Vzdělávání je důležitou součástí života a proces vzdělávání začíná základní školou, pokračuje vzděláním středoškolským, odborným či na gymnáziu a následně jde o vzdělávání na vysokých a vyšších odborných školách. Součástí především vysokých škol jsou také vědecké výzkumy v oblasti přírodních věd, inženýrství, lékařství a další.

Pronájem plachetnic Chorvatsko, Řecko, Turecko, námořní jachting
Naše firma se zabývá: - námořní jachting - pronájem plachetnic po celém světě - kapitánské kurzy. Prodej: - jachtařské oblečení, doplňky - navigační přístroje - plavby na jachtě.
Slezská univerzita Opava
K pomaturitnímu studiu i k celoživotnímu vzdělání Vás zve Slezská univerzita v Opavě: - Filozoficko - přírodovědecká fakulta v Opavě - Obchodně - podnikatelská fakulta v Karviné - Fakulta veřejných politik v Opavě - Matematický ústav v Opavě - Vzdělávací centrum v Krnově.
Střední škola, obchodní akademie, ekonomie, Opava
Chcete už po střední škole něco umět? Chcete na vysokou školu? Chcete znalosti, které potřebuje firemní praxe? V tom případě pojďte studovat na Obchodní akademii v Opavě! Nabízíme: - tradiční obor připravující na vysoké školy - rozšířenou výuku informatiky - notebookové třídy - obor propojující znalosti ekonomie s IT.
Střední, škola, podnikatelská, Frýdek-Místek
Jsme první soukromá odborná škola v okrese Frýdek-Místek. Nabízíme studijní obory jako: - obchodní podnikatel a manažer - služby v rámci cestovního ruchu - stavební podnikatel a manažer - pozemní stavitelství. Podporujeme rozvoj kreativity a podnikavost žáků. Zajišťujeme souvislou zahraniční praxi žáků, kde získané dovednosti uplatní.
Rekvalifikační kurzy, rekvalifikace Ostrava, ECDL, AKIM Education
Nabídka vzdělávání v oblasti informačních technologií. Rekvalifikační kurzy: - obsluha osobního počítače v rozsahu 80 hodin - obsluha osobního počítače v rozsahu 110 hodin - obsluha osobního počítače v rozsahu 110 hodin s ECDL Start - obsluha osobního počítače s motivační částí v rozsahu 102 hodin - obsluha osobního počítače s motivační ...
Evidence SW, HW (personální a SW Audit)
Evidence HW, SW a licencí - program pro podporu IT Manažerů. Další moduly: Personální audit, PC Detektiv, Securite, Webová nádstavba, Help Desk, SW Audit a další moduly na zýšení bezpečnosti IT. Kompletní evidence IT podporuje plánování a úsporu nákladů. Nízká pracnost vedení evidence - automatická aktualizace HW a SW pomocí scanerů. Podpora i ...