Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Kroměříž
Eshop solené ořechy v extra kvalitě - mandle, kešu, arašídy, pistácie, směsi ořísků
Firma Semenáč Kroměříž má ve svém eshopu výběr kvalitních ořechů a sušeného ovoce. Solené ořechy přijdou k chuti vždy - stačí si vybrat mandle, kešu, arašídy, pistácie či směs ořísků.
Výměna autoskla, předního, čelního skla zdarma-komunikaci s pojišťovnou řešíme za Vás
S firmou Autosklo Trumf je výměna předního, čelního skla bez starostí. Komunikaci s pojišťovnou při výměně autoskla zdarma řešíme za Vás. Působíme v regionu Kroměříž, Přerov, Zlín.
Prodej, servis, generální a střední opravy vícevřetenových automatů
Společnost BOSTEC s.r.o. Holešov provádí generální i střední opravy, průběžný servis vícevřetenových automatů a prodej kovoobráběcích strojů. Zákazníky má po celé ČR.
Regenerace, revitalizace sídlišť, náměstí, sportovišť, dětských hřišť
Ohledně regenerace, revitalizace sídlišť, náměstí, dětských hřišť, sportovišť se můžete obrátit na firmu Správa a údržba silnic Kroměřížska, která působí v okolí Kroměříže.
Eshop mrazem sušené ovoce - lyofilizované borůvky, brusinky, jahody, maliny, višně, banány
V eshopu semenac.cz najdete mnoho zdravých dobrot seřazených dle kategorií. Doporučujeme mrazem sušené ovoce - vyberte si lyofilizované borůvky, brusinky, jahody, maliny, višně, banány či směs ovoce.
Obec Zdounky, vesnice na Kroměřížsku s malebným zámeckým parkem, vyhlášenou kulturní památkou
Malé městečko s historií sahající až do roku 1358, taková je obec Zdounky u Kroměříže. Vesnice s mnoha historickými zajímavostmi, školou, kulturním domem, knihovnou i kinem.
Výroba, prodej maso, uzeniny, lahůdky - Řeznictví, uzenářství s vlastní dopravou
Řeznictví a uzenářství Matula je podnik s vlastní bourárnou, masnou výrobou i vlastní dopravou v regionu Zlínský, Olomoucký, Jihomoravský kraj. Výroba i prodej je zaměřen na maso, uzeniny i lahůdky.
Srovnávací fréza StabilHead DP VBD pro efektivní obrábění dřeva, drážkování
Společnost VYDONA s.r.o. z regionu Zlínský kraj představila v r. 2017 další z nástrojů na obrábění dřeva, které vyrábí. Srovnávací fréza StabilHead DP VBD patří mezi efektivní nástroje pro drážkování.
Povrchové úpravy, hoblování dřeva, impregnace řeziva na Pile Lubná
Povrchové úpravy dřeva impregnací si můžete nechat provést na Pile Lubná a tím ochránit řezivo proti hnilobě či hmyzu. Provádíme i hoblování.
Pila LUBNÁ - Zdeněk Vavřík www.pila-lubna.cz
Čištění filtrů pevných částic, katalyzátorů - DPF cleaning na Moravě
ATK AUTOSERVIS Kroměříž poskytuje službu DPF cleaning na celé Moravě. Provádíme profesionální čištění filtrů pevných částic a katalyzátorů.
Rychlá výměna, oprava, montáž autoskel na osobní auta
Rychlou výměnu, opravu a montáž autoskel vám zaručuje AUTOSKLO TRUMF s.r.o. z Kroměříže. Provádíme výměnu čelních, bočních a zadních autoskel na osobní auta ve Zlínském kraji.
Autofólie, tónování skel pro vylepšení vzhledu vozu
Autofólie pomohou vylepšení vzhledu vozu s minimální investicí. Můžete si domluvit aplikaci u firmy AUTOSKLO TRUMF Kroměříž, působí v lokalitě Zlínský kraj. Díky tónování skel se zvýší i hodnota vozu.
