Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Kroměříž
Apartmán pro 4 osoby s vířivkou v Penzionu Hana Holešov s možností parkování
Útulný apartmán pro 4 osoby s vířivkou si můžete rezervovat v Penzionu Hana Holešov s ideálním umístěním pro výlety do Kroměříže i Zlína. U objektu mají hosté možnost parkování.
Výhodný nákup jízdního kola - sleva 5% v eshopu po registraci, věrnostní systém
Internetový obchod bike-centrum.cz Zlínský kraj zavádí věrnostní systém. Získejte díky registraci v eshopu slevu 5% na jízdní kola a další členské benefity. Výhodný nákup pro stálé zákazníky.
Realizace cateringu - teplé rauty, občerstvení pro větší i menší akce
Společnost JOSPO a.s. se postará o realizaci cateringu v lokalitě Zlínský kraj, Přerov, Kroměříž. Připravíme teplé rauty, občerstvení pro větší i menší akce, pro všechny typy společností.
Předvánoční dílna - výroba vánoční dekorace, zdobení perníčků
Muzeum Kroměřížska pořádá 7.12. od 10 - 17 hod. předvánoční dílničky v obci Rymice. Akce je pro děti i dospělé nejen z okolí Kroměříže - dílna je zaměřena na výrobu vánoční dekorace, zdobení perníčků.
Prodej nových vozů Škoda, Fiat-nové modely, výhodné financování
Firma DOBE-CAR Holešov nabízí na prodej nové modely vozů Škoda a Fiat. U nových vozů nabízíme výhodné financování. Zveme zájemce z regionu Zlín, Bystřice pod Hostýnem.
Zateplování, zateplení fasád RD, bytových domů, rodinných domů
Hlavním oborem společnost TERMO zateplení s.r.o. Kroměříž je zateplování fasád u RD, rodinných, bytových domů. Působí v lokalitě Zlínský, Olomoucký, Jihomoravský kraj.
Obec Zdounky na Kroměřížsku, vesnice s bohatým kulturním životem a mnoha zájmovými spolky
Obec Zdounky je malá vesnice nacházející se ve Zlínském kraji v evropsky významné lokalitě Chřiby. Kouzelná obec s moderním aquacentrem s bazénem se slanou vodou, saunou i vířivkou.
Eshop potřeby pro mažoretky - hůlky, kostýmy, oblečení, kozačky, piškoty
CheerTwirl.cz je největší specializovaný eshop v Evropě, zaměřený na obuv, kostýmy, potřeby pro mažoretky. Pořídíte u nás mažoretkové hůlky, oblečení, kozačky, piškoty i tašky.
MADMAX Slimming Belt neoprenový opasek pro spalování tuků, tvarování postavy - eshop
V eshopu firmy MADENYS - Zlínský kraj pořídíte neoprenový opasek pro efektivní spalování tuků a tvarování postavy, Madmax Slimming and Support Belt. Pomáhá i lepšímu držení těla, uleví od bolestí zad.
Večerní, společenské šaty za nízké ceny - půjčení šatů na ples, svatbu, promoci
Krásné večerní a společenské šaty za nízké ceny najdete na prodejně Dům šatů Hulín. Najdete u nás velký výběr šatů na ples, promoci i svatbu. Spokojené zákaznice k nám jezdí ze Zlína i Kroměříže.
Zimní servisní prohlídka vozů Škoda-paketové ceny servisu
Zajistěte si zimní servisní prohlídku vozů Škoda v DOBE-CAR Holešov. Poskytujeme paketové ceny servisu. Klientelu máme z okolí Zlína, Kroměříže, Hulína, Bystřice pod Hostýnem.
Fitness opasek pro efektivní posilování paží, ramen, hrudníku - Madmax Syntetic Dip Belt
V eshopu firmy MADENYS s.r.o. zakoupíte fitness pomůcky včetně fitness opasků. Doporučujeme Fitness opasek MADMAX Syntetic Dip Belt pro efektivní posilování paží, ramen, hrudníku.
