Cestujete na víkend, dovolenou nebo pracovně a chcete se také ubytovat? Pestrá nabídka hotelů a dalších ubytovacích zařízení vám poskytne jak luxusní, tak i levné hotely, penziony a hostely, a to s výběrem polopenze či plné penze nebo snídaně včetně dalších služeb pro relaxaci a zábavu.

Romantické svatby na míru v Telči
Krásnou romantickou svatbu na míru pro Vás v Telči zorganizuje Hotel Antoň. Prožijte své jedinečné a výjimečné okamžiky v našem hotelu.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Sportovní areál, sportovní hřiště, Sportareál Satalice, hotel, ubytování, relax
Sportovní areál Praha - Satalice poskytuje svým návštěvníkům využití volného času. V areálu se lze také pohodlně ubytovat.
Wellness pobyty v srdci Jeseníků plné pohody, vodních radovánek a poznávání pro dva, rodiny i seniory
Wellness pobyty v srdci Jeseníků plné pohody, poznávání, vodních radovánek, ale i dobrého jídla, vhodné pro rodiny, páry i seniory, zažijete v Hotel Slunce Aquacentrum s.r.o. v Rýmařově.
Sportovní soustředění v Jeseníkách ve wellness hotelu s restaurací a sportovišti
Ideální prostor pro sportovní soustředění v Jeseníkách poskytuje Wellness hotel Holzberg s restaurací a sportovišti nedaleko Andělské hory a Bruntálu. Ať už děláte kterýkoli sport, přijeďte k nám.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Ubytování pro rodiny s dětmi – rodinné pokoje a apartmány
Ubytování vhodné pro rodiny s dětmi v rodinných pokojích a apartmánech nabízí v Telči v hotel Antoň. K dispozici máme také dětské postýlky.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Velikonoční víkend s volným vstupem do wellness centra od 7. do 10.dubna 2023 na Hotelu Kraví hora****
Vychutnejte si odpočinek během Velikonoc s volným vstupem do wellness centra od 7. do 10.dubna 2023. Velikonoční pobytový balíček si pro Vás připravil Hotel Kraví hora**** v Bořeticích.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Staročeská, italská, mexická, japonská kuchyně Žďár nad Sázavou
ubytování, restaurace, stravování, orientální i česká kuchyně, hotel, hotelová vinárna, dětské i bezmasé pokrmy, sklářská huť, Privat wellness
Restaurace a hotel U Hrocha
Zimní rodinná dovolená na lyžích v Jeseníkách poblíž Lázní Karlova Studánka a Malé Morávky
Přírodu, relax a pohodlí vám zajistí Wellness hotel Holzberg v Jeseníkách poblíž Lázní Karlova Studánka a Malé Morávky - užijte si zimní rodinnou dovolenou na lyžích nebo při procházkách.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Svatební hostiny s ubytováním pro novomanžele i svatebčany v hotelu
Tím pravým místem pro konání svatební hosty s možností ubytování novomanželů a všech svatebčanů na jednom místě je Hotel Antoň v Telči.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Privátní wellness – parní kabina, infrasauna, vířivka, masáže
Odpočinek a relaxaci v privátním wellness poskytuje Hotel U Hrocha ve Škrdlovicích u Velkého Dářka. Užít si můžete parní kabinu, infrasaunu, masážní vanu, chromoterapii i masáže.
Restaurace a hotel U Hrocha
Vodní radovánky v Aquacentru a aktivní odpočinek na bowlingu
Při cestě do Jeseníků se zastavte do Hotel Slunce Aquacentrum v Rýmařově, kde si můžete užít nejen vodní radovánky v aquacentru, ale také si aktivně odpočinout při hraní bowlingu.
Školení, kvalitní zázemí a program – wellness, ubytování, návštěva sklárny
Kvalitní zázemí pro konání firemních akcí, jako jsou školení, semináře, motivační setkání i konference poskytuje hotel U Hrocha, který naleznete nedaleko Žďáru nad Sázavou.
