Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Kladno
Sprchové kouty a vaničky Hüppe, vysoká funkčnost, atraktivní design, snadná péče
Nový sprchový kout či celou koupelnu Vám navrhne a zrealizuje společnost Hüppe s.r.o. ze Slaného. Sprchujte se a relaxujte na místě, které bude přesně takové, jaké jste si vysnili.
Sportovní povrchy - venkovní i vnitřní podlahy Praha -  zajistíme Vám profesionální pokládku
Sportovní povrchy a podlahy, které se využívají pro sport musí splňovat řadu požadavků, a to jak při vnitřním, tak při venkovním použití.
Produkty pro aloplastiku a traumatologii, kyčelní náhrady, revizní implantáty
Produkty pro aloplastiku, traumatologii, ortopedii, kyčelní náhrady, kolenní, loketní a ramenní implantáty, rostoucí endoprotézy, revizní implantáty vyvíjí a vyrábí Beznoska s.r.o.
Projekční činnost a projektová dokumentace Kladno
Jednou z mnoha hlavních činností Středočeských vodáren Kladno je i projekční činnost a projektová dokumentace. Středočeské vodárny jsou provozovatelem vodovodů a kanalizací v oblasti Kladno, Mělník, části Prahy, Rakovník a Mladá Boleslav. Zabývají se projekční činností a poradenstvím v oblasti vodohospodářství. Zpracovávají projektovou ...
Pravidelná měření spotřeby a odečty na odběrových místech s vodoměry Kladno
Středočeské vodárny a.s. se sídlem v Kladně provádí pravidelné odečty a měření spotřeby vody na odběrových místech vody s vodoměry pro účely vyúčtování vodného a stočného.
Účetnictví a daňový dohled s pojištěním za vzniklé škody
Kancelář daňové poradkyně Ing. Vladimíra Rippelová se postará o vedení účetnictví a daňový dohled s pojištěním za vzniklé škody pro klienty z Kladna, Prahy, Slaného nebo Rakovníku.
Ing. Vladimíra Rippelová Daňový poradce Kladno
Lodní kabely včetně délek na přání
Široký výběr lodních kabelů s potřebnými certifikáty včetně délek na míru nabízí společnost Helukabel CZ s.r.o. z Kladna.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Kabely pro fotovoltaiku – solární kabely
Různé typy kabelů splňujících normy a požadavky na aplikace pro fotovoltaiku dodává společnost Helukabel CZ s.r.o. se sídlem v Kladně.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Rozbor pitné vody Kladno - pro externí firmy, soukromé osoby i obce
Rozbor pitných nebo odpadních vod v Kladně zajišťují Středočeské vodárny a.s. V rámci společnosti provádíme interní rozbory, avšak pro externí firmy, obce nebo i soukromé osoby provádíme rozbory také. Nabízené laboratorní služby: - hydrobiologický a mikrobiologický rozbor - základní chemický rozbor - anorganickou a speciální organická ...
Obecní úřad obce Hospozín a Hospozínek - informace
Veškeré aktuální informace o dění v obci Hospozín a Hospozínek v okrese Kladno ve Středočeském kraji se občané dozvídají prostřednictvím Obecního úřadu a webových stránek.
Topenářské práce Kladno – nové topné rozvody i rekonstrukce
Společnost Voplyntop, s.r.o. z Kladna nabízí kompletní topenářské služby, instalace nových topných rozvorů, rekonstrukce i opravy.
Vesnice Hořešovičky v Klobucké rovině, významné naleziště starého acheuléenu
Obec Hořešovičky je menší obec nedaleko města Slaný známá především jako unikátní naleziště velkého množství významných kamenných artefaktů pocházejících z různých časových období.
Daňový poradce pro klienty z oblasti Kladno, Praha, Slané, Rakovník
Kancelář daňové poradkyně Ing. Vladimíra Rippelové nabízí své odborné služby převážně pro klienty z Kladna, Prahy, Slaného nebo Rakovníku.
Ing. Vladimíra Rippelová Daňový poradce Kladno
Strojní celky, stroje a výrobní linky - montáže a přesuny Kladno
O náročné přesuny strojních celků, velkých strojů a celých výrobních linek se postará společnost Uniservis Hašek s.r.o. se sídlem v Kladně.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Vedení účetnictví a daňové evidence Kladno, precizní zpracování daňových přiznání
O vše z oblasti daní, účetnictví a financí se postará společnost pobaltí.cz economica s.r.o. sídlící v Kladně Kročehlavy. Provádíme veškeré účetní úkony včetně daňového poradenství a DPH.
Účetní a daňové poradenství Kladno – diskrétní a odborný přístup
Kancelář daňové poradkyně Ing. Vladimíra Rippelové nabízí služby odborného účetního a daňového poradenství fyzickým i právnickým osobám v oblastech Praha, Kladensko, Rakovnicko.
Ing. Vladimíra Rippelová Daňový poradce Kladno
Rekonstrukce a zateplování Kladno – rodinné domy i komerční objekty
Firma STAVBY – REKONSTRUKCE PEJŠA s.r.o. z Kladna nabízí své služby rekonstrukce a zateplování rodinných domů, bytových jader i komerčních objektů.
Fitness pryžové kotouče na činky pro posilovny odolné vůči odhozu Praha
Fitness pryžové (gumové) posilovací kotouče na činky od společnosti NOKO Servis s.r.o. sídlící nedaleko Prahy Vás osloví ať už zařizujete nebo modernizujete Vaše fitness centrum nebo posilujete doma.
PVC a vinylové podlahy, odolné a snadno udržovatelné - prodej i odborná pokládka
Vzorkovna společnosti NOKO Podlahy, kterou můžete navštívit na Praze 5, nabízí nejen prodej praktických a odolných PVC a vinylových podlah, ale také jejich odbornou pokládku.
Sportovní gymnázium Kladno – všeobecné vzdělání sportovně nadaných studentů
Máte doma sportovně nadané dítě a vybíráte střední školu? Sportovní gymnázium Kladno, Plzeňská 3103, poskytuje všeobecné vzdělání se zaměřením na rozvoj sportovního talentu studentů.
Prodej náhradních dílů na garážová vrata a brány pro celý evropský trh
Prodejem a montáží náhradních dílů na garážová vrata a brány včetně dílů na jejich pohony se zabývá na celém evropském trhu společnosti Hanoka z Kladna.
Hanoka -  Ing. Hanzl Garážová vrata a brány Kladno
Sekční průmyslová a rolovací vrata Kladno s tichým a plynulým chodem
Společnosti Hanoka z Kladna nabízí prodej a montáž bezporuchových sekčních průmyslových vrat nebo rolovacích garážových vrat s tichým a plynulým chodem do novostaveb nebo rekonstruovaných objektů.
Hanoka -  Ing. Hanzl Garážová vrata a brány Kladno
Ostraha objektů, pult centralizované ochrany PCO, detektivní služby
Fyzická ostraha objektů, ochrana majetku, pult centralizované ochrany PCO, detektivní služby, osobní ochrana, dozor poskytuje bezpečnostní agenturu USIR s.r.o.
Městské činoherní divadlo Kladno, drama, komedie, muzikál
Městské činoherní divadlo Kladno s profesionálním hereckým souborem a pestrým žánrovým repertoárem drama, komedie, muzikál, klasické i současné tituly.
Spotřební lékařský materiál – kvalita od prověřených dodavatelů
Všem ordinacím, nemocnicím, klinikám a lékařským praxím je určena bohatá nabídka spotřebního lékařského materiálu, který prodává společnost ADVAMED s.r.o. se sídlem v Praze.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře