Cestujete na víkend, dovolenou nebo pracovně a chcete se také ubytovat? Pestrá nabídka hotelů a dalších ubytovacích zařízení vám poskytne jak luxusní, tak i levné hotely, penziony a hostely, a to s výběrem polopenze či plné penze nebo snídaně včetně dalších služeb pro relaxaci a zábavu.

Ubytování v hotelu Šumava Vyšší Brod, stylová restaurace, zabezpečené parkoviště i pro motorky
Ubytování v hotelu Šumava Vyšší Brod, stylová restaurace, zabezpečené parkoviště i pro motorkáře, komfortní pokoje a apartmány, LCD televizor se satelitem, WIFI na všech pokojích zdarma, výlety.
Hotel Šumava
Teambuilding Vaší firmy. Hotel u Hrocha Vysočina - Žďár nad Sázavou
Už víte kam vezmete své zaměstnance na teambuilding? Na Vysočině je krásná příroda a hodně druhů aktivit. Ubytování, zábava a dobré jídlo - ideální je hotel u Hrocha.
Restaurace a hotel U Hrocha
Moderní hotel v krásné přírodě Českého ráje
Stylový hotel v Českém ráji, komfortní ubytování pro rodiny, páry i jednotlivce, realizace svateb a firemních akcí, restaurace s výbornou kuchyní a pizzou, dětský koutek a zázemí pro rodiny s dětmi.
Dlouhodobé ubytování v hotelu v centru Opavy pro firmy a firemní klientelu
Hotel IBERIA***, který se nachází v historické budově v centru Opavy, nabízí dlouhodobé ubytování pro firmy, firemní klientelu v čistých a prostorných pokojích.
Hotel a restaurant IBERIA*** Opava IBERIA TRADE s.r.o.
Lázeňský hotel Villa Grohman v Dolní Lipové, lázeňské wellness pobyty, balíčky, ubytování , akce
Lázeňský hotel Villa Grohman v Dolní Lipové, lázeňské wellness pobyty, balíčky, ubytování , akce, finská a parní sauna, restaurace, budova hotelu je bezbariérová.
Pronájem salonku na předváděcí akce, obchodní schůzky Žďár nad Sázavou
Pronájem salonku, předváděcí akce, obchodní schůzky Žďár nad Sázavou je vám zcela k dispozici u hotelu u Hrocha na Vysočině. Lze využít wellness i sportovní relaxaci.
Restaurace a hotel U Hrocha
Konferenční sál pro firemní semináře, školení - kongresové centrum a salonek pro 70 osob s technikou
Uspořádejte školení či semináře v konferenčním sále v hotelu IBERIA v Opavě. Naše kongresové centrum je vhodným místem pro veškeré konference s kapacitou 70 osob, součástí je moderní technika.
Hotel a restaurant IBERIA*** Opava IBERIA TRADE s.r.o.
Ubytování pro rodiny s dětmi v oblasti Žďárských vrchů, rodinné pobyty
rodinné pobyty za příznivé ceny, krásné okolí Žďárských vrchů, sklářskou huť a jiné krásy naleznete u nás v Restauraci a hotelu U Hrocha na Vysočině
Restaurace a hotel U Hrocha
Dobový hotel Ennius v centru města Klatovy
Tříhvězdičkový hotel v historickém centru Klatov, dobová jídla a interiér hotelu, pokoje v různých cenových relacích, prostory pro akce a oslavy, prostorná terasa – vše v hotelu Ennius Urbo s.r.o.
Hotel Ennius***
Leden na lyžích s pobytem pro celou rodinu včetně polopenze v Horských lázních
Horské lázně Karlova Studánka v Jeseníkách má pro Vás mimořádnou nabídku na lednové lyžování společně s pobytem v nejvýše položených lázních a nejčistším vzduchem v České republice.
Vyhledávaný konferenční sál pro konání teambuldingových akcí s ubytováním
Vhodným místem pro konání tradičních i netradičních teambuldingových akcí s moderně vybaveným konferenčním sálem a ubytováním pro všechny zúčastněné je Hotel Antoň v Telči.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Hotelový řetězec, stylové hotely v centru Prahy
Hotelové ubytování všech cenových relací, nabídka pobytu v luxusních pokojích i ekonomicky dostupných variantách, snídaně a pokojový servis po celou dobu pobytu, krásy Prahy na dlani – Ave Hotels.
