Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Kroměříž
Obytná vestavba, co plní sny o cestování a overlandingu - prostorný obytný vůz od českého výrobce
Firma EASTWANDER, s.r.o. je český výrobce obytných vozidel z Kroměříže. Plníme Vaše sny o pohodlném cestování a overlandingu. Pořiďte si prostorný obytný vůz přímo od výrobce.
EASTWANDER, s.r.o. Servis obytných automobilů Zlínský kraj
Bydlík pro 4 osoby od Globe-Traveller - dovoz, import obytných vozů pro náročné do ČR
TOPTRADE, spol. s r.o. Zlínský kraj je dovozce kvalitních obytných vozů Globe - Traveller do ČR. Bydlík je určen pro 4 osoby, vhodný i pro náročné zákazníky. Jde o obytné vestavby vozů Fiat, Peugeot.
Návrhy, výroba vstřikovacích forem na plasty, plastové dílce, výlisky
Společnost Chropyňská strojírna se zabývá návrhy a konstrukcí vstřikovacích forem pro plastové výlisky, dílce. Výroba forem má u nás dlouhou historii.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Rovnání rámů, nástaveb a náprav, rovnací stolice, kamerové měřící zařízení, Bystřice pod Hostýnem
Firma NHB-servis, spol. s r.o. se zabývá rovnáním rámů. Máme čtyři rovnací stolice na rovnání rámů, nástaveb a náprav (3ks BEE LINE a 1ks Black Hawk) a jednu rovnací stolici na rovnání kabin (Celete).
NHB-servis, spol. s r.o. Rovnání rámů za studena
Patina-dodatečná povrchová úprava nábytkových dvířek
Firma Trachea z okresu Kroměříž dodává nábytková dvířka s různou povrchovou úpravou. Patina je dodatečná povrchová úprava dvířek v provedení Provence, Scandia, Rustikal.
Kompletní koordinace svatby na zámku nebo v Praze - svatební salon co zapůjčí i ušije šaty na zakázku
Svatební salon Dream Dress Kroměříž poskytuje služby svatební agentury. Koordinace svatby, šijeme svatební šaty na zakázku, nebo zapůjčíme. Působíme po celé ČR, nejen v regionu Zlínský kraj.
Prodej trapézových plechů v různých barevných odstínech - vhodné jako střešní krytina, fasádní obklady
Prodej trapézových plechů v různých barevných odstínech dodává STATO střechy. Ty jsou oblíbeným konstrukčním materiálem vhodné jako střešní krytina či fasádní obklady. Působíme v Kroměříži, Tovačově.
Moderní technologie tisku, předtisková příprava, nové ofsetové stroje
Moderní technologie tisku jsou samozřejmostí ve firmě Kodiak print Holešov, která má i provozovnu ve Zlíně. Nové ofsetové a knihařské stroje jsou zárukou kvalitních služeb.
KODIAK print s.r.o. Komplexní polygrafické služby Holešov
Systém ENCELADUS pro monitorování, dálkové řízení domovních ČOV - decentrální čištění odpadních vod
Společnost SATTURN HOLEŠOV získala ocenění v oblasti decentrálního čištění odpadních vod. Unikátní systém ENCELADUS zahrnuje technologie pro monitorování, dálkové řízení domovních ČOV i úpravy vody.
Ekologická likvidace vozidel, výkup autovraků, odvoz vraku zdarma - vše podle platné legislativy
Autovrakoviště Třebětice Roman Kamenec zajistí výkup autovraků, odvoz vraku zdarma a provedení ekologické likvidace vozidla. Působíme v regionu Zlínský kraj, Přerov.
Autovrakoviště TŘEBĚTICE Roman Kamenec
Lakovaná dvířka T.lacq - velký výběr tvarů frézování dvířek, kvalita lakování
Firma Trachea a.s. z regionu Zlínský kraj je největší výrobce nábytkových dvířek v ČR. Novinkou v produkci jsou lakovaná dvířka T.lacq, jejich předností je kvalita lakování a výběr tvarů frézování.
Terénní modelace, realizace okrasné, rodinné zahrady-včetně zavlažování
Firma Tomáš Vávra Kroměříž se zaměřuje na realizace rodinné, okrasné zahrady. Zajistíme terénní modelace, výsadbu zeleně a zavlažování. Působíme i v okrese Olomouc, Brno.
