Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Kladno
Zabezpečovací, automatizační a řídicí systémy budov Kladno – komfortní ovládání a snadná montáž
O kontrolu přístupu do budov a zabezpečení únikových cest v případě nouze se postarají zabezpečovací systémy a automatizační i řídící systémy budov od společnost Meesenburg s.r.o. z Kladna.
Zahradní pavilony, altány ze smrkového dřeva eshop – neokoukaný design
Neokoukané zahradní pavilony, altány a garážové přístřešky s konstrukcí ze smrkového dřeva zakoupíte v eshopu společnosti Lifastav, spol. s r.o.
Elektromontážní práce, výstavba, rekonstrukce energetických sítí
Elektromontážní práce nízkého a vysokého napětí, výstavba, rekonstrukce a údržba energetických sítí, přeložek, přípojek, trafostanic realizuje Miloslav Kalců – Elektromontáže.
blaugelb - kvalitní značkové výrobky Kladno - vše pro dveře a okna
Kvalitní značkové výrobky zahrnující vše potřebné k instalaci dveří a oken od naší zákaznické značky blaugelb nabízí společnost Meesenburg s.r.o. z Kladna.
Praní a mandlování rovného prádla a ruční žehlení Praha – západ
Opět máte plný koš nevyžehleného prádla a nestíháte? Vyřešte to elegantně a využijte nabídky praní a mandlování Černošické čistírny s.r.o. pro Prahu – západ.
Chemické čištění oděvů a divadelních kostýmů Praha – s vyzvednutím a odvozem
Náročné a komplikované chemické čištění drahých divadelních, muzikálových, historických nebo karnevalových kostýmů obstará spolehlivě včetně odvozu a přivezení zpět Černošická čistírna s.r.o. Praha.
Kladenská stavební rodinná firma s tradicí
Chystáte se stavět nebo renovovat a hledáte spolehlivou stavební firmu? Rodinná firma STAVBY – REKONSTRUKCE PEJŠA s.r.o. z Kladna nabízí své profesionální služby již od roku 1998.
Servis audiovizuální techniky Kladno – po dohodě i u Vás doma
Záruční i pozáruční kvalitní servis veškeré audiovizuální techniky Vám zajistí pro Oblast Kladna a okolí spolehlivá firma pana Cinybulky.
Obec Drnek s archeologickými nalezišti původních středověkých vsí Svídná a Humniště
Obec Drnek je malebná vesnice s velmi zajímavou historií, jež sahá až do roku 1711. Obec leží v klidné lokalitě poblíž okresního města Kladno a je obklopena panenskou přírodou.
Rekonstrukce topení, topných systémů a kotelen, topenářské práce
Instalace, montáž, rekonstrukce a opravy topení, topných systémů a kotelen, topenářské práce, podlahové vytápění, tepelná čerpadla realizuje společnost Voplyntop, s.r.o.
Internetový prodej garážových vrat a bran
Sháníte kvalitní a dobře dostupná garážová vrata? Pohodlný nákup garantuje internetový prodej garážových vrat a bran společnost Hanoka – Ing. Marcel Hanzl se sídlem v Kladně.
Hanoka -  Ing. Hanzl Garážová vrata a brány Kladno
Řezání asfaltu, demolice, bagrování, práce s hydraulickou rukou Kladno
Řezání asfaltu, demolice, zemní práce, bagrování, práce s hydraulickou rukou toť vše na jednom místě od Uniservis Hašek s.r.o.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Rychlé a spolehlivé zpracování mezd Kladno - bezchybnost a diskrétnost zaručena
Hledáte někoho, kdo rychle, spolehlivě a bezchybně zpracuje mzdové podklady a mzdy pro vaše zaměstnance? Obrátit se můžete s důvěrou na kancelář daňové poradkyně Ing. Vladimíra Rippelové.
Ing. Vladimíra Rippelová Daňový poradce Kladno
Servis nákladních vozů Kladno – moderní diagnostika a rychlé opravy
Sháníte spolehlivý autoservis pro opravu Vašeho nákladního vozu bez dlouhého čekání? Obraťte se na s důvěrou na Autodíly TRIA s.r.o. z Kladna.
Autodíly Tria s.r.o.
Výběr podlahy ve vzorkovně Praha 5 Zličín nebo ještě pohodlněji u Vás doma
Výběr podlahy může být velmi pohodovou a příjemnou zábavou, jste-li ve vzorkovně společnosti NOKO Podlahy Praha 5 Zličín nebo přímo ve Vašem interiéru.
Zpracování účetnictví a daní pro fyzické i právnické osoby Kladno - již od roku 1994
Hledáte ověřenou firmu pro zpracování účetnictví fyzických a právnických osob v okolí Kladna? S důvěrou se můžete obrátit na kancelář daňové poradkyně Ing. Vladimíra Rippelová.
Ing. Vladimíra Rippelová Daňový poradce Kladno
Obec Hospozín a osada Hospozínek s historicky cennou sýpkou a kostelem
Obec Hospozín a osada Hospozínek leží v okrese Kladno ve Středočeském kraji a nachází se zde historicky cenná sýpka s rodovým znakem Kinských, zámek, kotel, rybníky.
Opravy převodovek Kladno s použitím nejmodernější techniky
Porouchala se na Vašem nákladním voze, kamionu nebo autobusu převodovka hledáte servis, kde ji opraví? Autodíly TRIA s.r.o. z Kladna nabízí služby opravy převodovek s použitím nejmodernější techniky.
Autodíly Tria s.r.o.
Autodoprava a zemní práce Kladno – terénní úpravy a nákladní automobilová doprava
Potřebujete spolehlivého dodavatele za zemní a výkopové práce nebo autodopravu v Kladně a blízkém okolí? Bez obav se můžete obrátit na prověřenou firmu Uniservis Hašek s.r.o.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Produkty pro urologii Praha – včetně kompletního servisu přístrojů
Urologickým pracovištím a ambulancím dodá potřebné produkty pro urologii, přístroje a vybavení včetně kompletního servisu společnost ADVAMED s.r.o. se sídlem v Praze.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Daňové a účetní poradenství Kladno – garantujeme kvalitní služby bez chyb a omylů
Kancelář daňové poradkyně Ing. Vladimíra Rippelová z Kladna nabízí kvalitní poradenství v oblasti daní s garancí bezchybnosti a praxí již od roku 1994.
Ing. Vladimíra Rippelová Daňový poradce Kladno
Servis nákladních vozů Kladno – opravy a diagnostika
Servis nákladních vozů včetně speciální diagnostiky a opravy za použití originálních i repasovaných náhradních dílů nabízí firma Autodíly TRIA s.r.o. z Kladna.
Autodíly Tria s.r.o.
Účinné čištění technologických a odpadních vod
Zajišťujeme plynulé dodávky čistíren průmyslových odpadních vod s vysokou účinností čistícího procesu - ABESS, s.r.o. Kladno
Zkušená praktická lékařka pro děti a dorost, moderní ordinace s poradnou pro kojence, Kladno
MUDr. Světluše Najmanová, zkušená praktická lékařka pro děti a dorost s dlouholetou praxí. Svým pacientům poskytujeme diagnostickou a léčebnou péči s důrazem na prevenci. Sídlíme ve městě Kladno.
Kancelář daňové poradkyně - Ing. Rippelová Vladimíra Kladno
Podnikáte a máte respekt před problémů s úřady ohledně špatně odvedených daní? Problémy za Vás vyřeší Kancelář daňové poradkyně - Ing. Rippelová Vladimíra z Kladna.
Ing. Vladimíra Rippelová Daňový poradce Kladno