Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Kladno
Instalace topení, vody, plynu Kladno – rychle a spolehlivě
Hledáte spolehlivou firmu, která zajišťuje v Kladně a okolí instalace topení, vody a plynu do novostaveb, při rekonstrukcích i při pozdější údržbě? Spolehněte se na společnost Uniservis Hašek s.r.o.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Výroba lisovacích nástrojů na plechové díly Slaný – od konstrukce po doladění
Hledáte prověřenou společnost, která nabízí služby výroby lisovacích nástrojů na plechové díly? Pak kontaktujte společnost Nástrojárna Palaba s.r.o. ze Slaného, která má v tomto oboru dlouhou tradici.
Nástrojárna PALABA s.r.o. Výroba forem a nástrojů
Výroba forem pro sériovou výrobu vstřikováním plastů a lisováním plechů
Výrobu forem pro Vaši sériovou výrobu dílů vstřikováním plastů nebo lisováním plechů zajistí společnost Nástrojárna Palaba s.r.o. ze Slaného.
Nástrojárna PALABA s.r.o. Výroba forem a nástrojů
Autobazar Kladno – pečlivě prověřené ojeté a nehavarované vozy Renault, Dacia
S výběrem prověřeného a nehavarovaného ojetého auta se servisní knihou značek Renault a Dacia Vám pomůže autobazar AUTOCENTRUM NEVECOM Kladno.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o. Autorizovaný prodejce Renault, Dacia
Rostlinná a živočišná výroba se zaměřením na pěstování obilovin, chov skotu a produkci mléka
Na rostlinnou a živočišnou výrobu se specializuje společnost TEAM, v. o.s. - zemědělská výroba z obce Černuc u Kladna. Kvalitní produkce cukrové řepy i řepky s chovem vysoce užitkového skotu.
Autocentrum Kladno – kompletní péče o vozy od prodeje po servis
Prodejce nových a prověřených ojetých vozů AUTOCENTRUM NEVECOM v Kladně nabízí zákazníkům kompletní služby od prodeje vozů až po pravidelný servis či jednorázovou servisní prohlídku.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o. Autorizovaný prodejce Renault, Dacia
Nevecom Premium - nové vozy Škoda, Volkswagen, Audi, Seat
Prodej nových prémiových vozidel značky Škoda, Volkswagen, Audi, Seat, špičkové služby, servis, poradenství zajišťuje společnost AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o., Kladno.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o. Autorizovaný prodejce Renault, Dacia
Užitkové vozy Dacia, Renault - Kladno
Užitkové vozy využívá v dnešní době čím dál více z nás, bez auta si málokdo dokáže představit svůj život.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o. Autorizovaný prodejce Renault, Dacia
Výroba rozvaděčů nízkého napětí pro občanskou výstavbu i výrobní linky Kladno
Kompletní výrobu rozvaděčů nízkého napětí pro byty i průmyslové podniky Vám zajistí spolehlivá firma s profesionálním přístupem UNISERVIS Hašek, s.r.o.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Nevecom RENT - krátkodobý či dlouhodobý pronájem vozidla
Komplexní služby v oblasti pronájmu vozů všech kategorií, s různou dobou zapůjčení realizuje společnost AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o. - Nevecom RENT, Kladno.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o. Autorizovaný prodejce Renault, Dacia
Odvoz odpadu a suti Kladno – demoliční práce, příprava terénu
O odvoz odpadu a suti, stejně jako o celkové demoliční práce nebo o přípravu terénu na stavbu, se postará společnost Uniservis Hašek s.r.o. se sídlem v Kladně.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Transportní beton prodej Kladno  - z certifikovaného kameniva za příznivé ceny
Transportní beton – beton z certifikovaného kameniva s dopravou na stavbu za příznivé ceny zhotovuje a prodává Miroslav Karas DestroBeton s.r.o., Kladno.
Pekárna Kladno - tradiční výroba pečiva a cukrovinek
Tradiční výrobu běžného, jemného či tmavého pečiva, cukrovinek, koláčků a zákusků zajišťuje pekárna Kladno - KOMPEK, kombinát pekařské a cukrářské výroby, spol. s r.o.
