Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Karlovarský kraj
Nemocnice Mariánské Lázně s.r.o., objednejte se k nám elektronicky ONLINE, ambulance, lůžková část
Nemocnice Mariánské Lázně s.r.o., objednejte se k nám elektronicky ONLINE, ambulance, lůžková část, canisterapie, informace pro pozůstalé, duchovní péče.
Nemocnice Mariánské Lázně s.r.o.
Zemní, stavební a jeřábnické práce, demolice, těžba nerostů - služby od firmy s tradicí od roku 1991
Potřebujete pomoci s terénními, zemními, výkopovými pracemi a nevíte na koho se máte obrátit? Společnost LB spol.s r.o. poskytuje svým zákazníkům širokou škálu služeb v této oblasti.
Veterinární klinika specializována na choroby malých zvířat a koní  - MVDr. Jaroslav Štekl.
Chcete si pořídit nového zvířecího mazlíčka nebo měníte své bydliště a hledáte nového veterináře? Poradíme Vám. Veterinární klinika MVDr. Jaroslava Štekla v Karlových Varech je tou správnou volbou.
MVDr.Jaroslav Štekl - veterinární klinika
Účetnictví, účetní poradenství, konzultace, účetní uzávěrky, zpracování podkladů Karlovy Vary
Účetnictví, účetní poradenství, telefonické, mailové i osobní konzultace, zpracování podkladů pro právnické i fyzické osoby, řešení účetních problémů, účetní uzávěrky - Hana Oktábcová Karlovy Vary
Plynařské práce Karlovy Vary
Plynařské práce od montáže nových kotlů po rekonstrukce kotelen nebo rozvory plynu v novostavbách nabízí nejen v Karlovarském kraji firma J.S.INSTAL - Josef Sedláček.
Účetní služby - Ing. Eva Večeřová - postarám se o Vaše účetnictví i daně, včetně německých daňových přiznání
Hledáte externí účetní? Nabízím komplexní služby v oblasti daní a účetnictví, individuální řešení a 100% spolehlivost. Ráda Vás přivítám ve své kanceláři ve městě Ostrov - okres Karlovy Vary.
Čistá voda je náš cíl, chemie pro čištění a úpravu vody Sokolov
Dodávky vysoce účinných organických flokulantů, koagulantů a dalších speciálních chemikálií pro úpravu a čištění vod - SOKOFLOK, s.r.o. Sokolov
Topení - voda - plyn Karlovarský kraj a okolí
Potřebujete rychle služby topenáře nebo plynaře v Karlových Varech a jeho okolí? Hledáte šikovného instalatéra? O všechny Vaše problémy se postará česká firma pana Josefa Sedláčka J.S. INSTAL.
Referenční laboratoře přírodních léčivých zdrojů, kontroly, rozbory minerálních vod, rašelin, plynů, slatin Karlovy Vary
Referenční laboratoře přírodních léčivých zdrojů, kontroly, rozbory minerálních vod, rašelin, plynů, slatin, posudková a poradenská činnost Karlovy Vary.
Technická a hodinová skla, mikroskla, přídavná zpětná zrcátka pro automobily
Sháníte zkušeného a osvědčeného výrobce skla? Firma GLASSBEL, spol. s r.o. je tradičním českým výrobcem technického a hodinového skla, mikroskel a přídavných zpětných zrcátek pro automobily.
Obec Dolní Žandov, vesnice s tradicemi, bohatým společenským životem i kulturními spolky
Stavění a kácení máje, pouť na sv. Michaela i mikulášskou nadílku každoročně pořádá nevelká obec Dolní Žandov. Společně s našimi spolky a organizacemi zajišťujeme v obci pestrý společenský život.
Město Hroznětín s řadou pamětihodností a krásnou přírodou
Město Hroznětín leží nedaleko Karlových Varů v podhůří Krušných hor, můžete zde vidět kostel, dvě sousoší a židovský hřbitov, který patří mezi nejstarší hřbitovy.
Plynařské práce Karlovy Vary
Veškeré odborné plynařské práce od rozvodu plynu po výměnu kotle v novostavbách i při rekonstrukcích zajistí zákazníkům v okolí Karlových Varů firma Petr Merha.
Vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce Karlovy Vary
Potřebujete opravit kotel, připojit pračku nebo plynový spotřebič? Jste z Karlových Varů a okolí? Vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce nabízí firma Petr Merha.
Pneuservis a autoservis pro osobní a užitkové vozy Karlovy Vary, opravy a přezutí pneu
Kompletní výměnu pneumatik, vyvážení kol i kontrolu geometrie vozu poskytuje společnost PNEUCENTRUM spol. s r.o. s provozovnou v Karlových Varech.
Výstavba rodinných domů, budov občanské vybavenosti
Zhotovení staveb pro bydlení, podnikatelských objektů či veřejných budov a s tím spojené stavební práce realizuje ZISTAV s.r.o., Karlovy Vary.
Autobusová a mikrobusová doprava tuzemská i zahraniční
Přepravu skupin lidí autobusy či mikrobusy na zájezdy, výlety, společenské akce či firemní večírky realizuje Autobusy Vyskočil, Sokolov.
Montáž rozvodů vody, instalatérské práce Karlovy Vary
Vodoinstalatérské práce, profesionální montáž rozvodů vody v novostavbách i v rekonstruovaných stávajících domech či bytech realizuje Petr Merha, Nejdek, Karlovarský kraj.
Instalatérské práce, rozvody vody, topení, plynu a kanalizace Karlovy Vary
Instalatérská firma pana Petra Merhy v okrese Karlovy Vary realizuje vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce, rozvody potrubí, instalaci kotlů či montáž WC.
Výroba elektrických rozvaděčů, MaR, elektro služby Sokolov
Společnost BROŽ MaR s.r.o. se zabývá výrobou elektrických rozvaděčů přímo na zakázku dle přání zákazníka. Sídlí na ulici Tovární 1930 v Sokolově v Karlovarském kraji.
Osvětlení pro domácnosti, firmy i průmyslové haly, veřejné i interiérové osvětlení, e-shop
Světlo do Vašich domovů i kanceláří zajišťuje společnost Best - LED s.r.o. z Mariánských Lázní. Disponujeme širokým sortimentem zářivek, svítidel, LED lamp včetně světelných reklam a dekorací.
Ubytování v Mariánských Lázních, restaurace, bar, wellness
Tříhvězdičkový rodinný hotel WELLNESS HOTEL SAINT ANTONIUS nabízí ubytování nedaleko lázeňské kolonády a léčivých pramenů v západočeských Mariánských Lázních v okrese Cheb.
Kompletní úklid domácností, kanceláří i průmyslových objektů, mytí oken i podlah, Cheb
Pravidelné úklidové práce domovů i rozlehlejších prostor provádí společnost LOBBY ÚKLID CHEB Pavel Břicháček z Chebu. Precizně umyjeme okna, podlahy, vyčistíme koberce i čalounění.
Stavební a zemní práce, výstavba a rekonstrukce domů na klíč
Komplexní stavební a zemní práce včetně staveb na klíč zajišťuje firma KONOPA Vladimír s.r.o. Součástí služeb je i autodoprava vč. přepravy sypkého materiálu.
Vločkovací činidla pro čištění odpadních vod, Sokolov
Společnost SOKOFLOK, s.r.o. ze Sokolova dodává vysoce účinné organické flokulanty, koagulanty a další speciální chemikálie pro úpravu a čištění vod.