Decentrální ČOV s telemetrickým řídícím systémem pro malé obce
Společnost SATTURN HOLEŠOV realizuje pro malé obce i města soustavy ČOV s telemetrickým řídícím systémem - jde o decentrální způsob čištění odpadních vod.
Prodej pokládka vinylu - vinylové podlahy, schody do každého interiéru
Menší rodinné podlahářství Podlahy Vícha s.r.o. Hulín dodá podlahy od špičkových výrobců, zaměřuje se převážně na dřevěné, laminátové podlahy a vinylové podlahy a schody. Působí okolo Brna, Kroměříže.
Městský mobiliář - výroba laviček, odpadkových košů, přístřešků, stojanů, stání pro kontejnery
Společnost XAN 89 s.r.o. se zabývá kovovýrobou i zámečnickou výrobou. Zaměřujeme se i na městský mobiliář, především výrobu laviče, košů, stojanů. Působí především v regionu Zlínský kraj, Kroměříž.
XAN 89 s.r.o. Strojní zámečnictví Kroměříž
Nábytková dvířka T.classic  - nové dekory imitace betonu a dřevodekory
Nové dekory nábytkových dvířek můžete pořídit u výrobce dvířek Trachea Holešov-Zlínský kraj. Nábytková dvířka T.classic jsou nyní i v imitaci betonu, vybírat můžete i nové dřevodekory.
Eko likvidace osobního vozidla, dodávky na Moravě včetně odvozu nepojízdného automobilu
Autovrakoviště Třebětice Roman Kamenec za Vás vyřeší Eko likvidaci automobilu včetně jeho odvozu. Působíme na Moravě, pokud se potřebujete zbavit nepojízdného osobního vozidla či dodávky, oslovte nás.
Autovrakoviště TŘEBĚTICE Roman Kamenec
Revitalizace, realizace, zakládání zahrad-nové, svažité zahrady s handicapem
Firma Zahrady Vávra Kroměříž provádí zakládání, realizace nových zahrad i revitalizace - převážně v regionu Olomouc, Brno. Připravíme pozemek i pro zahrady svažité, či s jiným handicapem.
Jednoúčelové stroje a zařízení, konstrukční a projektové práce
Potřebujete do svého provozu nový jednoúčelový stroj, který Vám zdokonalí a zjednoduší výrobu, ušetří čas a peníze? V tom případě se obracejte na společnost JS Konstrukce.
Elektronická, digitální úřední deska pro města, obce - moderní informační systém pro veřejnou správu
Společnost SATTURN HOLEŠOV spol. s r.o. vyvinula aplikaci digitální úřední deska. Využívají ji města a obce pro zveřejnování informací, je to moderní informační systém pro veřejnou správu.
Výsadba vzrostlých stromů na zahrady, alejových stromů
Společnost Zahrady Tomáš Vávra se zaměřuje na výsadbu vzrostlých stromů na zahrady i výsadbu alejových stromů do krajiny. Působí převážně v lokalitě Kroměříž, Brno, Olomouc.
Patina Provence, Scandia u nábytkových dvířek - patinace jako dodatečná povrchová úprava
Společnost Trachea a.s. je výrobce nábytkových dvířek z regionu Zlínský kraj, aktuálně je oblíbená u dvířek patinace jako dodatečná povrchová úprava - světná patina ve stylu Provence, Scandia.
Zakládání, výsadba, sezónní údržba zeleně, trávníků-u domu, pro města, firmy
Zakládání zeleně, trávníků u domu i pro města a firmy provádí firma Tomáš Vávra v regionu Kroměříž, Olomouc. Výsadba stromů, keřů, trvalek. Samozřejmostí je sezónní údržba.
Výroba trvanlivých masných výrobků - fermentované salámy, klobásy, krájené výrobky, šunka, slanina, uzená masa
KMOTR - Masna Kroměříž a.s. je předním producentem trvanlivých masných výrobků. Zabýváme se především výrobou trvanlivých fermentovaných salámů.
Technické tkaniny ze skelné příze, sklotkaniny ze skleněných vláken-prodej
Tkalcovna UNIQUE Textiles z regionu Zlínský kraj se zaměřuje na výrobu a prodej technických tkanin ze skelné příze - sklotkaniny různých gramáží ze skleněných vláken.