Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Kladno
Materiály, nástroje a přístroje z celého světa pro využití ve zdravotnictví - ADVAMED s.r.o.
Obchodním partnerům nabízí společnost ADVAMED s.r.o. se sídlem v Praze širokou nabídku spotřebního maetriálu, nástrojů a přístrojů určených pro využití ve zdravotnictví od dodavatelů z celého světa.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Uzamykací systémy a okenní a dveřní kování Kladno
Pokud hledáte pro výrobu Vaší společnosti spolehlivého dodavatele okenního a dveřního kování nebo uzamykacích systémů, s důvěrou se můžete obrátit na firmu Meesenburg s.r.o. z Kladna.
Lékařské moderní vybavení a zdravotnické potřeby pro obory urologie a gastroenterologie
Moderní přístroje pro urologii nebo gastroenterologii Vám zajistí a dodá společnost Advamed s.r.o. Poskytujeme i veškerý servis na naše přístroje.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Profily, těsnění a výplně Kladno – široký výběr a garance kvality
Potřebujete pro svou výrobu spolehlivého dodavatele kvalitních profilů, těsnění a výplní? Spolehnout se můžete na firmu Meesenburg s.r.o. z Kladna.
Lepené vinylové podlahy Moduleo SELECT vč. pokládky za skvělou cenu
Vinylové podlahy Moduleo SELECT i s nalepením nabízí za skvělou akční cenu firma NOKO Podlahy z Prahy. Za m2 vč. pokládky zaplatíte nyní pouhých 460 Kč + snížená sazba DPH!
Speciální zdravotnický spotřební materiál do nemocnic, klinik a ordinací - vyberte si u nás vše co potřebujete!
Dodávkami speciálního zdravotnického spotřebního materiálu pro veškerá zdravotnická zařízení v České republice se specializuje společnost ADVAMED s.r.o.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Autobusová doprava linková Kladno, Praha, vnitrostátní, mezinárodní, zájezdová
Autobusovou dopravu pravidelné linky Kladno - Praha, vnitrostátní, mezinárodní, zájezdovou přepravu osob a skupin zajišťuje společnost POHL Kladno spol. s r.o.
Vybavení koupelny, sanitární technika, sprchové vany, zástěny, koupelnové studio, e-shop
Vybavení koupelny, sanitární technika, sprchové vany, zástěny, sprchové vaničky, příslušenství a náhradní díly Vám dodá koupelnové studio Hüppe s.r.o.
Zdravotnická technika pro radiologii Praha - široká nabídka produktů
Zdravotnickou techniku pro radiologii dodává společnost Advamed s.r.o., Praha. Dále dodáváme zdravotnický spotřební materiál.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Vnitřní parapety Kladno – plastové a dřevotřískové
Vnitřní plastové a dřevotřískové parapety naleznete u nás v prodejně v Kladnu.
Průmyslové kabely a vodiče, kabely pro motory, servopohony, datové, flexibilní, výroba
Průmyslové kabely a vodiče, kabely pro motory, servopohony, fotovoltaiku, datové a flexibilní kabely, kabelové příslušenství vyrábí společnost Helukabel CZ s.r.o.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Filtry, filtrační jednotky, průmyslová filtrace, odprašovací zařízení, výroba
Průmyslové filtry, filtrační jednotky, řídící jednotky filtrů, odprašovací zařízení tuhých látek projektuje, vyrábí, montuje a servisuje společnost ILD cz. s.r.o. se sídlem v Kladně.
ILD cz. s.r.o. filtrace
Sportovní gymnázium, střední škola se sportovním zaměřením, Kladno
Sportovní gymnázium, všeobecná střední škola se sportovním zaměřením a rozšířenou výukou TV, hokej, atletika, plavání, čtyřleté a osmileté studium, Kladno, Plzeňská 3103.