KOMPEK, kombinát pekařské a cukrářské výroby, spol. s r.o. Pekárna Kladno
Nástroje a implantáty pro ortopedii, chirurgii a traumatologii, výroba
ProSpon spol.s r.o. je česká firma z Kladna zabývající se vývojem, výrobou zevních i vnitřních fixátorů pro oblast zdravotnictví. Zaměřujeme se na implantáty a náhrady lidských kloubů i částí kostí.
Výkup železa, železného šrotu, barevných kovů a papíru v Kladně za výhodné výkupní ceny
Výkupem železného šrotu, papíru a barevných kovů se zabývá sběrna Demonta T, s.r.o. se svou pobočkou v Kladně, která vám poskytne nejlepší výkupní ceny v okolí.
Demonta T, s.r.o. Železo a barevné kovy Kladno
Výkopové a zemní práce, autodoprava, bagrování a demolice Kladno
Výkopové a zemní práce, bagrování a demolice včetně odvozu stavební suti zajistí společnost Uniservis Hašek s.r.o. se sídlem v Kladně.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Datová, síťová a sběrnicová technika, optické kabely, měřící technika Slaný
Datová, síťová a sběrnicová technika, optické, měděné, průmyslové kabely, přípojky, systémové skříně a měřící techniku vyrábí a dodává Helukabel CZ s.r.o., Slaný.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Laboratorní služby Kladno – nejen rozbory pitné vody, měření přírodních radionuklidů ve vodě
Jedná se o akreditovanou laboratoř, která je držitelem povolení Státního úřadu pro jadernou bezpečnost pro měření a hodnocení obsahu přírodních radionuklidů ve vodě.
Deratizace, dezinsekce a dezinfekce Kladno – vyčistěte zanesené prostory od nežádoucích vlivů
Středočeské vodárny Kladno kromě aktivit zaměřených na vodu nabízejí i další služby. Mezi jinými i deratizaci, dezinsekce a dezinfekci. Zabývají se hubením hlodavců, hmyzu a ochrannou dezinfekcí. Vše je prováděno šetrnými metodami, které neohrozí Vaše zdraví. Prohlídka zamořených prostor, návrh řešení a konzultace jsou vždy samozřejmostí. Prostor ...
Čištění kanalizací a kanalizačních přípojek, okres Kladno
Čištění kanalizací a kanalizačních přípojek od usazenin, obnovení kapacity odtoku, kamerové zkoušky, zjišťování závad, údržbu a opravu potrubí realizuje FOBOS Kladno, spol. s r.o.
Sanace, kompletní vysoušení zdiva, omítek po živelných katastrofách, odstranění škod
Veškerý úklid a sanace po požárech i povodních Vám zajistí firma Oldřich Střeska - MAXIMA 2000 z Kladna. Pomůžeme s odstraněním zápachu, odsáním sazí i vysoušením zdí, podlah a stropů.
Kopané a vrtané studny, prohloubení, vyčištění, sanace, okres Kladno
Kopání a vrtání nových studen, prohloubení, vyčištění a sanace starších studen, hydrogeologické průzkumy a vodoinstalace realizuje Martin Dvořák - kopané studny.
Kanalizační přípojky Kladno – čištění a odstraňování nečistot
S čištěním kanalizačních přípojek v Kladně Vám pomůže firma Středočeské vodárny. Jednou z jejich mnoha činností je i řešení problému s kanalizační přípojkou. Tento problém může postihnout každého z nás a je nutné ho rychle řešit. Stačí zavolat a firma pošle tlakový vůz. Zajišťují i další služby spojené s kanalizací: -čištění dešťových ...
Náhradní díly pro nákladní vozy, použité díly, repasované motory - Kladno
Náhradní díly, prodej použitých a repasovaných náhradních dílů pro nákladní vozy IVECO, DAF, MAN, RENAULT, MERCEDES BENZ realizuje společnost Autodíly Tria s.r.o., Kladno.
Autodíly Tria s.r.o.
Zahradní stoly, židle, lavičky, přístřešky ze dřeva, prodej, e-shop
Dřevěný zahradní nábytek, smrkové stoly, židle, lavičky, křesla, houpačky, přístřešky z kvalitního materiálu, s dlouhou životností prodává LIFASTAV, spol. s r.o., Kladno.