Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Kroměříž
Digitální řídící jednotky, zapalování bateriové, kondenzátorové-pro motocykly, skútry
Firma VAPE vyrábí elektropříslušenství pro motocykly, skútry. Ať už máte bateriové či kondenzátorové zapalování, můžete v našem eshopu pořídit digitální řídící jednotky i další komponenty.
VAPE spol. s r.o. Elektro příslušenství pro motocykly
Oční optika Vám připraví dioptrické brýle do jedné hodiny
Oční optika Soňa Rozehnalová má několik prodejen - v Kroměříži, Přerově, Zlíně i Uherském Hradišti. Připravíme Vám dioptrické brýle do jedné hodiny. Řešíme i opravy brýlí na počkání.
Alternátory, zapalování pro motocykly, sněžné skútry, vodní čluny-eshop
Elektropříslušenství pro motocykly, sněžné skútry, vodní čluny i rogala zakoupíte v eshopu firmy VAPE Kroměříž. Na prodej alternátory, zapalování, řídící jednotky a další.
VAPE spol. s r.o. Elektro příslušenství pro motocykly
Prodej alkoholických a nealkoholických nápojů, pivo, limonády Kroměříž, distribuce piva, velkosklad
Prodej alkoholických a nealkoholických nápojů, pivo, limonády Kroměříž, distribuce piva, velkosklady alkoholických a nealkoholických nápojů.
FONTÁNA PCZG s.r.o. Dodavatel piva, vína, nealko nápojů
Elektromontáže, záruční a pozáruční servis a revize elektroinstalací Kroměříž, silnoproud
Realizace a dodávky elektroinstalací silnoproudu v komerční a bytové výstavbě, elektromontáže, záruční a pozáruční servis a revize elektroinstalací.
Údržba kopaných studní - oprava vnějšího pláště studny, výměna čerpadla
U kopaných studní je doporučeno dělat pravidelnou kontrolu a údržbu. V lokalitě Kroměříž, Zlínský kraj se obracejte na firmu Páleníček. Zajistí opravu vnějšího pláště studny i výměnu čerpadla.
Sanace, izolace zdiva pomocí chemické injektáže - dodatečná hydroizolace vlhkého zdiva
Společnost ACHP služby s.r.o. z Bystřice pod Hostýnem provádí sanace, izolace zdiva pomocí chemické injektáže. Jde o řešení dodatečné hydroizolace zdiva. Působíme v regionu Zlínský, Olomoucký kraj.
Pronájem, půjčení dodávky, vozíku, přívěsu a stěhování dodávkou s řidičem
Firma Dodávky Kroměříž - Igor Lorenc poskytuje pronájem dodávky nebo vozíku a přívěsu v lokalitě Zlínský kraj. Zajistíme i stěhování dodávkou s řidičem.
Borůvková farma - samosběr, prodej plodů, rostlin borůvek
Borůvková farma Kroměříž - Postoupky má vysazené různé odrůdy borůvek. Na prodej jsou jak plody borůvky, tak rostliny. V sezóně lze využít i samosběr, zájemce míváme z celého Zlínského kraje.
Autoservis, pneuservis Došlík-příprava na STK, provedení STK
Autoservis a pneuservis Došlík Kroměříž opravuje vozidla všech značek. Zajistíme přípravu a provedení STK.
Petr Došlík - Autoservis Kroměříž www.autoservis-doslik.cz
Domovní instalatérské práce vodo-topo-plyn
Firma Ing. Luděk Páleníček provádí i domovní instalace - instalatérské práce vodo-topo-plyn. Působíme v oblasti Zlín, Kroměříž i okolních regionech.
Stavební činnost - návrhy, projekce a výstavba RD, průmyslových hal
KAMAX-METAL s.r.o. Kroměříž poskytuje komplexní služby v oblasti stavební činnosti - od návrhů, projekce až po výstavbu. Zaměřuje se na průmyslové haly i RD. Působnost Zlínský kraj, Prostějov, Vyškov.