Prodej písku, posypové soli, drceného kameniva-odběr v libovolném množství
U firmy Správa a údržba silnic Kroměříž můžete zakoupit sypké hmoty. Nabízí prodej písku, posypové soli, drceného kameniva. Odběr v libovolném množství.
Skleněné sanitární příčky z bezpečnostního skla, s keramickým potiskem Image Glass
Společnost Frajt s.r.o. z regionu Zlínský kraj vyrábí skleněné sanitární příčky z bezpečnostního skla, s odolným keramickým potiskem Image Glass. Montáže provádíme po celé České Republice.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Příprava auta na zimu, zimní prohlídka vozů Škoda, Fiat
Příprava auta na zimu je důležitá. Zimní servisní prohlídka vozů Škoda, Fiat Vám bude provedena v DOBE-CAR Holešov po předchozím objednání. Klienty máme z okresu Zlín i Kroměříž.
Eshop zdravotní bandáže - Madmax 3D kompresní bandáž na loket, koleno, kotník
Zdravotní bandáže pro zmírnění namáhání různých partií pořídíte v eshopu firmy MADENYS s.r.o. Doporučujeme Madmax kompresní 3D bandáž na loket i koleno a kotník. Velkoobchod
Eshop posilovací trhačky Madmax - pro silnější úchop při přitahovacích cvicích, při zvedání závaží
Posilovací trhačky Madmax v eshopu firmy MADENYS s.r.o. - vhodné pro profesionální sportovce i návštěvníky posilovny pro silnější úchop při přitahovacích cvicích, zvedání těžkého závaží.
Nový vůz Škoda Karoq od autorizovaného prodejce vozů na Zlínsku
U autorizovaného prodejce vozů Škoda pro region Zlín, firmy DOBE - CAR Holešov, můžete pořídit nový vůz Karoq. Jde o nové kompaktní SUV značky Škoda.
Kovotepectví, měditepectví, kovotlačitelství, pasířství-originální klempířské prvky
Buďte originální-oživte svůj dům originálními klempířskými prvky. Firma Galanterní klempířství Kolínek - Kroměříž má zkušenosti v oboru kovotepectví, měditepectví, kovotlačitelství, pasířství.
Sklo pro exteriérové aplikace - fasádní skla, skleněné zábradlí, informační tabule
Společnost FRAJT Kroměříž-Zlínský kraj dodá sklo pro exteriérové aplikace - fasádní skla, skleněné zábradlí a informační tabule z kaleného skla v kombinaci s vybraným motivem.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Prodej mulčovací kůry, rašeliny, sypkých hmot, kameniva, oblázky
Výhodný prodej mulčovací kůry, rašeliny, sypkých hmot, kamenivo a oblázky nabízí Správa a údržba silnic Kroměříž. Odběr možný ve všední dny.
Levné ubytování v penzionu i s parkováním-v centru Holešova
Využijte možnost levného ubytování v Penzionu Hana v centru Holešova i s parkováním pro hosty přímo ve dvoře penzionu.
Elektrokola Lectron - eshop, prodej, záruční i pozáruční servis
Firma bike-centrum.cz je specializovaná prodejna i eshop zaměřen na elektrokola Lectron a jízdní kola CTM. Kola dodá kompletně sestavena a seřízena. Poskytují záruční i pozáruční servis.
Prodej a servis vozů značky Škoda, Fiat - testovací jízdy
Autorizovaný prodejce vozů Škoda a Fiat v regionu Zlín je firma DOBE-CAR s.r.o. Holešov. Přijďte a využijte možnost testovací jízdy. Svým klientům se postará i o dokonalý servis vozů.
Skleněné obklady zdí interiérů - obložení za kuchyňskou linkou, skleněné obrazy
Do produkce firmy FRAJT s.r.o. patří skleněné obklady zdí interiérů - obložení za kuchyňskou linkou, sprch, vstupních prostor i skleněné obrazy. Firma sídlí v Kroměříži - Zlínský kraj.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů