Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Kroměříž
Catering pro rodinné oslavy, rauty, plesy, firemní školení
Přípravu občerstvení pro rodinné oslavy, rauty, plesy, firemní školení za Vás obstará Restaurace Na Rynku Kroměříž. Catering jsme již zajišťovali pro mnoho firem v regionu.
Restaurace Na Rynku Kroměříž RK Scéna s.r.o.
Rodinný penzion s parkováním, s restaurací - ubytování se snídaní, stravováním, cateringem
Penzion Na Jízdárně Kroměříž, s vlastní restaurací, nabízí hostům ubytování se stravováním ve formě snídaní. Ubytovaní hosté mají zajištěno i parkování u objektu.
PENZION NA JÍZDÁRNĚ s.r.o. Rodinný penzion s restaurací Kroměříž
Zpracování plechů - dělení, pálení, stříhání, ohýbání, svařování, laserové výpalky
Společnost KAMAX - METAL s.r.o. provádí zpracování plechů - svařování, dělení, pálení, stříhání, ohýbání plechů, laserové výpalky. Působíme v Kroměříži, Olomouckém kraji - Prostějov, Vyškov, Přerov.
Obec Zdounky u Kroměříže, Zlínský kraj, zámek Zdounky, rozhledna Zdenička, zámecký park
Obec Zdounky u Kroměříže, Zlínský kraj, zámek Zdounky, rozhledna Zdenička, zámecký park, myslivecké sdružení, český svaz včelařů a zahrádkářů.
Opravy, servis, ověření, kalibrace tachografů zajišťuje Autorizované metrologické středisko
Metrologické středisko Tachografy AMS Kroměříž je specializovanou firmou na tachografy. Zajišťuje servis, ověření, kalibrace tachografů pro klientelu z regionu Zlínský, Olomoucký, Jihomoravský kraj.
Jeřábnické práce s řidičem - pronájem jeřábu včetně obsluhy na Moravě
Společnost KAMAX - METAL s.r.o. Kroměříž zajišťuje mimo jiné i jeřábnické práce s řidičem - pronajmeme jeřáb pouze včetně obsluhy. Působí na Moravě, v regionu Zlínský kraj, Prostějov, Vyškov.
Montáž, servis garážové, stínící techniky - předokenní rolety, žaluzie, garážová vrata
Společnost Macek Milan Kroměříž se zabývá montáží garážové, stínící techniky a zajišťuje servis v regionu Zlínský kraj. Dodáme Vám předokenní rolety a žaluzie i garážová vrata.
Lékárna, léky na předpis, volně prodejné léky, doplňky stravy, hygiena, kosmetika
Prodej léků na předpis a volně prodejného sortimentu od doplňků stravy přes čaje, bylinky až ke kosmetice a zdravotnickým potřebám v lékárně LUNAKROM MORAVIA s.r.o., Kroměříž.
Lékárna BENU LUNAKROM MORAVIA s.r.o.
Město Kroměříž, Květná zahrada a zámek, umělecké a kulturní památky, UNESCO
Nevšední zážitky spojené s Arcibiskupským zámkem i Květnými zahradami zažijete ve městě Kroměříž. Historické centrum se pyšní řadou uměleckých a kulturních památek.
Město Kroměříž
Přípravky, postřiky na ochranu rostlin-proti slimákům, plísním, plevelu
Společnost PETABO na prodejně Kvasice u Kroměříže nabízí přípravky na ochranu rostlin - postřiky proti plísním, plevelu, granule proti slimákům. Jsme dobře zásobeni.
Pořádání firemní, soukromé akce, oslavy - rauty, občerstvení
Příjemné prostory pro pořádání firemní či soukromé akce, oslavy má Restaurace Na Rynku Kroměříž. Zajistíme občerstvení, rauty.
Restaurace Na Rynku Kroměříž RK Scéna s.r.o.
Kavárna s parkováním zdarma, kde jsou domácí zákusky, skvělá káva, zmrzlina Adria
Kavárna Nakafe v Kroměříži je klidným místem pro posezení u skvělé kávy s přáteli i pro rodiče s dětmi. Hosté mají u nás parkování zdarma. Můžete si k nám přijít pro domácí zákusky, koláče a zmrzlinu.