Gynekologie, porodnictví, očkování proti rakovině děložního čípku Holešov, příjem nových pacientek
Gynekologie, porodnictví, očkování proti rakovině děložního čípku Holešov, příjem nových pacientek, ultrazvuková vyšetření, preventivní prohlídky, předpis hormonální antikoncepce.
Pozemní stavby, výstavba a rekonstrukce budov
Výstavba a rekonstrukce staveb pro bydlení, průmysl či kanceláře, realizace fasád, zámkových dlažeb i sportovišť zajišťuje společnost SEHNAL STAVBY s.r.o.
Výroba a projektování elektrických rozvaděčů Kroměříž, výroba modulárních, technologických ozvaděčů
Společnost Global Business se zabývá návrhy, výrobou a projektováním elektrických rozvaděčů a přípojnicových systémů o jmenovitém napětí do 1000V AC/1500V DC a jmenovitém proudu do 7000A.
Údržba, plnění klimatizace, výměna čelního skla, tónování autoskel
Společnost Autosklo - Hleďa provádí na provozovně Kroměříž údržbu, plnění klimatizace, výměny čelního skla i tónování autoskel. Objednejte se k nám na vybraný den i čas.
AUTOSKLO - HLEĎA Kroměříž
Eshop komponenty zapalovací, zdrojové soupravy-pro motocykly, skútry, čluny
Firma VAPE Kroměříž má eshop, kde snadno nakoupíte komponenty zapalovací, zdrojové soupravy pro motocykly, sněžné skútry, vodní čluny. Jsme výrobci elektropříslušenství.
VAPE spol. s r.o. Elektro příslušenství pro motocykly
Prodej zvěřiny, zvěřinové delikatesy, uzeniny - klobásy, salámy, špekáčky, slanina z divočáka
Firma VENISON CZ s.r.o. se specializuje na zpracování zvěřiny. Dodává nejen maso, ale i zvěřinové delikatesy a uzeniny - klobásy, salámy, slaninu z divočáka. Sídlí v Míškovicích - Zlínský kraj.
Obec Troubky-Zdislavice, okres Kroměříž, zámek Zdislavice, hrobka Marie von Ebner-Eschenbach
Obec Troubky-Zdislavice, okres Kroměříž, zámek Zdislavice, hrobka Marie von Ebner-Eschenbach, sokolská zahrada, hospůdka Troubky.
Obec Troubky-Zdislavice
Rozvaděče NN a VN, rozvaděčové skříně – výroba na míru
Rozvaděče nízkého a vysokého napětí, výroba oceloplechových rozvaděčových skříní na zakázku pro průmyslová odvětví, energetiku realizuje společnost Spálovský, a.s.
Český obytný vůz co plní sny-pohodlné cestování, komfort na dovolené
Firma EASTWANDER, s.r.o. Kroměříž plní Vaše sny o pohodlném cestování a komfortu na dovolené. Pořiďte si prostorný český obytný vůz Sportissimo XXL přímo od výrobce.
EASTWANDER, s.r.o. Servis obytných automobilů Zlínský kraj
Neurologická ordinace, léčba bolestí hlavy a páteře, Kroměříž
Neurologická vyšetření, diagnostika a léčba nervové soustavy, migrén, epilepsie či poruch vědomí v ordinaci MUDr. ŽELEZNÁ s.r.o. v Kroměříži a Holešově.
Stavba ocelových hal - výroba, montáž ocelové konstrukce, opláštění haly
Hlavní zaměření společnosti KAMAX-METAL z regionu Zlínský kraj je stavba ocelových hal, výroba, montáž ocelových konstrukcí a opláštění haly. Působíme v lokalitě Morava.
Wellness hotel, procedury pro povzbuzení a relaxaci - sauna i whirpool
Wellness hotel s procedurami jako je sauna, pára či whirpool je Regenerační centrum a hotel Harmonie v Bystřici pod Hostýnem, které Vám umožní relaxovat a povzbudit tak své tělo i mysl.
Rekonstrukce koupelen a bytových jader Kroměříž, renovace rozvodů vody a topení, montáž kotle
Rekonstrukce koupelen a bytových jader Kroměříž, renovace rozvodů vody a topení, montáž kotle, výměny topných těles, čerpadel, kotlů.