Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Moravskoslezský kraj
Nejjednodušší a nejdostupnější vyhlazení, odstranění vrásek za pomocí kyseliny hyaluronové
Vyhlazení, odstranění vrásek pomocí kyseliny hyaluronové nebo botulotoxinem Vám pomůže vyřešit problém s vráskami na obličeji. V Ostravě provádí CLEOPATRA CLINIC, KLINIKA PLASTICKÉ CHIRURGIE s.r.o.
CLEOPATRA CLINIC, KLINIKA PLASTICKÉ CHIRURGIE s.r.o.
Vyberte si u nás vodovodní potrubí a tvarovky z PVC, PE, PP, litiny nebo z oceli
Firma DILES Company s.r.o. z Ostravy dodává kvalitní vodovodní potrubí a tvarovky z litiny, oceli, PVC, PE a PP materiálu. Poskytují i další sortiment potřebný pro stavbu vodovodů.
DILES Company s.r.o. Materiál pro kanalizace a vodovody
Výroba tenisových sítí včetně potisku logem, obrázkem nebo nápisem
Tenisové sítě s potiskem podle vlastního designu, které jsou vhodné pro propagaci služeb nebo produktů firmy, na míru vyrábí Tiskové reklamní studio ŽÍDEK tisk s.r.o.
ŽÍDEK tisk s.r.o. Tiskneme.com
Prodej a distribuce zeleninových polotovarů - celer, cibule, mrkev, červená řepa, petržel
Společnost Dunaj - Ostrava CZ s.r.o. z Ostravy je specialistou na výrobu, prodej a distribuci zeleninových polotovarů, které jsou vakuově balené. Rozvoz zajišťuje v Moravskoslezském i Olomouckém kraji
Dunaj - Ostrava CZ s.r.o.
Profesionální kanalizace - montáž, úpravy terénu, projekční práce
Montáž, úpravy terénu, projekční práce a kompletní profesionální služby v oblasti kanalizací zajišťuje společnost HYDROSPOR spol. s.r.o., která působí kromě Ostravy, například i v okolí Staré Bělé.
HYDROSPOR spol. s r.o.
Průmyslové, prachotěsné, voděodolné LED SMD svítidla
Pokud potřebujete energeticky úsporná a zároveň prachotěsná, voděodolná LED SMD svítidla vhodná do průmyslového provozu, nakoupíte je u společnosti Greenlux s.r.o.
Greenlux s.r.o.
Železný šrot - výkup a likvidace železných i barevných kovů
Kovošrot Demonta T, s.r.o. v Ostravě - Heřmanicích, vykupuje železné i barevné kovy. Společnost Vám zajistí výkup železných kovů za příznivé ceny a ekologickou likvidace odpadu i šrotu.
Demonta T, s.r.o. Ekologická likvidace autovraků Ostrava
Zábava pro malé i velké – interaktivní hračky, společenské hry a stavebnice na e-shopu
Dětské interaktivní hračky pro děti, společenské deskové i karetní hry a stavebnice pro malé i velké objednávejte na e-shopu MT ELEKTRO s možností osobního odběru na prodejně MADA servis v Havířově.
Mada servis, s.r.o. MT ELEKTRO
Zemní a výkopové práce - veškeré terénní úpravy s moderní a výkonnou technikou
Společnost Černohorský s.r.o. provádí zemní a výkopové práce v celém moravskoslezském kraji, především pak také v Ostravě a Frýdku - Místku. S naši výkonnou technikou nabízíme veškeré terénní úpravy.
ČERNOHORSKÝ s.r.o. Jeřábnické a zemní práce Opava
Zajistíme odkup Vašich starých spotřebičů, elektroodpadu za výhodné ceny ke zvýšení ochrany životního prostředí
Výkup elektroodpadu zajišťuje Sběrna Havířov. Zbavte se starých a nefunkčních elektrospotřebičů za dobré peníze a přispějte k ochraně životního prostředí. Navštivte náš sběrný dvůr.
Sběrna Havířov
Vysoce účinný kolagenový nápoj s kyselinou hyaluronovou pro krásnou pleť
Eshop Rosque prodává vysoce účinný kolagenový nápoj pro zlepšení kvality Vašich vlasů, nehtů a pleti. Ve složení je kyselina hyaluronová, která má omlazující účinky na pleť. Doprava zdarma.
ROSQUE s.r.o. Eshop kolagen a magnesium
Vyrábíme karty s čárovým nebo QR kódem s širokým využitím
Karty s čárovým a QR kódem vyrábí společnost BlackCard z Ostravy. Nechte si vyrobit personalizované plastové karty, které mají široké využití v obchodech, či stravovacích systémech. Originální potisk.
