Cestujete na víkend, dovolenou nebo pracovně a chcete se také ubytovat? Pestrá nabídka hotelů a dalších ubytovacích zařízení vám poskytne jak luxusní, tak i levné hotely, penziony a hostely, a to s výběrem polopenze či plné penze nebo snídaně včetně dalších služeb pro relaxaci a zábavu.

Pohodlné přespání na letišti Praha - ubytování v bezprostřední blízkosti letiště
Hledáte praktické a pohodlné ubytování v blízkosti letiště Václava Havla v Praze? Přijďte si k nám přespávat před brzkým odletem nebo po pozdním návratu z dovolené či služební cesty.
FBA spol.s r.o. Hotel u letiště, Restaurace AIR CLUB
Hotel s parkováním pro ubytované zdarma, s nabíjecí stanicí pro elektromobily
Čtyřhvězdičkový Hotel AVANTI v Brně poskytne parkování zdarma pro ubytované, nabíjecí stanici pro elektromobily i luxus v podobně wellness a relaxace. Ideální kombinace, kterou si opravdu zasloužíte!
Hotel AVANTI****
Prožijte Váš firemní teambuilding v hotelu na Moravě
Hledáte-li ideální místo pro Váš firemní teambuilding, tak hotel Holzberg v Jeseníkách je ta správná volba. Budete nadšeni z komfortního ubytování, stylové restaurace a hlavně z wellness a sportovišť.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Rodinné pobytové balíčky s možností sportovních aktivit a kulturním programem po celý rok
Ubytování pro celou rodinu včetně bohatého kulturního a sportovního programu poskytuje Hotel Kraví hora Bořetice****. Vyzkoušejte naše rodinné pobytové balíčky v různých ročních obdobích.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Hotel, ubytování, wellness, masáž, sauna, vířivka, solárium, bazén, restaurace, firemní akce
Relax centrum Kolštejn, s.r.o. nabízí nejen komfortní ubytování ve stylových pokojích, ale pestrou škálu wellness zařízení, včetně bazénu, masáží a mnoho dalšího.
Relax centrum Kolštejn, s.r.o.
Romantický pobytový balíček ve čtyřhvězdičkovém hotelu nedaleko centra Brna
Dopřejte sobě a své drahé polovičce zasloužený odpočinek. Objednejte si pobytový balíček Romantic ve čtyřhvězdičkovém hotelu AVANTI s wellness nedaleko centra města Brna.
Hotel AVANTI****
Konferenční centrum Jihomoravský kraj
Hledáte konferenční centrum v Jihomoravském kraji? Potřebujete najít a pronajmout si konferenční prostory na jižní Moravě? Hotel Kurdějov a.s. nabízí komplexní služby konferenčního a relaxačního centra. Nabízíme úplnou péčí pro firemní a kongresové akce nejrůznějšího typu pro návštěvníky regionu jižní Moravy. Náš Hotel Kurdějov spojuje ...
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Svatební hostina na míru - uspořádaní hostiny, množstevní sleva na ubytování a svatební apartmán
Uspořádejte svatební hostinu v prostorách hotelu IBERIA v centru Opavy, kde vše zorganizujeme podle Vašich představ a navíc u nás dostanete množstevní slevu na ubytování a apartmán pro novomanželé.
Hotel a restaurant IBERIA*** Opava IBERIA TRADE s.r.o.
Pivní Hotel, pivní lázně, pivovar Zlatá kráva, pivo, wellness, Nepomuk
Pivní Hotel v Nepomuku vám nabízí jedinečný zážitek spojením stylového ubytování a pivních lázní.
Pivní hotel
Akční zimní balíčky v Hotelu Kristián – brána k vaší šumavské pohádce
Připravte se na nezapomenutelný zimní únik do klidného náručí Šumavy, kde Hotel Kristián otevírá dveře k nekonečným zimním radovánkám.
Silvestrovský pobyt 2022, pobytový balíček - hotel Kraví hora Bořetice
Užijte si silvestrovský pobyt a s ním i poslední dny roku 2022 v hotelu Kraví hora Bořetice. Využijte nabídky zvýhodněných pobytových balíčků.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Svatby na klíč s ubytováním pro svatebčany, cateringem, zajištěním hudby a svatební koordinátorkou
Kompletní servis pro pořádání větších i menších svateb poskytuje Hotel Kurdějov na Jižní Moravě. Pro Váš svatební den zajistíme ubytování, svatební hostinu, catering, muziku i svatební koordinátorku.