Dárkové balíčky ze Slovácka - dárky sezónní, celoroční, produkty od regionálních výrobců
EMIT-CZ sociální podnik, s.r.o. Kroměříž si dovoluje poslat upoutávku na inspirativní dárkové balíčky, které jsme pro vás připravili převážně z produktů ze Slovácka. Jde o dárky sezónní i celoroční.
Trička s potiskem, s firemním logem nebo jako dárek - potisk textilu na přání
EMIT-CZ sociální podnik Kroměříž dodá třička s potiskem s firemním logem i jako dárek pro Vaše známé. Potisk textilu je na přání, jednobarevné logo i plnobarevný motiv.
Materiál pro elektroinstalace, elektromontáže, ocelová lanka - prodej, eshop
Firma Metalfix s.r.o. se zabývá dodávkou, prodejem veškerého materiálu pro elektroinstalace a elektromontáže, ocelových upevňovacích dílů a patří mezi specialisty ve světě upevnění.
Ovoce, oříšky v čokoládě - kešu, mandle, lískové ořechy, jahody, brusinky, borůvky, maliny
Nechejte se zlákat k mlsání s produkty od firmy Semenáč Kroměříž. V našem eshopu semenac.cz můžete objednat oříšky a ovoce v čokoládě - vyzkoušejte maliny, borůvky, brusinky, jahody, kešu či mandle.
Potisk skla s vizuálním efektem Double Vision pro nadstandardní interiérové, komerční vybavení
Při realizaci nadstandardního interiérového, komerčního vybavení mají investoři možnost využít technologii keramického potisku skla s vizuálním efektem Dougle Vision od firmy FRAJT s.r.o. Kroměříž.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Eshop ořechy, kešu, mandle natural, pražené, mrazem sušené ovoce
V eshopu semenac.cz můžete zakoupit široký sortiment suchých plodů a sušeného ovoce - ořechy, kešu, mandle natural i pražené, mrazem sušené ovoce. Výdejní místa - Kroměříž, Zlín, Ostrava.
Skleněné skříňky, šatní skříně, WC kabiny
Společnost Frajt dodává skleněné kabiny a skříňky do vlhkých prostor. Využití jako šatní skříně, WC kabiny a příčky. Působíme nejen v okrese Kroměříž a Zlín, ale po celé ČR i na Slovensku.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Sklo s potiskem Image Glass-skleněné prvky v interiéru, exteriéru
Skleněné prvky v interiéru i exteriéru jsou součástí moderního bytového designu. Sklo s potiskem Image Glass od firmy FRAJT s.r.o. má široké využití. Provoz máme v Kroměříži-Zlínský kraj.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Služby pohřebnictví poskytuje nonstop Holešovská pohřební služba
Veškeré běžné služby pohřebnictví poskytuje Holešovská pohřební služba Nonstop pro klienty z okolí Holešova, Kroměříže. Vyřídíme za Vás přípravu pohřbu.
Dřevoobráběcí nástroje, systémy na obrábění dřeva, plastu, kovu
Společnost VYDONA s.r.o. z regionu Kroměříž vyrábí dřevoobráběcí nástroje a nástrojové systémy na obrábění dřeva, plastu a kovu. Zajistí i servis nástrojů.
Komplexní pohřební služby zajistí nonstop pohřebnictví v Holešově
Při úmrtí blízké osoby za Vás Holešovská pohřební služba s.r.o. zajistí komplexní pohřební služby. K dispozici jsme na telefonu nonstop.
Prodej Škoda Rapid Spaceback fresh s atraktivní výbavou - vozy, co mají šťávu
Pokud hledáte auto s atraktivní výbavou za dobrou cenu, pak si vyberte v DOBE-CAR Holešov Škoda Rapid Spaceback fresh včetně 5leté záruky. V DOBE-CAR prodávají vozy, co mají šťávu.
Pražírna kávy a kavárna - kvalitní čerstvá káva a dezert každý den
Pražírna kávy JAMAI CAFE zve k posezení do své provozovny v Kroměříži. U nás je každý den připravena kvalitní čerstvá káva a lehké dezerty i osvěžující domácí limonády.