Cestujete na víkend, dovolenou nebo pracovně a chcete se také ubytovat? Pestrá nabídka hotelů a dalších ubytovacích zařízení vám poskytne jak luxusní, tak i levné hotely, penziony a hostely, a to s výběrem polopenze či plné penze nebo snídaně včetně dalších služeb pro relaxaci a zábavu.

Vinařský, animační program s degustací vína pro zpestření firemní akce i školení Jižní Morava
Čeká vás firemní akce či školení a rádi by jste si ho zpestřili? Rezervujte si vinařský, animační program s degustací vína v Hotelu Kurdějov na Jižní Moravě.
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Prázdniny plné zážitků s rodinou - výhodné pobyty s polopenzí
Bohatě nabité ubytovací balíčky poskytuje Restaurace a hotel U Hrocha ze Žďáru nad Sázavou. Vyberte si jeden z výhodných pobytů s polopenzí a užijte si prázdniny plné zážitků s rodinou na Vysočině.
Restaurace a hotel U Hrocha
Perfektní dovolená - ubytování s polopenzí, pokoje s bezbariérovým přístupem
Perfektní dovolenou v České republice prožijete v Restauraci a hotelu U Hrocha ze Žďáru nad Sázavou na Vysočině. Ubytování s polopenzí zajišťujeme také pro zájemce o bezbariérové pokoje.
Restaurace a hotel U Hrocha
Pravý relax ve wellnes hotelu v Jeseníkách - bazén, sauna, vířivka whirlpool, masáže
Zažijte pravý relax ve wellnes v Jeseníkách. V hotelu Holzberg se můžete těšit na bazén, saunu, vířivku whirlpool i masáže od zkušených masérů. Čeká Vás skvělá restaurace s poctivou českou kuchyní.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Firemní akce s příjemným odpočinkem v relax-wellness centru v rodinném wellness hotelu
Spojte příjemné s užitečným – zorganizujte pro sebe a své kolegy firemní akci s příjemným odpočinkem ve Rodinném wellness hotelu u Langrů na Pálavě v oblasti jižní Moravy.
Rodinný wellness hotel u Langrů
Vinný sklep Bořetice jižní Morava - řízené degustace s vinařem
Zpestřete si ubytování na jižní Moravě řízenou degustací vín s vinařem. Uprostřed vinic a prosluněných svahů Modrých hor v Hotelu Kraví Hora**** v Bořeticích je vám k dispozici vinný sklep.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Stravování a ubytování vhodné pro skupiny lidí v historickém jádru Telče
Pokud sháníte vhodné místo pro ubytování a stravování větších skupinek lidí přímo v historickém jádru města Telč, navštivte Hotel Antoň.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Pronájem konferenčních prostor – teambuilding, jednání, firemní setkání a školení na klíč
Hotel Zlatá Hvězda v Litomyšli sestaví pro kolegy a obchodní partnery teambuilding, jednání, firemní školení či setkání na klíč. Zajistíme občerstvení, technické vybavení i kulturní program.
Zážitkový minigolf pro děti a dospělé a ubytování v rodinném hotelu
Bohaté volnočasové vyžití pro dospělé a děti poskytuje Restaurace a hotel U Hrocha ve Žďáru nad Sázavou. Ubytujte se v rodinném hotelu a vyzkoušejte náš natur minigolf, kde zažijete krásné chvíle.
Restaurace a hotel U Hrocha
Bohaté sportovní vyžití v rodinném hotelu - kurt s umělým povrchem pro tenis, nohejbal
Přijďte si užít pobyt v srdci Vysočiny a ubytujte se v našem rodinném Hotelu U Hrocha ve Škrdlovicích, kde poskytujeme bohaté sportovní vyžití, jako je minigolf či tenisový kurt s umělým povrchem.
Restaurace a hotel U Hrocha
Pobytové relaxační a víkendové balíčky – ubytování ve stylových pokojích vhodné pro rodiny s dětmi
Ideálním místem pro odpočinek nebo příjemně strávené dny s dětmi je Hotel Zlatá Hvězda v Litomyšli, který poskytuje relaxační, víkendové i rodinné pobytové balíčky s ubytováním ve stylových pokojích.
