Aktuální microsite

Ekologická likvidace, vývoz a proplach jímek, žump a septiků od Odpady Kojecký
Opady Kojecký pana Stanislava Kojeckého z Ludslavic z okresu Kroměříž se zabývá ekologickou likvidací, vývozem a proplachem odpadních žump, jímek a septiků.
Stylové ubytování, wellness a zážitková gastronomie v Štramberk SPA Resort
Štramberk SPA je útulný resort, který najdete ve Štramberku v okrese Nový Jičín, a kde na Vás čeká luxusní ubytování, wellnes a zážitková gastronomie.
Obec Tušovice, okres Příbram, Tušílkova stezka
Obec Tušovice se nachází ve Středočeském kraji, okrese Příbram.
Návrhy zahrad, projektování zahrad, vizualizace zahrad, realizace zahrad
Společnost Přírodní zahrady s.r.o. se specializuje na návrhy, projekty a realizace zahrad v Moravskoslezském kraji.
Prodej automobilů Citroën Brno, osobní i užitkové vozy, autorizovaný servis, prodej originálních náhradních dílů
Firma CARLING AUTO, spol. s r.o. se sídlem v Brně se zabývá prodejem nových automobilů Citroën. Součástí naší nabídky jsou skladové i předváděcí vozy všech typů a autorizovaný servis Citroën.
Křupavé a čerstvé rohlíky – anglický, pivní, sypaný cereáliemi, pizza rohlík
Křupavé a čerstvé rohlíky s pořádnou dávkou anglické slaniny a sýru, pečivo s vůní Itálie, rohlíky s cereáliemi a další druhy vypečených rohlíků nakoupíte v Pekárně Ivanka.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Hotel Hvězda, ubytování Kroměříž, dovolená v ČR, výlet Kroměříž
Pohodové a velmi příjemné ubytování za bezkonkurenční ceny nabízí Hotel Hvězda v Kroměříži.
Restaurace Bystřice, speciality, denní menu, čepované pivo, salónky, bowlingové dráhy s automatickými stavěči
Restaurace Bowling Club Bystřice, která se nachází na Česko-Slovensko-Polském pomezí v okrese Frýdek-Místek, nabízí svým hostům výborné speciality a v pracovní dny také několik druhů denního menu.
Technická kontrola pro vozy dovezená ze zahraničí Klatovy – vše vyřídíme za vás
Dovezli jste si své vysněné auto ze zahraničí a potřebujete ho přihlásit? Pokud je vůz zakoupen mimo země EU budete muset podstoupit dovozovou technickou kontrolu a s tím vám rádi pomůžeme.
Centrální vysavač BEAM Alliance Fortis Plus - ideální pro úklid menších a středních domů
Pro úklid menší nebo středních domů je ideálním pomocníkem centrální vysavač BEAM Alliance Fortis Plus, který si jednoduše zakoupíte v e-shopu firmy EKOELEKTRO v Olomouci.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Autorizovaný servis, pozáruční opravy elektrického ručního nářadí Narex, Bosch
Firma NAREX Servis Hulín je autorizovaný servis elektrického ručního nářadí Narex, Bosch pro Zlínský kraj. Provádí pozáruční opravy a elektrické ruční nářadí také prodává.
Zinkování, šopování, metalizace povrchů, nátěry povrchů
Zinkování, šopování, metalizace povrchů, nátěry povrchů, povrchové úpravy s několikanásobnou prodlouženou životností to vše zajistí v oblasti Jihlavy firma ELNA-renovace s.r.o.
ELNA-renovace s.r.o.
Roznos letáků do schránek, neadresná distribuce - účinná metoda oslovení zákazníků
Roznos letáků do schránek, tedy neadresnou distribuci realizuje společnost Česká distribuční k.s. v Ostravě, Praze a celé České republice. Tato metoda je velmi účinná právě při oslovení zákazníků.
Camp Vřesná Frymburk – odpočinek v klidné zátoce Lipna pro celou vaši rodinu
Přemýšlíte, kam vezmete rodinu o dovolenou? Co takhle někam kde si děti můžou zaplavat a vy zarybařit? Navštivte náš Camp Vřesná na okraji města Frymburk.
Elektrikářské práce a dodávka elektroinstalačního materiálu – ušetříme váš čas a peníze
Chcete zabránit úderu blesku do vašeho domu? Chraňte sebe a svůj majetek a nechte si namontovat hromosvod od firmy Elektro Bureš, která provádí elektrikářské práce.
Kemp U Ferdinanda v Národním parku České Švýcarsko - ubytování v nových chatkách, restaurace
Kemp U Ferdinanda leží v Srbské Kamenici na území Národního parku České Švýcarsko a disponuje dostatečným prostorem pro karavany, stany a k dispozici jsou i nové chatky.
Projektová dokumentace a inženýrská činnost - návrhy a realizace od Jan Džugan
Pan Jan Džugan z Toužimi v okrese Karlovy Vary je stavebním projektantem a nabízí své služby v oboru projekční a inženýrské činnosti.
Rodinný Penzion Schola nedaleko Hradu Okoř a hory Říp nabízí komfortní ubytování
Rodinný Penzion Schola, který najdete nedaleko Prahy v malebné vesnici Noutonice, je malý útulný penzion, kde Vás ubytuje příjemný manželský pár Jiří a Lída Rydvalovi.
Montáž klimatizačních zařízení Most – komplexní služby včetně oprav
Víte o tom, že klimatizace je využitelná po celý rok? Konečně jste se rozhodli pro její koupi a nemá vám jí kdo profesionálně namontovat? S tím vám budeme rádi nápomocni.
Prosklené a kovové konstrukce pro rodinné či veřejné stavby nebo jako moderní výlohy
Společnost ALUprojekt s.r.o. z Ivančic u Brna je výrobcem a dodavatelem standartních i atypických prosklených a kovových konstrukcí vhodných do moderních, ale i klasických budov.
Výroba jednoúčelových strojů Praha 10 – pro přesné a jemné broušení
Sháníte výrobce jednoúčelových strojů na přesné broušení, který má dlouholeté zkušenosti, a navíc poskytuje záruční i pozáruční servis? Tak to jste na správné adrese.
Prodejna pracovních oděvů, montérek, pracovní obuvi, ochranných pomůcek
Na prodejně pracovních oděvů a obuvi v Kroměříži, kterou provozuje Zdenka Holubářová, najdete velký výběr pracovního oblečení pro různé profese, montérek, pracovní obuvi i ochranných pomůcek.
Květinářství, prodej květin, vazba kytic, rozvoz květin, dárkové předměty
Květinářství Z lásky kvítka v. o. s. nabízí prodej, vazbu, rozvoz a poradenství při výběru květin pro každou příležitost.
Ceník účetních služeb, externí mzdové a daňové evidence - jednoduchý a přehledný
Ceník účetnictví bývá často nepřehledný a těžko z něj poznáte, jakou částku bude Vaše společnost za účetní služby platit. Jinak je tomu u společnosti Účetnictví Praha s.r.o.
Účetnictví Praha s.r.o. Vedení účetnictví, mzdová evidence