Wellness hotel, procedury pro povzbuzení a relaxaci - sauna i whirpool
Wellness hotel s procedurami jako je sauna, pára či whirpool je Regenerační centrum a hotel Harmonie v Bystřici pod Hostýnem, které Vám umožní relaxovat a povzbudit tak své tělo i mysl.
Ubytování v centru horského střediska Pece pod Sněžkou
Objevte krásy Krkonoš a přijeďte strávit dovolenou do Pece pod Sněžkou. Ideální místo pro běžkové i sjezdové lyžování. Rezervujte si ubytování v Krkonoších v našem HOTELU KROKUS ***.
Ubytování Bouda Máma wellness hotel Pec pod Sněžkou, minipivovar, lyžování, restaurace, wifi
Ubytování Bouda Máma wellness hotel Pec pod Sněžkou, minipivovar, lyžování, restaurace, wifi, bazén, sauny, fitness, pizzerie, dětský koutek.
Ubytování v hotelu Pegas - pivovar, pivnice v Brně, vlastní minipivovar, parkování, česká kuchyně
Ubytování v hotelu Pegas - pivovar, pivnice v Brně, vlastní minipivovar, parkování, česká kuchyně, bezbariérový přístup, připojení k internetu.
Letní a zimní dovolená v hotelu Amantis Vital Sport Desná, masáže, wellness, restaurace, balíčky
Letní a zimní dovolená v hotelu Amantis Vital Sport Desná, masáže, wellness, finská sauna, nekuřácká restaurace, výhodné pobytové balíčky, pořádání svateb a jiných akcí.
Amantis Vital Sport Hotel
Komfortní ubytování pro jednotlivce, rodiny i větší skupiny v hotelu
Komfortní ubytování v hotelu v blízkosti historického centra Telče pro jednotlivce, rodiny i větší skupiny poskytuje pro cestovatele, dovolenkáře i výletníky Hotel Antoň.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Moderní ubytování na Šumavě v Hotelu Kristian, pokoje v šumavské stylu, pobytové balíčky, bazén
Moderní ubytování na Šumavě v Hotelu Kristian, pokoje v šumavské stylu, pobytové balíčky, vnitřní vyhřívaný bazén, masáže, dětská herna, restaurace s rauty.
Zvýhodněný romantický pobyt pro dvě osoby v luxusním Zámeckém hotelu
Využijte zvýhodněný romantický pobyt pro dvě osoby v luxusním a krásném Zámeckém hotelu Lednice, přímo v srdci Lednicko-valtického areálu, v těsné blízkosti zámku Lednice.
Ubytování s lázeňskými procedurami a wellness v Kašperských Horách
Léčebné pobyty uprostřed šumavské přírody, dovolená s využitím wellness a bylinkových procedur, skvělá gastronomie a relaxace to vše v Parkhotelu v obci Kašperské Hory.
ParkHotel
Wellness Hotel Astra ubytování v Krkonoších, luxusní ubytování v centru Špindlerova Mlýna, sauna
Wellness Hotel Astra ubytování v Krkonoších, luxusní ubytování v centru Špindlerova Mlýna, sauna, hotelová restaurace, bazén, solná jeskyně, relaxační masáže, vinotéka.
Velké Dářko - ubytování, wellness Vysočina, cyklistika, turistika
Velké Dářko - ubytování v restauraci a hotelu U Hrocha s možností využití privat wellness infrasaunu, vířivou vanu, relaxaci v parní kabině, masáže.
Restaurace a hotel U Hrocha
Zážitkový hotel uprostřed krkonošských lesů
Ubytování, wellness balíčky, rodinná dovolená, svatební cesta, oslava nebo firemní akce vše u nás ve Wellness Hotel Svornost Harrachov s.r.o.
Wellness hotel Svornost***
Hotel Imperial Karlovy Vary, nezapomenutelný zážitek uprostřed lázeňského města
Lázeňský hotelový komplex s nejlepšími ubytovacími službami v Karlových Varech, obrovskou škálou wellness možností a nabídkou skvělého jídla.