Psychické problémy, stres, psychiatrie, akupunktura, homeopatika
Psychiatrická léčebna s poradenstvím či doporučením vhodné alternativní metody k pomoci od problémů zajišťuje MUDr. Marie Ošťadalová s.r.o. z Holešova.
Zubní ordinace, stomatologická péče – prevence a léčba zubů
Stomatologická ordinace ve Zlínské kraji, preventivní a léčebná péče o dutinu ústní a zuby, odstranění zubního kamene, protetika v ambulanci MUDr. Zuzany Plesníkové.
Efektivní svařovací a montážní linky, přípravky pro automobilový průmysl
Efektivní svařovací a montážní linky dodá na klíč Chropyňská strojírna. Také svařovací a montážní přípravky převážně pro automobilový průmysl.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Skleněné obklady, zástěny, dělící stěny s různým potiskem na sklo
Produkty z kategorie Image glass dodává firma Frajt Kroměříž. Vyrábíme skleněné obklady, zástěny, dělící stěny a další dekorativní prvky, kde je využit potisk na sklo.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Velkoobchod, prodej hutního materiálu - plechů, trubek, kari sítí, pletiva
Firma KAMAX-METAL s.r.o. se zabývá i velkoobchodním prodejem hutního materiálu - plechů, trubek, kari sítí, pletiva, profilů. Klientelu máme z regionu Kroměříž, Prostějov, Vyškov, Olomouc.
Odvoz fekálií, čištění odpadních septiků a žump Kroměříž, pravidelný vývoz žumpy, likvidace odpadů
Odvoz fekálií, čištění odpadních septiků a žump Kroměříž, pravidelný vývoz žumpy, ekologická likvidace odpadů, vývoz tukových lapolů z jídelen a restaurací.
Účetnictví a daně, daňové poradenství, kompletní vedení účetnictví
Poradenství, pomoc, zpracování či zastoupení na úřadech v oblastech daní a účetnictví od firmy Ing. Karin Lišková – účetní a daňová kancelář z Kroměříže.
Catering pro každou příležitost-teplý, studený raut na oslavy, svatby
Firma Jospo a.s. zrealizuje catering na oslavy, svatby, pro každou příležitost. Připraví teplý i studený raut a dopraví až k Vám - v okrese Zlín, Kroměříž, Přerov.
Kulturní akce na klíč - kompletní realizace městských akcí, festivalů včetně cateringu, zapůjčení techniky
Společnost Backstage Agency má bohaté zkušenosti s kompletní realizací městských akcí, festivalů - pořádáme kulturní akce na klíč, včetně zapůjčení techniky i cateringu. Působnost celá ČR i Slovensko.
Mokrá pedikúra, manikúra - klasická bez lakování i gel lak, Shellac
V Nehtovém studiu Nails Karina ví jakou péči potřebují Vaše ruce i nohy. Na pobočce v Kroměříži i Otrokovicích provádíme manikúru i pedikúru bez lakování i včetně gel laku, Shellacu.
Samonasávací a ponorná čerpadla pro domácí i průmyslová použití
Čerpadla na vodu a kaly, samonasávací a ponorná čerpadla domácích vodáren, bazénová, průmyslová a speciální čerpadla prodává a opravuje - Božena Vyoralová, okres Kroměříž.
Rozvoz chlazených, teplých jídel do firem, prodejen-závodní stravování
Závodní stravování v regionu Zlínský kraj, Přerov zajistí firma JOSPO Holešov. Nabízíme rozvoz teplých a chlazených jídel.
Eventová agentura, pořádání firemních akcí, festivalů - zapůjčení mobilních barů, párty stanů pro firemní akce
Eventová agentura Backstage Agency Zlín má zkušenosti s pořádáním firemních akcí. Postaráme se o eventy od A do Z, nebo si u nás můžete sjednat zapůjčení mobilních barů, párty stanů pro firemní akce.