Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Kladno
Kovářská a zámečnická výroba, kovoobrábění, restaurátorské práce
Zakázková kovovýroba, kování, kliky, brány, ploty, schodiště, konstrukce a stroje, restaurátorské práce, kovoobrábění zajišťuje kovářská a zámečnická výroba IBEKOV - Ivo Böhm.
PTFE – polytetrafluorethylen  – sériová i kusová výroba produktů
Nejen v chemickém, potravinářském či farmaceutickém průmyslu naleznou díky svým jedinečným vlastnostem uplatnění produkty PTFE – polytetrafluorethylen od firmy STAPI – Stanislav Pípal s.r.o. z Kladna.
STAPI - Stanislav Pípal s.r.o.
Moderní plasty PTFE – Polytetrafluorethylen – sériová i kusová výroba
PTFE – polytetrafluorethylen – moderní plasty a jejich sériovou i kusovou výrobu s využitím ve všech odvětvích průmyslu nabízí firma STAPI – Stanislav Pípal s.r.o. z Prahy.
STAPI - Stanislav Pípal s.r.o.
Projekce staveb, architektonické návrhy, inženýrská činnost
Projekci staveb občanských, bytových a průmyslových, zpracování projektové dokumentace, návrhy interiérů, stavební dozor realizuje společnost PROJEKTIS – Ing. Douša Dobroslav.
Speciální kabely Kladno – výroba na míru
Nevyhovují běžné kabely Vašim specifickým požadavkům? Společnost Helukabel CZ s.r.o. se sídlem v Kladně nabízí výrobu speciálních kabelů a vodičů na míru včetně odborného návrhu.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Střechy, pokládka střešní krytiny, klempířské a tesařské práce
Pokrývačství, realizace a rekonstrukce střech, pokládku krytiny, instalace svodů, střešních oken, zateplení provádí společnost Roman Hádl, okres Kladno.
Klub sportovního plavání, výuka a trénink plavání, kondiční příprava
Kurzy plavání i pro děti, kondiční lekce, výuku a trénink různých stylů, prsa, motýlek, kraul a znak, závody v plavání a přípravu dětí poskytuje TJ LARS Kladno z.s. Klub sportovního plavání.
Renault MEGANE – prodej a testovací jízdy Kladno
Čas na nové auto? Renault MEGANNE Vás uchvátí sportovně elegantním designem, intuitivním interiérem a širokou nabídkou silných motorů. Tato auta prodává AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o. z Kladna.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o. Autorizovaný prodejce Renault, Dacia
Speciální možnosti zpracování a úprav plechu Kladno
Mezi vyhledávané služby společnosti Meesenburg s.r.o. z Kladna se díky profesionálnímu přístupu řadí také nabídka speciálních možností zpracování a úprav plechu.
Sypké stavební materiály, struskové kamenivo, recykláty, křemičitý písek, prodej
Drcené kamenivo z ekologické recyklace Vám dodá rodinná firma Miroslav Karas DESTRO z Kladna. Prodáváme a odebíráme mnoho druhů stavebního odpadu a suti včetně ocelárenského materiálu.
Produkty pro gastroenterologii Praha - speciální přístroje a spotřební materiál
Gastroenterologickým pracovištím a ambulancím dodá potřebné produkty, vybavení a přístroje včetně spotřebního materiálu společnost ADVAMED s.r.o. se sídlem v Praze.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Projektová dokumentace, vyjadřování Středočeské vodárny - vodárenské stavby
Veškeré vodárenské a kanalizační vyjadřování k projektové dokumentaci, tzv. vyjadřovačky od Středočeských vodáren zařídíte v Kladně. Vyjádření jsou bezplatná.
Eshop s montážními prvky a příslušenstvím pro okna, dveře, parapety Kladno
Potřebujete namontovat okna, nainstalovat parapet anebo vyměnit zámek?
Dřevostavby, nízkoenergetické a ekologické rodinné domy na klíč
Dřevostavby, výstavba rodinných domů, nízkoenergetické a ekologické jednopodlažní a dvoupodlažní budovy na klíč včetně rozvodů, interiérů a fasád provádí Dřevostavby František Kužel.
Nástroje a implantáty pro kostní chirurgii, výroba vysoce kvalitních kloubních náhrad
Kvalitní implantáty pro potřeby ortopedie a traumatologie Vám vyrobí společnost Beznoska s.r.o. z Kladna. Pomocí našich kloubních, kyčelních či kolenních náhrad zajistíme zdraví Vašich kloubů.
Stavební práce, rekonstrukce domů a bytů, nástavby, vestavby
Stavební práce, modernizace a rekonstrukce domů a bytů, přestavby koupelen a interiérů, nástavby, vestavby obydlí uskutečňuje František Kužel – dřevostavby, Kladno.
Zednické a zámečnické práce, rozvody, rekonstrukce
Stavební činnost, zednické a zámečnické práce, stavby domů, dřevostavby, rozvody elektroinstalace a vodoinstalace, rekonstrukce objektů, koupelen realizuje František Kužel, Kladno.
Rozbor vody ze studny i vodovodu pro firmy a domácnosti - mikrobiologický a hydrobiologický rozbor
Rozbory vody provádíme v naší společnosti jak pro své vlastní účely, abychom měli jistotu, že voda, kterou dodáváme je v pořádku, tak i pro firmy, obce či soukromé osoby, které si rozbor objednají.
Dveřní kování, okenní kování Kladno - široké a rozsáhlé portfolio výrobků
Kování na okna a dveře je snadno smontovatelné, elegantní a přitom plně funkční.
Rekonstrukce a opravy elektrických zařízení Kladno – rychlý a odborný servis
Rekonstrukce, opravy a údržby elektrických zařízení nízkého i vysokého napětí v Kladně a okolí provádí rychle a odborně speciálně vyškolení pracovníci firmy Uniservis Hašek s.r.o.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Zakázková výroba ocelových konstrukcí z kvalitní oceli, strojírna Kladno
Pevné a spolehlivé ocelové konstrukce pro nejrůznější účely Vám vyrobí společnost Stanislav Kindl – Strojírna z Želevčic u Kladna. Konstrukce, na kterou se můžete spolehnout.
Strojírenská a zámečnická výroba, traverzy, výroba zdvihacích strojů a zařízení
PEREX 100-170 Výroba a montáž zdvihacích jeřábů, nosných traverz či C háků Vám poskytne společnost Stanislav Kindl – Strojírna z Želevčic. Zajistíme Vám spolehlivé ocelové konstrukce.
Ozubárenská technika, výroba ozubených součástí, ozubení čelní, přímé, šikmé, šneková kola
Kvalitní výrobu ozubených součástí z tuzemského i dodaného materiálu Vám zajistí společnost Stanislav Kindl – Strojírna z Želevčic. Vyrobíme Vám ozubená kola, tyče i hřídele s maximální přesností.
Zakázková polygrafická a papírenská výroba, etikety, tiskopisy, papírové trubice a dutinky
Precizní samolepicí či nelepicí etikety pro potravinářský průmysl nebo tiskopisy a formuláře pro výpočetní techniku výhodně pořídíte u moderní společnosti Tiskárna Martin Peroutka z Buštěhradu.