Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Kroměříž
Studnařství, renovace studní, vyčištění kanalizace Kroměříž
Firma Páleníček působí v oboru studnařství a zákazníkům z regionu Kroměříž, Zlín provádí renovace studní. Kontaktovat ji můžete i ohledně vyčištění kanalizace.
Zahradnické substráty, mulčovací kůra, zahradní rašelina, zemina na prodej
Správa a údržba silnic Kroměřížska je obchodní společností - na prodej zahradnické substráty, mulčovací kůra, rašelina, zemina. Prodejní sklad funguje pro potřeby zákazníků z regionu Zlínský kraj.
Pytlované pěstební, výsevní substráty a rašelina, zemina na prodej
Správa a údržba silnic Kroměřížska má pro zájemce z okolí Kroměříže, Přerova na prodej pytlované substráty, rašelinu i zeminu. Sklad je přímo v areálu společnosti.
Kvalitní voda ve studni odborným čištěním a renovací studny
Aby voda ve studni byla kvalitní, je nutné ji udržovat odborným čištěním a renovací studny. V regionu Zlín, Kroměříž studnařské práce provádí firma Ing. Luděk Páleníček.
Skleněné šatní skříňky-pro aquaparky, wellness, lázně, sauny
Firma Frajt Kroměříž dodává skleněné šatní skříňky s novým designem, v provedení z kaleného skla tl. 8mm. Vhodné pro aquaparky, wellness, lázně, sauny i jiných vlhkých prostor.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Nejkvalitnější střešní a stěnové sendvičové izolační panely na míru od renomovaných výrobců
Nejkvalitnější střešní a stěnové sendvičové panely od renomovaných výrobců nabízí specialista na prodej střešních a stavebních materiálů firma SALVATOR STŘECHY s. r. o.
Výroba rozvaděčů nízkého napětí - rozváděče pro průmyslové, kontejnerové rozvodny
Společnost Elektro Kroměříž a.s. se zaměřuje na výrobu rozvaděčů nízkého napětí. Působí po celé ČR. Ve výrobním programu jsou mimo jiné rozváděče pro průmyslové, kontejnerové rozvodny.
Prodej střešní krytiny, hliníkové, plechové střechy
Společnost SALVATOR STŘECHY s.r.o. působí na českém trhu jako významný dodavatel materiálů pro stavbu a rekonstrukce střech. Prodáváme střešní krytiny, hliníkové a plechové střechy ve Zlínském kraji.
Studnařství - odborné vyčištění studny
Studnařství Ing. Luděk Páleníček zajistí, aby Vaše studna byla v bezvadném technickém stavu - provede odborné vyčištění studny, úpravu zdroje vody. Působí hlavně v lokalitě Olomoucký, Zlínský kraj.
Pronájem rekreačního zařízení Vičanov-chata pro rodiny s dětmi
Výhodný pronájem chaty Vičanov - rekreačního zařízení pro rodiny s dětmi, v oblasti Hostýnské vrchy, poskytuje Správa a údržba silnic Kroměřížska. Najděte si volný termín.
Celoroční prodej živých ryb-kapři, pstruzi, štiky
Rybářství Hulín nabízí celoroční prodej živých ryb. Na výběr jsou kapři, pstruzi, štiky, amuři a další živé i mražené ryby. Klientelu máme z celého regionu Zlínský kraj.
Čištění, regenerace studní, kopané studny
Předcházejte kontaminaci vody ve studni a provádějte čištění kopané studny. Regenerace studní je nutná pro udržení kvality vody. V regionu Kroměříž, Zlínský kraj oslovte firmu Ing. Luděk Páleníček.
Celoskleněné, skleněné dveře s digitálním potiskem - designové provedení
Novinkou firmy FRAJT z regionu Kroměříž-Zlínský kraj jsou designové celoskleněné dveře s digitálním potiskem a vizuálním efektem Image Glasss Double vision. Skleněné dveře tvoří předěl dvou místností.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Montáže elektroinstalací, silnoproud, slaboproud a MaR
Elektromontážní práce, montáže elektroinstalací v rodinných domech, kancelářích, výrobních halách, silnoproud, slaboproud a MaR realizuje společnost ELMIS CZ, s.r.o., okres Kroměříž.
Práškové plasty-výroba, prodej pro odběratele v ČR i v zahraničí
Firma Melbax plastic z regionu Kroměříž-Zlínský kraj vyrábí práškové plasty recyklací plastových odpadů z výroby. Tyto práškové plasty jsou následně určeny na prodej.
Plechové střešní krytiny - pozinkované, hliníkové, trapézové plechy, střešní šablony
SALVATOR STŘECHY s.r.o. je Váš spolehlivý partner pro stavbu a rekonstrukci střech. Nabízíme kvalitní plechové krytiny, pozinkované, hliníkové, trapézové plechy a střešní šablony v Kroměříži a okolí.
Výroba, prodej obytných vozů, automobilů
Komfort na dovolené pocítíte v obytném voze od firmy EASTWANDER, s.r.o. Kroměříž. Naší činností je výroba a prodej obytných vozů, automobilů.
EASTWANDER, s.r.o. Servis obytných automobilů Zlínský kraj
Střešní okna VELUX – úspora energií a pohodlí ve Vašem domě
Prodej střešních krytin a střešních oken VELUX pro šikmé střechy Vám zajistí společnost SALVATOR STŘECHY s.r.o.. Nová generace střešních oken VELUX je tou nejlepší a nejekonomičtější volbou.
Nový showroom firmy FRAJT Kroměříž přiblíží originální výrobky řady Image Glass
Firemní showroom společnosti FRAJT Kroměříž poskytuje klientům možnost prohlédnout si originální výrobky řady Image Glass a získat dostatek informací o možnostech využití Image skla.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Modernizovaná, nová Škoda FABIA FL již na prodej - možnost zkušební jízdy
U autorizovaného dealera Škoda DOBE - CAR s.r.o. můžete od září 2018 pořídit vůz New Fabia. Nová Fabia je modernizovanou verzí bestselleru, neváhejte, zveme zájemce z okolí Zlína.
Tónování autoskel - rychlá montáž autofólie za 2-3 hodiny
U společnosti AUTOSKLO TRUMF si můžete domluvit tónování autoskel. Montáž autofólie je rychlá, za 2-3 hodiny je vůz připraven. Služby poskytujeme převážně v regionu Kroměříž, Přerov, Zlín.
Recyklace, výkup plastů z výroby-plastové odpady zpracuje Melbax plastic
Firma Melbax plastic Hulín realizuje výkup a provádí recyklace plastů. Zpracuje plastové odpady z výroby do podoby prášku. Působíme převážně v regionu Zlín, Kroměříž.
Digitální tisk na sklo, keramický potisk skla-unikátní technologie
Digitální tisk na sklo, keramický potisk skla je unikátní technologie, kterou používá firma FRAJT Kroměříž pro výrobu sleněných desek, které mají využití v interiéru i exteriéru.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Zpracování a výroba kaleného, bezpečnostního skla - kalení vlastních skel
Novinkou ve službách firmy FRAJT s.r.o. Kroměříž je zpracování a výroba kaleného skla, tepelně tvrzeného bezpečnostního skla. Využijte možnost kalení vlastních skel.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Kovonástroje - výroba speciálních nástrojů na obrábění kovů
Speciální kovonástroje vyrábí společnost VYDONA s.r.o. z regionu Zlínský kraj. Nástroje na obrábění kovů vyrábíme dle potřeb zákazníka.