Záruční a pozáruční servis vrat, brán a jejich pohonů Kladno – rychle
Nefungují Vaše garážová vrata nebo brána tak, jak by měla? Záruční a pozáruční servis vrat, brán a jejich pohonů provádí spolehlivá firma Hanoka z Kladna.
Hanoka -  Ing. Hanzl Garážová vrata a brány Kladno
Pryžové podložky, pásky a terče vyrovnávají nerovnosti při stavbě venkovní terasy
Gumové podložky, pásky a terče z recyklované pryže jsou velmi efektivním řešením pro vyrovnání nerovností a vytvoření potřebného spádu při stavbě venkovních teras.
Vnější a vnitřní automatické dveře Kladno - vysoká životnost
Automatické dveře jsou v dnešní době moderních technologií naprostou samozřejmostí. Společnost Hanoka se zabývá výrobou a montáží automatických dveří vysoké kvality.
Hanoka -  Ing. Hanzl Garážová vrata a brány Kladno
Lisovací nástroje pro tváření plechů za studena Slaný
Výrobu vysoce přesných lisovacích nástrojů pro tváření plechů za studena podle zadání zákazníka nabízí společnost Nástrojárna Palaba s.r.o. ze Slaného.
Nástrojárna PALABA s.r.o. Výroba forem a nástrojů
Servis garážových vrat i spolehlivé opravy jejich pohonů | Kladno
Servis garážových vrat i jejich pohonů pro Kladno a okolí, vám ukáže, že není potřeba vždy techniku hned vyměnit, zajišťuje firma Hanoka.
Hanoka -  Ing. Hanzl Garážová vrata a brány Kladno
Pohony pro brány Kladno – tichý chod bez trhavých pohybů
Pro komfortní zajíždění do garáží vyhledejte kvalitní pohony pro brány a vrata od společnosti Hanoka - Ing.Marcel Hanz z Kladna s tichým a bezporuchovým chodem bez trhavých pohybů.
Hanoka -  Ing. Hanzl Garážová vrata a brány Kladno
Daňová poradkyně Kladno za Vás spočítá daně a vyplní daňové přiznání
Obáváte se vytvoření daňového přiznání nebo máte dotazy k dani dědická, darovací či silniční? Daňová poradkyně Ing. Vladimíra Rippelová nabízí své služby pro klienty z Kladna a okolí.
Ing. Vladimíra Rippelová Daňový poradce Kladno
Prodej dřeva Kladno – výběr, kvalita, dobré ceny
Sháníte kvalitní dřevo a řezivo, palubky ze smrku či borovice nebo hoblovaná prkna na dobré ceny? Velko- i maloobchod ELKOM P.P., s.r.o. se sídlem na Kladně má širokou nabídku a velký výběr.
Autoservis, pneuservis, diagnostika, klimatizace, okres Kladno
Hledáte kvalitní a levný autoservis a pneuservis v okrese Kladno? Obraťte se na firmu Libor Miltner – kompletní opravy aut, servisní i garanční prohlídky, pneuservis.
Poruchy přístupových a zabezpečovacích systémů Kladno - pohotovostní služba
Máte rádi pocit, že jste na vše připraveni? Určitě Vás potěší kontakt na firmu Meesenburg s.r.o. z Kladna, která nabízí pohotovostní službu pro případy poruch přístupových a zabezpečovacích systémů.
Stavba rodinných a bytových domů, kanceláří a komerčních prostor Kladno
Pokud sháníte spolehlivou firmu pro stavbu nebo rekonstrukci rodinných a bytových domů nebo komerčních prostor a kanceláří, neváhejte se obrátit na STAVBY – REKONSTRUKCE PEJŠA s.r.o. z Kladna.
Daňové a účetní služby Kladno - starost o dokumenty nechejte na nás na odbornících!
Ujmeme se účetní práce Vaší firmy a vytvoříme potřebnou dokumentaci pro přiznání daně z příjmu, z nemovitosti, daru, převodu i daň dědickou.
Ing. Vladimíra Rippelová Daňový poradce Kladno