Firemní akce, konference, ubytování a stravování v našem hotelu
Pokud sháníte pro své kolegy či obchodní partnery místo určené pro firemní akce nebo konference s možností ubytování a stravování, srdečně Vás zveme do Hotelu Antoň v Telči.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Ubytování pro teambuildingové, skupinové, firemní akce, konference - prostory pro školení, cvičení
Komfortní ubytování pro firemní, teambuildingové, skupinové akce a konference poskytuje wellness hotel Holzberg v Jeseníkách. Využijte naše prostory a vybavení pro školení i cvičení.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Wellness Hotel Kurdějov, Jihomoravský kraj
Wellness pobyt plný dobrého vína, ale také odpočinku ve finské nebo parní sauně, perličkové lázni a také zábavy u bowlingu pro své hosty zajistí Hotel Kurdějov a.s.
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Golf Hotel Austerlitz, moderní ubytování, restaurace, cateringové služby, Slavkov u Brna
Golf Hotel Austerlitz nabízí ubytování v pokojích nebo apartmánu, stravování v hotelové restauraci, možnost cateringových služeb i využití dětského interiérového hřiště.
Hotel Šumava - Vaše oáza klidu a relaxace pro perfektní letní dovolenou
Vychutnejte si nezapomenutelnou letní dovolenou v Hotelu Šumava v historickém Vyšším Brodě, kde vás čeká komfortní ubytování a výborná restaurace.
Hotel Šumava
Prožijte aktivní dovolenou s rodinou v nádherné přírodě Malé Skály!
Nabízíme speciální pobytové balíčky plné zážitků pro rodiny, které si chtějí užít aktivní dovolenou v malebném prostředí Malé Skály.
Komfortní ubytování v Jeseníkách ve wellness hotelu s vyhlášenou restaurací
Přijďte si odpočinout do wellness hotelu Holzberg v Jeseníkách nedaleko Malé Morávky a Karlovy Studánky. Užijte si relax, komfortní ubytování a ochutnejte zvěřinové speciality ve vyhlášené restauraci.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Wellness centrum s masážemi v Dolních Věstonicích- pobytové balíčky v hotelu
Relax a odpočinek si vychutnáte v Rodinném wellness hotelu U Langrů v Dolních Věstonicích. Poskytujeme výhodné pobytové balíčky se vstupem do našeho wellness centra s masážemi.
Rodinný wellness hotel u Langrů
Svatby a svatební hostiny v hotelu včetně cateringu i ubytování pro svatební hosty a novomanžele
Oslavte Váš svatební den v Hotelu Zlatá Hvězda v Litomyšli. Připravíme a sestavíme svatební hostinu, postaráme se o catering i svatební dort, cukroví a také ubytování pro novomanžele i svatební hosty.
Zvýhodněné pobyty pro rodiny s dětmi s neomezeným vstupem do aquacentra
Zažijte skvělou rodinou dovolenou v prostředí krásné jesenické přírody v Hotelu Slunce Aquacentrum. Pro rodiny s dětmi máme připraveny zvýhodněné pobyty s neomezeným vstupem do aquacentra.
Hotel Avanti – ideální výchozí bod pro poznávání krás Brna a Jižní Moravy
Pokud se chystáte poznávat krásy Brna a celé Jižní Moravy, ubytujte se v Hotelu Avanti – hotel nedaleko centra Brna, který představuje ideálním výchozí bod.
Hotel AVANTI****
Ubytování na jižní Moravě s degustací vína
Ubytování na jižní Moravě s degustací vína vám poskytne Hotel Kraví hora Bořetice****. Vína vybíráme se zkušeným sommelierem přímo u zdejších vinařů.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Romantický pobytový balíček pro zamilované s wellness procedurami a soukromou vířivkou
Romantika pro zamilované – to je pobytový balíček ve wellness hotelu na Pálavě s romantickou večeří, vstupem do soukromé vířivky a wellness procedurami.
Rodinný wellness hotel u Langrů
Teambuilding a firemní akce, školení a konference v Jeseníkách - ubytování ve wellness hotelu
Teambuilding, školení a konference vám zajistí Wellness hotel Holzberg v Jeseníkách. Hotel je oblíben pro ubytování a pořádání firemních akcí v krásném prostředí nedaleko Karlovy studánky.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace