Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Kroměříž
Velký výběr šperků skladem i výkup stříbra, zlata ve Zlatnictví, klenotnictví
Ve Zlatnictví a klenotnictví Lazurit z Chropyně u Kroměříže pořídíte zlaté i stříbrné šperky nebo hodinky. Také řešíme výkup zlata a stříbra.
Likvidace, frézování pařezů - sešrotování dřeva po kácení stromů pařezovou frézou
Společnost Zahrady Tomáš Vávra Kroměříž zajišťuje kompletní péči o zahrady, včetně frézování pařezů po kácení stromů. Pro sešrotování, likvidaci dřeva používá pařezovou frézu Laski F460.
Nábytková dvířka odolná proti škrábancům, odření, skvrnám - nový materiál FENIX s nanočásticemi
Společnost Trachea Holešov přichází s novinkou mezi nábytkovými dvířky, jde o materiál FENIX s nanočásticemi. Díky tomu jsou dvířka odolná proti škrábancům, odření, skvrnám a mají široké využití.
Informační LED panel pro sport - do sportovní haly, tělocvičny, pro venkovní stadiony
Společnost SATTURN HOLEŠOV spol. s r.o. dodá informační LED panel pro sportovní i kulturní akce. Vhodné do sportovní haly, tělocvičny i pro venkovní stadiony pro univerzální zobrazení informací.
Lakovaná patina - T.lacq nábytková dvířka s matným povrchem do rustikálních interiérů
Společnost Trachea a.s.doplňuje stále typy nábytkových dvířek, lakovaná patina je vhodná do rustikálních interiérů - jde o dvířka T.lacq s matným povrchem.
Pozemní stavby Kroměříž, dopravní stavby, vodohospodářské stavby, stavební práce, vlastní doprava
Naše stavební společnost se věnuje stavebním pracem se specializací na pozemní stavby, realizujeme a rekonstruujeme malé i velké stavby, rodinné a bytové domy, sportoviště, dlažby, fasády.
Autovrakoviště Kvasice - vrakoviště provádí ekologickou likvidaci aut, motorek
Autovrakoviště Kvasice provádí ekologickou likvidaci aut nebo motorek pro zájemce z okolí Kroměříže, Holešova, případně i vzdálenějších lokalit Zlínského kraje, Moravy. Vrakoviště funguje již 10 let.
Ubytování s restaurací v penzionu blízko Podzámecké, Květné zahrady
Levné ubytování v Kroměříži poskytuje Penzion Na Jízdárně s vlastní restaurací. Ideální poloha blízko Podzámecké a Květné zahrady. Prostředí pro rodinné pobyty s dětmi i cyklisty.
PENZION NA JÍZDÁRNĚ s.r.o. Rodinný penzion s restaurací Kroměříž
Budování soustav domovních ČOV s monitoringem on-line a vzdáleným řízením
Technologie společnosti SATTURN Holešov umožňuje budování soustav domovních ČOV s monitoringem a vzdáleným řízením. Jde o systém decentralizovaného čistění odpadních vod pro obce. Působíme po celé ČR.
Tkané rovingové, skelné pásky, tkaniny-výroba, šití na zakázku
Na zakázku vyrobí tkané skelné a rovingové pásky a další skelné tkaniny Tkalcovna UNIQUE Textiles. Výroba je umístěna v Holešově - region Kroměříž, Zlínský kraj.
Výrobce gastro obalů - kartonové krabice na pizzu, dorty, zákusky
Společnost Kart Holding, a.s. z regionu Zlínský kraj je výrobcem gastro obalů a vyrábí i kartonové obaly na míru. Dodává kartonové krabice na pizzu, dorty, zákusky. Dodávky realizuje po celé ČR.
Opravna automobilů - autoservis a pneuservis
Autoservis a pneuservis Petr Došlík je opravna automobilů pro klientelu z Kroměříže a okolí. Opravuje vozy všech značek.
Petr Došlík - Autoservis Kroměříž www.autoservis-doslik.cz
Domovní čistírny, decentralizované čištění odpadních vod - realizace systému ENCELADUS
Společnost SATTURN HOLEŠOV spol. s r.o. dodává unikátní systém ENCELADUS decentralizovaného čistění odpadních vod pro obce a města. Domovní čistírny odpadních vod jsou jako soustava vzdáleně řízeny.