BlackCard s.r.o. výroba plastových karet
Kvalitní horké asfaltové směsi, asfalt - ekologická výroba, prodej
Kvalitní horké asfaltové směsi a asfalt vyrábí a prodává firma Obalovna Ostrava s.r.o. v Ostravě - Kunčicích. Naše obalovna se snaží šetřit životní prostředí a proto je náš provoz vysoce ekologický.
Obalovna Ostrava s.r.o.
Zubní ordinace pro psy, kočky a drobné savce – komplexní péče o chrup Vašich mazlíčků
Veterinární nemocnice MVDr. Radomíra Hynara s.r.o. v Opavě poskytuje zubní ošetření a diagnostiku speciálním RTG přístrojem. Nepodceňujte onemocnění zubů Vašich zvířat a zabraňte tak zbytečné bolesti.
VETERINÁRNÍ KLINIKA MVDr. Radomíra Hynara s.r.o.
Cigaretové automaty Harting®, dodávka, prodej, instalace, servis, Morava
Společnost TABAKNET CZ s.r.o. je předním dodavatelem cigaretových automatů Harting®.
Výstavba solárních elektráren na klíč pro rodinné a bytové domy
Výstavbu solárních elektráren na klíč pro rodinné a bytové domy realizuje firma WSG Future Energy. Poradíme Vám s optimálním řešením a výběrem vhodného fotovoltaického nebo hybridního systému.
WSG Future Energy
Přezkoumání technického stavu a revize tlakových nádob a zařízení
Revize tlakových nádob a kotlů provádí Revize tlakových zařízení s.r.o. z Ostravy. Revizní technik ověří provozuschopnost a bezpečnost Vašich tlakových zařízeních a případně provede jejich opravu.
Revize tlakových zařízení s.r.o. Milan Hoch
Výkup kovového šrotu a litinového odpadu  - s naložením a dopravou
Firma CENTROMAT s.r.o. Ostrava realizuje výkup kovového šrotu a litinového odpadu s naložením a dopravou - přistavíme kontejnery na odpad zdarma a provedeme odvoz vlastními nákladními auty.
CENTROMAT s.r.o.
Elektromontážní a zemní práce, veřejné osvětlení Ostrava
Elektromontážní práce v Ostravě a v celém Moravskoslezském kraji provádí firma ELTOM, s.r.o., včetně projekce, spolehlivě, kvalitně, odborně a profesionálně.
Eltom, s.r.o.
Tlumočení a překlady přímo ve Vaší společnosti – technická angličtina nejen pro firmy
Na tlumočení a překlady přímo ve Vaší společnosti a na technickou angličtinu pro firmy v oblastech Opavy, Ostravy a okolí se zaměřují odborníci na jazykové kurzy ze společnosti Prima lingua s.r.o.
PRIMA LINGUA s.r.o. Jazykové kurzy, překlady, tlumočení
Posuvně sklopné dveře - moderní balkónové dveře, které zajistí více světla a prostoru
Užíjte si více prostoru i slunečního svitu díky novým a moderním balkónovým dveřím. Společnost Baran-FMB, spol. s r.o. nabízí posuvně sklopné dveře, které se jsou navrhnuty podle nejnovějších trendů.
Baran - FMB, spol. s r.o. okna, dveře, stínění, vrata a brány
Non-stop pohřební služby – převozy zesnulých z celé ČR i ze zahraničí
Pohotovostí převozy non-stop z České republiky i ze zahraničí. MARIE - pohřební služba Opava s.r.o. Vám kompletně pomůže zařídit poslední rozloučení s Vašimi blízkými pro důstojný a klidný odchod.
MARIE - pohřební služba Opava s.r.o. pobočka Nové Sedlice
Kyslíko-palivový hořák uspoří plyn i čas, a tím vaše finance
Kyslíko-palivové hořáky mají nespočet výhod, především ušetří nejen čas ale díky výhřevnosti i úsporu spotřeby plynu. Kyslíko-palivové hořáky dodává firma Pires s.r.o. se sídlem v Třinci.
PIRES s.r.o.
Moderní a elegantní svítidla downlight AREL LED bez rámečku jsou vhodné do všech interiérů
Výrobu a velkoobchodní prodej svítidel downlight AREL LED bez rámečku zajistí společnost Kanlux s.r.o. se sídlem ve Frýdku-Místku. Vybírat a objednávat můžete na eshopu firmy.
Kanlux s. r. o.
Aku nářadí a stroje STIHL s tichým provozem pro údržbu zahrad, zámeckých a městských parků
Údržbu a úpravu trávníků zahrad, zámeckých a městských parků umožňuje společnost CHLEBIŠ s. r. o. prostřednictvím prodeje strojů a aku nářadí STIHL s tichým provozem v Hlučíně a na svém e-shopu.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika