Cestujete na víkend, dovolenou nebo pracovně a chcete se také ubytovat? Pestrá nabídka hotelů a dalších ubytovacích zařízení vám poskytne jak luxusní, tak i levné hotely, penziony a hostely, a to s výběrem polopenze či plné penze nebo snídaně včetně dalších služeb pro relaxaci a zábavu.

Léčebné, ozdravné a relaxační pobyty s možností využití golfu, bazénu a pití minerálních pramenů
Parkhotel Golf Mariánské Lázně se nachází na okraji Mariánských Lázní a nabízí pro své hosty řadu pobytů od léčebných, ozdravných ale i aktivních jako jsou cyklo pobyty.
Ubytování pro firmy, zaměstnance v případě školení, semináře na Hotelu Rozkvět
Hotel Rozkvět ve Veselí nad Moravou nedaleko Hodonína je Vám k dispozici v případě pořádání školení, semináře pro zaměstnance, rezervujte si také ubytování, pro firmy zajistíme i stravování.
Ubytování v hotelu s restaurací pro zájezdy včetně parkování zdarma pro autobusy
Ubytování v hotelu s restaurací pro zájezdy včetně hlídaného parkování pro autobusy poskytuje v okolí Telče a na Vysočině Hotel Antoň v Telči.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Wellness a romantické pobyty v hotelu Corona Kaplice
Hotel Corona nabízí wellness a romantické pobyty v malebném městě Kaplice na jihu Čech. Ubytování v moderně zařízených pokojích.
Hotel Corona Kaplice
Vhodné školící místnosti pro konání školení či konferencí a pohodlné ubytování pro firmy
Vhodné prostory ke konání konferencí, školící místností i ubytování pro firmy v moderně zařízených pokojích, poskytuje společnost Hotel Antoň s.r.o. v malebném městě Telč.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Ubytování u pražského letiště - příjemný a kvalitní pobyt
Hotel FBA se nachází v bezprostřední blízkosti pražského letiště Václava Havla,nabízí příjemné ubytování v moderních prostorách.
FBA spol.s r.o. Hotel u letiště, Restaurace AIR CLUB
Prostory ke konání firemních akcí a konferencí ve středu České republiky
Ideální prostory ke konání firemních akcí a konferencí poskytuje díky svému ideálnímu umístění uprostřed republiky Hotel Antoň v Telči.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Rekreační středisko, ubytování v hotelu, ubytování v chatkách, CHKO Blaník
Rekreační středisko - Hotel Jizbice se nachází v krásné přírodě, v chráněné krajinné oblasti Blaník.
Svatomartinské slavnosti - Husí speciality na svatého Martina v hotelu  Kraví hora****
Tradiční Svatomartinské slavnosti také pořádá Hotel Kraví hora**** v Bořeticích. Pochutnáte si na husích specialitách i tradiční svatomartinské huse podávané s mladým vínem od regionálních vinařů.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Ubytování v rodinném Hotelu Svatý Hubert ve Zbraslavicích ve Středočeském kraji
Hotel Svatý Hubert poskytuje ubytování v devíti pokojích ve Zbraslavicích ve Středočeském kraji. Součástí hotelu je posilovna a restaurace.
Hotel Harrachov, Wellness Hotel Svornost, ubytování
Wellness Hotel Svornost je tříhvězdičkový hotel, který se nachází v Harrachově. Užijete si zde nezapomenutelnou dovolenou v srdci krkonošských hor.
Wellness hotel Svornost***
Hotel Green, ubytování Ostrava, bezbariérový hotel, konferenční místnost
Bezbariérový Hotel Green v Ostravě nabízí velmi příjemné ubytování, skvělou restauraci a možnost pořádání oslav, večírku, svateb nebo firemních akcí.
Hotel Sloup Soběslav - ubytování uprostřed jihočeské krajiny nedaleko řeky Lužnice
Už dlouho odkládáte dovolenou a konečně byste rádi někam vyrazili? My vám poradíme, kde najdete příjemné ubytování s výbornou kuchyní, a to v samém srdci jihočeské krajiny.
Hotel Paramon Světlá Hora – v kouzelném prostředí pohoří Jeseníků
Už jste navštívili nejvyšší horu Moravy a Slezska Praděd? Láká vás vyrazit, ale nechce se vám jet pouze na otočku? Ubytujte se v hotelu Paramon a užijte si výlet naplno.
Ubytování Hotel Havel Rychnov nad Kněžnou – příjemný pobyt v centru města s výhledem na kostel sv. Havla
Chcete se ubytovat v hotelu z kterého budete mít po probuzení krásný výhled na centrum města? Zavítejte do Rychnova nad Kněžnou do Hotelu Havel.
Ubytování Hotel Lesní dům Jánské Lázně – klidné místo poblíž Černé hory
Jste milovníkem přírody a váš ideální víkend začíná tím, že nasadíte pohorky a vyrazíte do hor? Co takhle spojit váš výlet s příjemným ubytováním v Janských Lázních?
Ubytování, hotel Ring, ubytování pro rodiny, sportovní vyžití
Útulné a moderní ubytování nabízí Hotel Ring v obci Svinčice, okres Most.
Stylové ubytování, wellness a zážitková gastronomie v Štramberk SPA Resort
Štramberk SPA je útulný resort, který najdete ve Štramberku v okrese Nový Jičín, a kde na Vás čeká luxusní ubytování, wellnes a zážitková gastronomie.
Hotel Hvězda, ubytování Kroměříž, dovolená v ČR, výlet Kroměříž
Pohodové a velmi příjemné ubytování za bezkonkurenční ceny nabízí Hotel Hvězda v Kroměříži.
Konferenční hotel s ubytováním Bořetice, jižní Morava
Pokud plánujete uspořádat konferenci na konferenčním hotelu s ubytováním v oblasti jižní Moravy, zarezervujte si kongresový sál i ubytování v Hotel Kraví hora Bořetice****.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Ubytování, restaurace a bar v horském prostředí Krkonoš - Hotel Krakonoš
Hotel Krakonoš leží v krásném horské městě Jablonec nad Jizerou a zabavíte se zde v létě i v zimě. Nedaleko čekají horské střediska, koupaliště i Krkonošské muzeum.
Ubytování v hotelu u cyklostezky - pronájem salonku pro soukromé akce
Hotel a restaurace U Racka se nachází na ideálním místě - u cyklostezky, nedaleko Baťova kanálu, jen 8km od Uherského Hradiště. V sezóně burčáku, vína doporučujeme pronájem salonku pro soukromé akce.
Rodinný hotel U Páva – ubytování v historickém centru Prahy
Chcete strávit romantický víkend v samém srdci historického centra Prahy? Rodinný hotel U Páva nabízí přepychové prostředí a luxusní pokoje vybavené dobovým starožitným nábytkem.
Hotel, penzion pro cyklisty – zažijte báječnou cykloturistiku na Vysočině
Ideální ubytování pro cyklisty v krásné a poklidné vesničce Škrdlovice u Velkého Dářka nabízí hotel U Hrocha. Místo, odkud můžete poznávat Žďárské vrchy i Vysočinu.
Restaurace a hotel U Hrocha
Ideální hotel pro cyklisty, ubytování u cyklostezky - rekonstruované, klimatizované pokoje
Hotel a restaurace U Racka je svou polohou poblíž cyklostezky ideálním ubytováním pro cyklisty. Máme 10 zrekonstruovaných klimatizovaných pokojů. Ostrožská Nová Ves je jen 8km od Uherského Hradiště.