Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Vysočina kraj
Novinka - Systém ultra DB s výbornými akustickými vlastnostmi
Rozšířená nabídka odpadních produktů o další špičkový produkt - Systém ultra DB trubky a tvarovky - OSMA zpracování plastů, s.r.o. Humpolec
Ostendorf - OSMA s.r.o. Výroba plastového potrubí
Instalace rozvodů požární vody včetně dodávky hydrantů a hasících přístrojů
O realizaci rozvodů požární vody podle platných požárních předpisů se postará firma k-TOP z Třebíče. Zajistíme kompletní dodávku včetně hydrantů i hasících přístrojů
K-TOP, s.r.o.
Zážitkový minigolf pro děti a dospělé a ubytování v rodinném hotelu
Bohaté volnočasové vyžití pro dospělé a děti poskytuje Restaurace a hotel U Hrocha ve Žďáru nad Sázavou. Ubytujte se v rodinném hotelu a vyzkoušejte náš natur minigolf, kde zažijete krásné chvíle.
Restaurace a hotel U Hrocha
Dřevěné nábytkové nohy kulaté, hranaté různých velikostí, e-shop
Dřevěné nábytkové nohy s výškou od 100 do 500 mm v kulatém nebo hranatém provedení z různých typů dřevin zakoupíte na e-shopu ANDĚL CZ.
Anděl CZ, s.r.o.
Vodácká trička, tílka a kšiltovky s vtipnými potisky
Reklamní potisk, s.r.o. z Telče je společnost, která se zaměřuje na potisk textilie. Mezi sortimentem najdete například vtipná vodácká trička, kšilty a tílka, která pobaví každého vodáka.
Reklamní potisk, s.r.o.
Truhlářské práce, truhlářská výroba, výroba nábytku
Truhlářské práce, truhlářská výroba, výroba nábytku, dřevěné a palubkové obklady, pergoly, altány od firmy Truhlářství Jiří Kafka v Třebíči.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Parkovací systémy, příjezdové a odjezdové terminály - automatické terminály na parkoviště
Firma ELVIS ze Žďáru nad Sázavou neprodává jenom platební terminály, ale v nabídce má také příjezdové a odjezdové terminály, které jsou vhodné na parkoviště nebo do různých firemních objektů.
ELVIS
Solární systémy - solární kolektory pro ohřev vody v domácnosti nebo přitápění
Třebíčská firmy K-TOP s.r.o. poskytuje kromě vodoinstalačnícch a topenářských služeb i solární systémy, u kterých zajistí kompletní servis od vhodného výběru až po montáž a spuštění.
K-TOP, s.r.o.
Bohaté sportovní vyžití v rodinném hotelu - kurt s umělým povrchem pro tenis, nohejbal
Přijďte si užít pobyt v srdci Vysočiny a ubytujte se v našem rodinném Hotelu U Hrocha ve Škrdlovicích, kde poskytujeme bohaté sportovní vyžití, jako je minigolf či tenisový kurt s umělým povrchem.
Restaurace a hotel U Hrocha
Nerezové a dřevěné šprušle na zábradlí či výplň zábradlí
Široký sortiment šprušlí z různých druhů dřevin a nerezové šprušle určených na výplň zábradlí u schodišť naleznete na e-shopu Andělcz.
Anděl CZ, s.r.o.
Výroba štípače palivového dřeva na zakázku od certifikovaného českého výrobce
Skvělým pomocníkem při zpracování palivového dřeva je štípač dřeva. Certifikovaný český výrobce Automatické štípače Sláma z Velké Bíteše pro Vás vyrobí štípače palivového dřeva na zakázku.
Automatické štípače Sláma František Sláma
Firemní akce, konference, ubytování a stravování v našem hotelu
Pokud sháníte pro své kolegy či obchodní partnery místo určené pro firemní akce nebo konference s možností ubytování a stravování, srdečně Vás zveme do Hotelu Antoň v Telči.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Široký sortiment náhradních dílů pro kardanové hřídele a klouby
Firma Kardany s.r.o. se zabývá opravami a vyvažováním spojovacích a kloubových hřídelí, poskytuje široký sortiment náhradních dílů od křížů, čepů po drážkové hřídele.