Restaurace a hotel U Hrocha
Firemní akce, konference a školení – spojení práce s krásnou přírodou a s možností ubytování
Nejen svatby a oslavy, ale i konference, firemní akce a školení je možné realizovat v konferenční místnosti s kapacitou až 80 osob ve čtyřhvězdičkovém Wellness hotel Holzberg Jeseníky.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Víkendové pobyty na Vysočině, cykloturistika, ubytování,Česká republika
Cykloturistické výlety, víkendové pobyty na Vysočině, ubytování za výhodnou cenu, tradiční sklářská výroba, chromoterapie a to vše a ještě mnohem více v našem hotelu.
Restaurace a hotel U Hrocha
Pořádání svatby - svatební hostina až pro 90 osob v hotelové restauraci
V hotelové restauraci Hotelu Rozkvět ve Veselí nad Moravou pořádáme svatby až pro 90 osob. Svatební hostinu sestavíme podle Vašeho přání. Najdete nás v půli cesty z Uherského Hradiště do Hodonína.
Hotel Slunce Aquacentrum Rýmařov, celoroční zvýhodněné pobyty,  rodinný pivovar MOROUS
Hotel Slunce Aquacentrum Rýmařov, celoroční zvýhodněné pobyty, rodinný pivovar MOROUS, víkendové pobyty, pobyty pro seniory, Silvestr.
Dovolená v Telči, renesanční perle jižní Moravy - pobytové balíčky
Zažijte přímo pohádkovou dovolenou v Telči, renesanční perle jižní Moravy, s ubytováním v hotelu Antoň. Náš hotel představuje speciální pobytové balíčky na týdenní nebo kratší dovolenou.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Ubytování v Českém ráji, Hotel Ort
Hotel Ort poskytuje ubytování v klidném a malebném prostředí Českého ráje v obci Nepřívěc v blízkosti zámku Humprecht a hradu Kost.
Ubytování a restaurace v centru Malé Skály - hotel s více než stoletou tradicí
Plánujete již dovolenou v Českém ráji s rodinou nebo s partou přátel? Tato oblast je ideální turistickou destinací pro jednodenní, víkendovou ale i třeba týdenní návštěvu.
Ideální rodinná dovolená - pobyty s polopenzí za příznivé ceny
Ideální rodinnou dovolenou prožijete v Restauraci a hotelu U Hrocha ve Žďáru nad Sázavou. Vyberte si jeden z pobytů s polopenzí za příznivé ceny a poznávejte s Vašimi blízkými krásy kraje Vysočina.
Restaurace a hotel U Hrocha
Ubytování v hotelu Slunce Rýmařov, zvýhodněné pobytové balíčky, firemní akce, motorkáři
Nabízíme Vám příjemné ubytování v jednolůžkových, dvoulůžkový pokojích i rodinných apartmánech v blízkosti krás Jeseníků.
Silvestrovský pobyt v Českém Ráji - Hotel Malá Skála - rezervujte již nyní!
Máte už plán na Silvestra? Rezervujte si silvestrovský pobyt 2022 v našem hotelu. Oslavte příchod nového roku s námi!
Hotel, ubytování, výhodné pobytové balíčky Malá Skála – balíčky pro seniory a páry
Poskytujeme příjemné ubytování v Hotelu Malá Skála párům a nebo seniorům, zkrátka všem kdo má rád turistiku po zajímavém okolí Českého Ráje.
Prostory vhodné pro pořádání narozeninových a rodinných oslav
Ideálním místem pro konání rodinných či narozeninových oslav je v okolí Telče Hotel Antoň, který poskytuje prostory pro pořádání menších či větších společenských událostí.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Ubytování v Českém Švýcarsku, stylové ubytování v hotelu, restaurace s tradiční českou kuchyní
Hotel a restaurace Kocanda nabízí komfortní ubytování v tříhvězdičkovém hotelu s restaurací v Českém Švýcarsku.