Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Kladno
Realitní kancelář Kladno, prodej přízemních domů, řadovek a bungalowů
Realitní kancelář Kladno, prodej přízemních domů, řadovek a bungalowů, originály energetických štítků, energetická náročnost skupina B.
Pryžové podlahy do fitness center a posiloven nejvyšší možné kvality
Fitness centra a posilovny mají vysoké požadavky na kvalitu položených podlah. Pouze profesionální firmy, jako např. NOKO Servis s.r.o. Praha Hostivice je dokážou uspokojit.
Nový Megane IV phase 2 facelift v AUTOCENTRUM NEVECOM v Kladně
Nový Renault Megane po faceliftu dorazil do Kladna! Přijďte navštívit naše AUTOCENTRUM NEVECOM a přesvědčte se na vlastní oči. Megane IV phase 2 pořídíte za české ceny u nás v Kladně.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o. Autorizovaný prodejce Renault, Dacia
Kancelář daňové poradkyně a účetní v Kladně - Ing.Vladimíra Rippelová
Vedení účetnictví, zpracování mzdových podkladů a daňového přiznání, daňové poradenství pro soukromé osoby nebo firmy, to vše nabízí Ing. Vladimíra Rippelová a její kancelář v Kladně.
Ing. Vladimíra Rippelová Daňový poradce Kladno
Studnařské práce, vrtané a kopané studny Kladno, hloubení studny, čištění studní, sanace, průzkum
Studnařské práce, vrtané a kopané studny Kladno, hloubení studny, čištění studní, sanace, hydrogeologický průzkum, demoliční práce, střelmistrovské práce, instalatérské práce.
Výstavba rodinných domů na klíč, zednické práce Kladno
Stavební činnost, zednické práce, výkopy základů, realizaci střech, instalace, obklady a komplexní dodělávky zajišťuje firma Stavba Bartoš, s.r.o.
Stavba Bartoš, s.r.o.
Kabely do každého počasí a pryžové kabely - výroba na míru
Průmyslové kabely, vodiče a veškeré příslušenství vyrábí a dodává společnost Helukabel CZ s.r.o. Nabízíme rozsáhlý sortiment, krátké dodací termíny, nejmodernější logistiku i řešení šitá na míru.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Produkty pro automobilový i stavební průmysl, přetváření a dokončování
Samolepící izolační díly, fólie, sítotisk, aplikace trvale lepivých lepidel. Drobné plastové díly, výseky dekorů, drukování. Rozmanitá výroba a nejrůznější technologie dle Vašich požadavků.
C connect s.r.o.
Pryžové koberce a roll-ony, ideální sportovní gumová podlaha v rolích
Pryžové podlahy v rolích tzv. pryžové roll-ony nebo chcete-li gumové koberce, ideální sportovní povrch, nyní exkluzivně nabízí NOKO Servis s.r.o. Praha.
Obec Poštovice s kulturním a sportovním životem a krásnou přírodou
Malou ale malebnou obec Poštovice najdete ve Středočeském kraji v okrese Kladno. Rozkládá se v údolí podél obou břehů Vranského potoka.
Pediatrie, dětská ordinace MUDr. Šircové Kladno, prevence, CRP, vyšetření hemoglobinu, očkování
Pediatrie, dětská ordinace MUDr. Šircové Kladno, preventivní prohlídky, CRP, vyšetření hemoglobinu, očkování, analyzátor moči, píchání uší u kojenců, odběry biologického materiálu.
Slánský pediatr s.r.o. MUDr. Miroslava Šircová
ZŠ a MŠ Zákolany je ideálním místem pro Vaše dítě
ZŠ a MŠ pod Budčí v Zákolanech nedaleko Kladna. Propojenost mateřské a základní školy, prvky Montessori pedagogiky, angličtina už od školky, kvalitní vzdělávání i umístění v krásné přírodě.
Základní škola a Mateřská škola pod Budčí, Zákolany, přísp.org.
Odolné pryžové podlahy na stadiony, hokejové šatny, střídačky a chodby
O ochranu povrchu podlah zejména hokejových šaten, střídaček a chodeb stadionů proti ostří bruslí se postarají odolné pryžové podlahy vyrobené společností NOKO Servis s.r.o. z Prahy.
Obec Lhota u Kladna Středočeský kraj, zvon v obci, křížový kámen, pravěké mohyly
Obec Lhota u Kladna Středočeský kraj, zvon v obci, křížový kámen, pravěké mohyly, skanzen výroby dřevěného uhlí, Ploskovská kaštanka.
Měřicí přístroje pro měření extrémních teplot - Termosondy Kladno
Termosondy Kladno, spol. s.r.o. se zabývají výrobou měřících přístrojů pro měření extrémních teplot. Nabízíme kalibraci a validaci teploty, tlaku i elektrických veličin v akreditované laboratoři.
Výrobky pro oblast strojírenství a elektrotechniky od zahraničních dodavatelů
Obchodní společnost STAPI – Stanislav Pípal s.r.o. z Kladna nabízí v zastoupení zahraničních dodavatelů široký sortiment výrobků v oblasti strojírenství a elektrotechniky.
STAPI - Stanislav Pípal s.r.o.
Oprava a servis televizorů v bytech  Kladno - TV klasické, plazmové, LCD, videa, CD a DVD přehrávače
Přestal Vám fungovat televizor (plazma, LCD či klasický), video CD nebo DVD přehrávač a nemáte čas nebo možnost převozu do opravny?
Výstavba a revize veřejného osvětlení Kladno – nabídka městům, obcím, soukromým investorům
Obcím, městům i soukromým investorům nabízí společnost Uniservis Hašek s.r.o. z Kladna služby výstavby, revize a údržby veřejného osvětlení.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Bezpečnostní služby Kladno - ochrana osob, cenin, majetku, nemovitostí
Ochrana a fyzická ostraha nemovitostí, cenného majetku, strojů, osob, dozor na organizovaných akcích zajišťuje bezpečnostní agentura Usir s.r.o., Kladno.
Opravy televizorů Kladno - opravíme televizi u Vás doma!
Provádíme kvalitní pozáruční opravy barevných televizorů všech značek, vlastních antén a satelitů.
Základní, kondiční a závodní plavání dětí, mládeže i dospělých Kladno
Klub sportovního plavání TJ LARS Kladno z.s. pořádá pravidelné kurzy, kondiční přípravu, tréninky a závody plavání pro děti, mládež i dospělé v různých disciplínách plavání.
Konstrukce a výroba nástrojů, forem a obráběných dílů
Společnost Nástrojárna PALABA s.r.o. je firma s více než padesátiletou tradicí ve výrobě nástrojů a kovoobrábění, která sídlí na ul. Pražská 643 ve Slaném v okr. Kladno.
Nástrojárna PALABA s.r.o. Výroba forem a nástrojů
Výrobní a montážní linky pro automotive a strojírenství
Automatizace a robotika, výrobní linky, montáže, jednoúčelová zařízení v průmyslových odvětvích. Tyto stroje projektuje a zhotoví společnost ADAX, spol. s r.o., Kladno.
Gumové desky na podlahy - barevné melíry až do 70 %, pro posilovny, fitness i na ven
Gumové desky jsou ideální podlahou pro posilovny, fitness centra, ale také pro venkovní použití např. na dětská hřiště. Noko servis Praha je přináší za vynikající cenu!
Kompletní projekční a geodetické služby Kladno - zaměřování domů, staveb a pozemků
Projekční a kompletní geodetické služby zajistí společnost Uniservis Hašek s.r.o., kterou najdete v Žilině v okresu Kladno.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno