Cestujete na víkend, dovolenou nebo pracovně a chcete se také ubytovat? Pestrá nabídka hotelů a dalších ubytovacích zařízení vám poskytne jak luxusní, tak i levné hotely, penziony a hostely, a to s výběrem polopenze či plné penze nebo snídaně včetně dalších služeb pro relaxaci a zábavu.

Pohodové víkendové pobyty s polopenzí - žádaná lokalita, férové ceny
Pohodové víkendové pobyty s polopenzí naleznete u Restaurace a hotelu U Hrocha ve Žďáru nad Sázavou. Navštivte turisticky žádanou lokalitu Vysočina a ubytujte se za férové ceny.
Restaurace a hotel U Hrocha
Nekuřácký hotel v Beskydech - stylové ubytování pro rodiny s dětmi
Hotel Roubenka Štramberk poskytuje stylové ubytování převážně pro rodiny s dětmi. Hotel patří v lokalitě Beskydy, Valašsko k velmi vyhledávaným. Celý objekt je nekuřácký.
Sportareál Praha - Satalice, s.r.o. areál plný sportu i odpočinku
Sportareál Praha - Satalice je ideálním místem pro vaši dovolenou plnou sportu, relaxace i odpočinku.
Pohodlné a kvalitní ubytování u letiště Ostrava Mošnov pro cestující i manažery
Pokud často cestujete a hledáte pohodlné a kvalitní ubytování u letiště Ostrava Mošnov, pak využijte rodinný hotel ve Štramberku, kde poskytneme nejen cestujícím pracovníkům a manažerům útulné pokoje.
Cenově výhodné ubytování pro pracovníky firem i zaměstnance na služebních cestách
Ubytování pro firmy a zaměstnance zajišťuje v okolí Jihlavy Hotel Vivaldi Rančířov. Ubytujeme u nás zahraniční i tuzemské pracovníky nebo zaměstnance na služebních cestách za velice výhodné ceny.
Ubytování v historickém městě Jičín, restaurace a parkování u hotelu
Chcete poznat krásné historické město Jičín? Či zde máte obchodní jednání? V tom případě se ubytujte v našem hotelu U Valdické Brány, který se nachází v samém centru města.
Hotel U Valdické Brány s.r.o. Restaurace pod Kaštanem
Golf Hotel Austerlitz Vyškov, ubytování v pokojích a apartmánech, 18ti jamkového golfového hřiště
Ubytujte se v našem Golf Hotel Austerlitz ve Slavkově u Brna v okrese Vyškov, naskytne se Vám pěkné ubytování, dobré jídlo v restauraci, 18ti jamkového golfového hřiště s výhledem na zámek.
Ubytování ve stylovém, moderně vybaveném hotelu v barokní budově
Pobyt ve stylovém a navíc moderně vybaveném hotelu poskytuje v okolí Jihlavy Hotel Vivaldi Rančířov. Ubytujte se v hotelu umístěném v krásné barokní budově.
Ubytování s restaurací - pravé zvěřinové hody, špičková česká kuchyně, speciality ze zvěřiny
Pokud patříte mezi milovníky dobrého jídla, navštivte hotel Holzberg blízko Karlovy Studánky v Jeseníkách. V restauraci Vás čeká špičková česká kuchyně, speciality ze zvěřiny a pravé zvěřinové hody.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Konferenční a školící prostory pro školení a kongresy v Hotelu Kurdějov
Konferenční a školící prostory pro školení, konresy, konference, meetingy a jiné firemní akce v Kongresovém a relaxačním centru v Hotelu Kurdějov a.s., v Jihomoravském kraji.
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Zahradní svatba v hotelu, svatební obřad v romantickém zahradním altánu
Skvělé místo pro ten nejkrásnější den je uprostřed krásné přírody! Zažijte vysněný svatební obřad v romantickém zahradním altánu, na zahradě hotelu Roubenka ve Štramberku v Beskydech.
Hotel Komorní Hůrka Cheb, luxusní ubytování, léčebné procedury, speciality mezinárodní kuchyně
Hotel Komorní Hůrka Cheb svým hostům nabízí komfortní ubytování s restaurací, Spa & wellness, léčebné procedury, konferenční a školící prostory.
Ubytování a Hotel Vacek Pod Věží Hradec Králové, salonek s restaurací, wellness, parkoviště, wifi
Hotel Vacek Pod Věží nabízí svým zákazníkům příjemné ubytování v Hradci Králové přímo v historickém centru, salonek pro 30 osob s terasou, wellness, parkoviště v uzamykatelném dvoře.
Areál Šerlišský mlýn, ubytování v apartmá Deštné v Orlických horách, sjezdovka u hotelu, turistika
Nabízíme pěkné ubytování v hotelu Šerlišský mlýn s restaurací, barem, letní zahrádkou, v zimě sjezdové lyžování přímo u hotelu, v létě turistika, horská kola, jízda na koních.
Hotel Mertin Chomutov, nekuřácké ubytování, uzavřené parkoviště, infrasauna a malé fitness, wifi
Nabízíme výhodné nekuřácké ubytování v deseti pokojích, hotel Mertin se nachází 200 m od historického centra, využijte uzavřené parkoviště střežené kamerovým systémem.
Hotel Horizont Pec pod Sněžkou, čtyřhvězdičkový hotel, moderní pokoje, bazén, posilovna, sauna
Nabízíme špičkové ubytování s řadou služeb v ceně, moderní pokoje s výhledem na horizonty Krkonoš, zázemí pro firemní akce, svatby a rodinné oslavy, pro stálé zákazníky máme Věrnostní program REGATA+.
Stylové ubytování, restaurace v historické budově v Klatovech
Ubytování s restaurací v historickém objektu z 16. století přímo v centru města Klatovy na Šumavě. Prostory pro firemní večírky, školení i rodinné akce.
Hotel Ennius***
Wellness hotel v Kaplicích, kousek od Českého Krumlova
Odpočinek v luxusním wellness hotelu v Kaplici, stylové ubytování v pokojích o různé kapacitě, wellness zóna k relaxaci, prostory pro společenské akce a bar pro návštěvníky - nabízí hotel Corona.
Hotel Corona Kaplice
Bezbariérový hotel Bartoš Frenštát pod Radhoštěm, luxusní ubytování v Beskydech, wellness
Hotel Bartoš ve Frenštátě pod Radhoštěm nabízí bezbariérové ubytování v jedinečném místě nádherné beskydské přírody, restaurace, wellness centrum.
Hotel Skála Jablonec nad Nisou – ubytování na Silvestra v centru Malé Skály
Nabízíme výhodné ubytování na Silvestra v příjemném prostředí v srdci Českého ráje. Silvestrovský pobyt od 3 - 5 nocí, termín 27.12.2020 - 3.1.2021!
Luxusní hotel s wellness uprostřed resortu Hrubá Voda
Plánujete zrelaxovat své tělo i mysl a hledáte k tomu to správné místo? Zveme vás do našeho hotelu Hluboký dvůr, který se nachází v krásném víceúčelovém středisku Resort Hrubá Voda.
Výroba vlastních skleněných dekorací a kurz skláření s mistrem
Zúčastněte se kurzu skláření, který pořádá Restaurace a Hotel u Hrocha ve Žďáru nad Sázavou a přijďte si vyrobit vlastní skleněné dekorace za přítomnosti mistra, jenž vás se vším seznámí.
Restaurace a hotel U Hrocha
Hotel Superior Hůrka Pardubice, zařízení hotelového typu na okraji města v blízkosti lesa
Pokoje jsou větratelné, vytápěné ústředním topením, vybavení nábytkem odpovídá běžnému standardu. Pokoje jsou zařízeny útulně ve stylu obývacího pokoje.
Hotel Superior Hůrka ubytování Pardubice
Hotel Eleonora Tábor, výhodné ubytování s pobytovými balíčky, wellness, pořádání svateb
Náš hotel Eleonora v Táboře nabízí příjemné ubytování v luxusních pokojích, vyberte si z naší nabídky menu v naší restauraci,
Hotel a restaurace u Martina Rožmberk nad Vltavou, ubytování, česká a jihošumavská kuchyně
Recepce, hotelové parkoviště a hlavní restaurace s terasou, kde jsou poskytovány snídaně a polopenze, se nacházejí při hlavní budově U Martina v Rožmberku nad Vltavou.