Reklamní předměty pro školky a školy - rychlé dodání a nízké ceny
Potiskem reklamních předmětů pro předškoláky a školáky se zabývá společnost Reklamní potisk s.r.o., která zaručuje rychlé dodání a kvalitní produkty za nízké ceny.
Reklamní potisk, s.r.o.
Produkty vyrobené z medu Mikulovice, dárková balení medů a produktů, svíčky z včelího vosku
Nabízíme medové produkty jako drobné dárky vhodné pro jakoukoliv příležitost a prakticky pro kohokoliv, ideální k vánocům, valentýnu, svatbě, výročí, velikonocům, ke dni matek.
Meduška Medové dárky
Česká společnost pro povrchové úpravy - členství, výhody, informace
Česká společnost pro povrchové úpravy sdružuje pracovníky působící v oboru povrchových úprav. Nabízíme členství všem, kteří se zajímají o problematiku povrchových úprav.
Česká společnost pro povrchové úpravy, z.s.
Spojovací materiál vyráběný pro světové firmy - přímý prodej i kanban
Spojovací materiál vyráběný pro světové firmy firmou LAGUS s.r.o. specialistou na trhu. Přímý prodej i kanban. Jsme výrobci pro celosvětový odbyt.
LAGUS s.r.o.
Zakázková výroba certifikovaných plastových nádrží a jímek – kvalita za příznivou cenu
Kvalitní, certifikované plastové nádrže a jímky dodává a vyrábí společnost BOVAS - Bohuslav Štaubert specializující se na zakázkovou výrobu za příznivou cenu v oblasti Jihlavy a Vysočiny.
Výroba a montáž strojoven SHZ na klíč včetně elektronické požární signalizace
Výrobu a montáž strojoven SHZ na klíč zajišťuje firma P.J. - MONT, spol. s r.o. Dodáváme SHZ včetně připojení na elektrickou požární signalizaci.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Kvalitní lisované i svařované ocelové podlahové rošty s protiskluzovou úpravou
Výrobce kvalitních lisovaných i svařovaných ocelových podlahových roštů s protiskluzovou úpravou je společnost FERRUM s.r.o. působící v okrese Třebíč na Vysočině.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Tradiční zakázková výroba i prodej foukaného skla, skleněných dekorací i pohárů
Na tradiční výrobu foukaného skla, skleněných dekorací i pohárů se můžete těšit ve Sklářské huti u Hrocha ve Žďáře nad Sázavou, kde můžete navštívit i prodejnu. Možnost výroby na zakázku.
Restaurace a hotel U Hrocha
Čerstvě pražená zrnková káva Golden Coffee – směs 4 druhů káv ze Střední Ameriky a Indie
Čerstvě praženou zrnkovou kávu vlastní značky Golden Coffee ze směsi Arabiky a Robusty se speciální chutí má ve svém bohatém sortimentu společnost alacaffé, s.r.o. z Třebíče.
alacaffé, s.r.o. Pronájem a servis profi kávovarů
Pomůcky pro výcvik psa - vlastní výroba kynologických potřeb a oblečení, eshop
Jiří Čejka HST je známým výrobcem kynologických potřeb a oblečení. Vlastní výrobu pomůcek pro výcvik psa od oblečení, přes rukávy a obleky si zakoupíte jednoduše online přes náš eshop!
HST Čejka Sportovní a služební kynologie
Artspect - Kancelářský nábytek vyšší úrovně  -  Váš klíč k dokonalému prostředí
V Artspect najdete kancelářský nábytek spojující kvalitu, funkčnost a styl. Vstupte do světa Artspect a objevte moře možností pro vaši kancelář. Jsme společností, která propojuje design a funkčnost.
Artspect, a.s. ČESKÝ VÝROBCE NÁBYTKU
Luxusní šerpy pro školy a školky jako upomínka významných okamžiků života
Šerpy pro školy a školky s potiskem podle vlastního přání dodává společnost Reklamní potisk, s.r.o. sídlící v Telči. Naše šerpy Vám připomenou významné okamžiky života.
Reklamní potisk, s.r.o.