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Kvalitně vybavené školící prostory pro pořádání školení
Hotel Antoň poskytuje ubytování v Telči s možností pořádání firemních akcí, konferencí či školení. Disponuje se 3 školícími prostory, které jsou vybaveny dataprojektorem, plátnem, flipcharty.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Hotel Antoň  poskytuje ubytování v historickém jádru města Telč s bezbariérovým přístupem
Hledáte-li ubytování na klidném a přitom perfektně dostupném místě v Telči s bezbariérovým přístupem, Hotel Antoň bude pro Vás tím správným řešením.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Svatomartinské degustační menu v hotelu Kurdějov
Hotel Kurdějov vás srdečně zve do hotelové restaurace na Svatomartinské degustační menu. Pochutnejte si na svátečním jídle v prostředí vinic v Hustopečích, necelých 30 minut jízdy od Brna.
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Pobytové balíčky, ubytování Jižní Morava, wellness hotely
Hledáte relaxaci, oddych, wellness pobyt? Přijeďte do ráje vína na jižní Moravu a prožijte krásnou dovolenou mezi vinicemi, moravským folklorem i ozvěnami středověku. Wellness Hotel Kurdějov nabízí celkem 54 pokojů vysoké kvality. Pokoje jsou jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové i čtyřlůžkové. Nachází se zde i tři apartmány v hotelové části ...
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Wellness hotel, luxusní ubytování, Beskydy resort, relaxace, sauna, bazén, venkovní jezera, masáže
Hotel Ondrášův dvůr nabízí komfortní ubytování v krásném prostředí. Užijte si relaxaci a zábavu v srdci Beskyd!
Hotel Ondrášův dvůr
Hotel Trim – více než jen ubytování v Pardubicích: bowling a konference v jednom!
Hotel Trim v Pardubicích nabízí nejen komfortní ubytování, ale také možnosti pro bowling, konference a svatby, vše pod jednou střechou.
HOTEL TRIM s.r.o. Komfortní ubytování Pardubice
Relaxační pobyt v hotelu s wellness centrem – masáže, vířivka, finská sauna, skotská sprcha
Privátní wellness, luxusní ubytování , masáže, finská sauna, vířivka a mnohé další – dopřejte si klid a odpočine v rámci pobytu v Hotelu AVANTI s vlastním wellness centrem v centru Brna.
Hotel AVANTI****
Školící středisko Abena s komfortním ubytováním a parkováním zdarma
Využijte perfektní prostory školícího střediska Abena i s komfortním ubytováním a parkováním zdarma k pronájmu. Středisko se nachází na Pustkovecké 146/11 v Ostravě Porubě.
ABENA
Parkování autobusů včetně zajištění ubytování poskytuje zájezdová restaurace
Zajistit si ubytování i parkování autobusů můžete u velkokapacitní zájezdové restaurace z Telče, která je situovaná přímo v srdci města.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Hotel pro rodiny s dětmi - klidné ubytování a prostorné pokoje s dětskou přistýlkou v centru Opavy
Hledáte klidné ubytování pro Vás a Vaše děti v Opavě? Pak si rezervujte svůj pobyt v čistém hotelu IBERIA*** v samotném srdci Opavy, kde Vás ubytujeme v prostorných pokojích s dětskou přistýlkou.
Hotel a restaurant IBERIA*** Opava IBERIA TRADE s.r.o.
Vinařský, animační program s degustací vína pro zpestření firemní akce i školení Jižní Morava
Čeká vás firemní akce či školení a rádi by jste si ho zpestřili? Rezervujte si vinařský, animační program s degustací vína v Hotelu Kurdějov na Jižní Moravě.
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Prázdniny plné zážitků s rodinou - výhodné pobyty s polopenzí
Bohatě nabité ubytovací balíčky poskytuje Restaurace a hotel U Hrocha ze Žďáru nad Sázavou. Vyberte si jeden z výhodných pobytů s polopenzí a užijte si prázdniny plné zážitků s rodinou na Vysočině.
Restaurace a hotel U Hrocha
Perfektní dovolená - ubytování s polopenzí, pokoje s bezbariérovým přístupem
Perfektní dovolenou v České republice prožijete v Restauraci a hotelu U Hrocha ze Žďáru nad Sázavou na Vysočině. Ubytování s polopenzí zajišťujeme také pro zájemce o bezbariérové pokoje.
Restaurace a hotel U Hrocha