícen
Keramický andílek na svíčku, kovový anděl svícen i strážní andělé přinesou radost jako milý dárek k narozeninám nebo jen jako pozornost pro štěstí. Vybírat můžete na E-shopu Fajnkrámek.cz.
ARTYG rámy s.r.o. Fajnkrámek.cz
Univerzální venkovní i vnitřní, stropní, nástěnné LED svítidlo - výhodná cena
Hledáte univerzální svítidlo, které je vhodné do vnitřních i venkovních prostor? Firma Greenlux s.r.o. Vám dodá dekorativní LED svítidla DaISY RIVA-R za výhodné ceny.
Greenlux s.r.o.
Zahradnické substráty, zeminy, květináče, dekorační mulčovací kůra - velký výběr
Velký výběr zahradnického sortimentu naleznete u společnosti RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. v Opavě. Prodáváme substráty, zeminy pro výsev a množení rostlin, květináče i dekorační mulčovací kůru.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Manometry, tlakoměry Wika - prodej, servis a kalibrace od specialistů
Prodejem, servisem i kalibrací manometrů a tlakoměrů Wika se zabývá ostravská společnost Tertec s.r.o., která je specialistou na měřící a regulační techniku včetně jejího příslušenství.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Mladistvější vzhled a rozjasnění obličeje díky operaci očních víček
Pokud vás trápí tukové váčky nebo převislá kůže v okolí očí, svěřte se do rukou odborníků z CLEOPATRA CLINIC, plastická chirurgie Ostrava, s.r.o., kteří provádí plastickou operaci očních víček.
CLEOPATRA CLINIC, KLINIKA PLASTICKÉ CHIRURGIE s.r.o.
Novinka, která nemá konkurenci - inovativní regál na pneumatiky Heavy Pneu
S novinkou na trh přišla firma KOVONA SYSTEM z Českého Těšína. Firma začala vyrábět regál s jedinečným řešením se 4 trubicemi a 16 ložisky, která nemá konkurenci v tuzemsku ani Evropě.
KOVONA SYSTEM, a.s.
Balené i volně ložené černé a hnědé uhlí, koks, brikety – velkoobchodní prodej
Velkoobchodním prodejem na paletách baleného i volně loženého černého uhlí, hnědého uhlí, koksu a briket se zabývá společnost EMTB Trade s.r.o. se sídlem v Ostravě. Kvalita za příjemné ceny
EMTB Trade s.r.o.
Výroční zpráva firmy - rady pro tvorbu, návrh, grafika, tisk, knihařské zpracování
Rady pro tvorbu výroční zprávy firmy a veškeré knihařské zpracování poskytuje firma KLEINWÄCHTER holding s.r.o. ve Frýdku-Místku, která se pohybuje na trhu již 28 let a díky tomu má bohaté zkušenosti.
KLEINWÄCHTER holding s.r.o. Tiskárna
Dopravní zařízení pro provizorní značení - instalace, pronájem
Dopravní zařízení pro provizorní značení, jeho instalaci a pronájem realizuje společnost PROZNAK-DOPRAVNÍ ZNAČENÍ, s.r.o. se sídlem v Ostravě, která se specializuje na dopravní značení.
Proznak-dopravní značení s.r.o.
Čištění komínů - odstranění nežádoucích sazí a usazenin z komínového průduchu a kouřovodu
Nechte si vyčistit komín u Vašeho domu firmou ZAMZE - spol. s r.o. z Opavy, která je specialistou na veškeré kominické práce.
ZAMZE - spol. s r.o. KOMÍNY OPAVA
Výroba a prodej betonových silničních panelů
Moderním a efektivním řešením výstavby dočasných komunikací nebo parkovací ploch jsou betonové silniční panely. Silniční panely vyrábí a dodává firma Andrla CZ s.r.o. z Opavy.
Andrla CZ s.r.o. Opava Štěrk, písek, beton Opava
Rodinné domy na klíč, výstavba řadových domů - od projektu až k realizaci
Stavební firma STAVOS STAVBA a.s. provádí výstavbu řadových domů a rodinných domů na klíč. Zabývá se výstavbou rodinných domů od projektu až po realizaci na klíč.
Stavos Stavba a.s. Ostrava
Realizace dodávek části elektro a MaR pro plynárenské zařízení a regulační stanice
V rámci této oblasti se firma PROSPECT spol. s.r.o. podílí na projektování a realizaci dodávek části elektro a MaR zejména pro plynárenská distribuční zařízení a regulační stanice.
PROSPECT spol. s r.o.