Klopové krabice - přepravní, stěhovací, poštovní, archivační
Firma Kart Holding, a.s. je výrobce kartonových obalů a krabic z regionu Zlínský kraj. Vybírat můžete z mnoha typů - přepravní, stěhovací krabice či archivační nebo poštovní krabice.
Oční optika Holešov, dioptrické i nedioptrické brýle, čočky s povrchovou úpravou, brýle pro řidiče
Naše optika v Holešově má pro Vás k dispozici široký sortiment dioptrických i nedioptrických brýlí, sluneční brýle, sportovní brýle, brýle pro řidiče.
Pediatrická ordinace Zdounky – zdravotní péče pro vaše děti
Dětský lékař Zdounky, ordinace dětského lékaře, dětská zdravotní péče, pediatrická péče od narození do 19 let, praktické prohlídky i akutní péče, aplikace očkování.
MUDr. Iva Petrová Dětský lékař
Zemědělské družstvo v okrese Kroměříž, pěstování obilovin včetně osiv, chov skotu, produkce mléka
Naše zemědělské družstvo MORKOVICE se řadí k velkým zemědělským družstvům a podnikům v kraji, pěstujeme obiloviny a osiva, dále jsme zaměřeni na chov skotu a produkci mléka.
Obklady schodů, realizace pokládky vnitřní a venkovní dlažby - kamenické práce
Odborné kamenické práce provádí v okolí Zlína, Olomouce a Přerova naše společnost HP kámen s.r.o. z Hulína. Realizujeme obklady schodů a pokládku vnitřní a venkovní dlažby na přání.
Svatební hostina, svatba v penzionu - catering a ubytování svatebčanů
Penzion a restaurace Na Jízdárně Kroměříž je ideální místo pro svatební hostinu - zajistíme catering i ubytování svatebčanů. Neváhejte a rezervujte si termín pro svatbu v našem penzionu včas.
PENZION NA JÍZDÁRNĚ s.r.o. Rodinný penzion s restaurací Kroměříž
Dárkové obaly z vlnité lepenky - krabice, koše, boxy pro balení dárkových, reklamních předmětů
Společnost Kart Holding, a.s. z regionu Zlínský kraj vyrábí dárkové obaly z vlnité lepenky. Najdete u nás až 250 různých obalů - dárkové krabice, koše, boxy pro balení dárkových, reklamních předmětů.
Střední průmyslová škola mlékárenská Kroměříž pořádá den otevřených dveří
Střední průmyslová škola mlékárenská Kroměříž zve zájemce o maturitní studium v potravinářství na den otevřených dveří. Uchazeči si mohou osobně vyzkoušet práci v minitovárně.
Vyšší odborná škola potravinářská a Střední průmyslová škola mlékárenská Kroměříž VOŠP a SPŠM Kroměříž
Tkalcovna - tkaní, výroba technických tkanin ze skelných vláken, skelného rovingu
Společnost UNIQUE Textiles je tkalcovna specializující se na tkaní technických tkanin ze skelných vláken, skelného rovingu i kombimateriálů. Výroba je umístěna v Holešově nedaleko Zlína i Kroměříže.
Arcibiskupské gymnázium v Kroměříži, výuka cizích jazyků, přírodovědné i humanitní obory
Arcibiskupské gymnázium v Kroměříži poskytuje studentům kvalitní vzdělávání, výchovu a rozvoj osobnosti, úspěšné zvládání soutěží celorepublikové i mezinárodní úrovně.
Výroba sériových výkovů Kroměříž, zakázková výroba malých a středně velkých výkovků
Společnost TRIANGOLO spol. s r.o. je stabilní a kontinuálně se rozvíjející průmyslová kovárna se sídlem v Hulíně.
Triangolo, spol s.r.o. Průmyslová kovárna Hulín
Ruční výroba, prodej, eshop s přírodní kosmetikou - esenciální oleje, koupelové soli, přírodní mýdla
Tomáš Bravenec provozuje eshop moravite.cz, kde můžete vybrat pro sebe, své blízké přírodní kosmetiku. Zabýváme se prodejem esenciálních olejů, koupelové soli, přírodních mýdel - vše ruční výroba!