Vzdělávání je důležitou součástí života a proces vzdělávání začíná základní školou, pokračuje vzděláním středoškolským, odborným či na gymnáziu a následně jde o vzdělávání na vysokých a vyšších odborných školách. Součástí především vysokých škol jsou také vědecké výzkumy v oblasti přírodních věd, inženýrství, lékařství a další.

Odborná způsobilost v elektrotechnice – školení dle Nařízení vlády č. 194/2022 Sb.
Školení odborné způsobilosti v elektrotechnice podle platné legislativy a nařízení vlády realizuje institut vzdělávání BAEL z Ostravy pro elektrikáře, projektanty a slaboproudaře.
BAEL Jindřich Babarík
Motivační a prospěchová stipendia na SŠHS a VOŠ v Opavě – obory Pekař, Řezník-uzenář, Výrobce potravin
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola Opava podporuje své nadané studenty formou motivačních a prospěchových stipendií. Studujte tam, kde si svých studentů váží.
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace Střední hotelovka Opava
Doškolovací kurzy svařování v ochranné atmosféře, elektrickým obloukem a dalšími metodami
Pro získání další odborné způsobilosti ke svařování probíhají u firmy RIVS s.r.o. v Ostravě doškolovací doplňkové kurzy svařování v ochranné atmosféře, elektrickým obloukem a dalšími metodami.
RIVS, s.r.o. Rekvalifikace a školení Ostrava
Elektro školení dle vyhlášky 50/78 Sb. určené pro slaboproudaře, elektrikáře i revizní techniky
Institut vzdělávání a informací BAEL v Ostravě zajišťuje školení dle Nařízení vlády 194/2022 (dříve vyhláška 50/78 Sb.), které je určeno pro elektrikáře, slaboproudaře, revizní techniky a projektanty.
BAEL Jindřich Babarík
Rekvalifikační kurzy - jeřábník, vazač břemen, obsluha VZV, manipulačních vozíků
Akreditované dělnické kurzy, školení a rekvalifikace pořádá vzdělávací a poradenská agentura RIVS, s.r.o. v Ostravě, která podpoří Váš osobní i profesionální růst. Lektorský tým má bohaté zkušenosti.
RIVS, s.r.o. Rekvalifikace a školení Ostrava
Pravidelná školení a opakované přezkoušení elektrikářů dle vyhlášky č. 58/1978 Sb.
Elektro kurz, pravidelné školení a opakované přezkoušení dle vyhlášky č. 194/2022 Sb. Sb. o odborné způsobilosti v elektrotechnice pořádá vzdělávací a poradenská agentura RIVS s.r.o. v Ostravě.
RIVS, s.r.o. Rekvalifikace a školení Ostrava
Středisko volného času - Vratimov (okres Ostrava)
Středisko volného času se sídlem ve Vratimově se zabývá zájmovým vzděláváním dětí, mládeže a dospělých, organizací různých kroužků a táborů, projektovými dny pro školy a dalšími volnočasovými akcemi.
Středisko volného času Vratimov SVČ Vratimov
Pomaturitní tříleté denní i dálkové studium – obor sociální práce a pedagogika
Využijte možnost pomaturitního studia v oboru sociální práce a sociální pedagogika na Vyšší odborné škole sociální v Ostravě. Studovat můžete ve formě denního, dálkového nebo kombinovaného vzdělávání.
Univerzální obor Obchodní akademie zaměřující se na ekonomické a finanční studium
Pro práci v oblasti ekonomiky, finančnictví či účetnictví je správnou volbou studium na Obchodní akademii a VOŠS v Ostravě - Mariánských Horách. Studujte univerzální obor Obchodní akademie.
Obchodní akademie se zaměřuje na studium ekonomiky, financí, účetnictví a cizích jazyků
Pro všechny uchazeče o ekonomické studium je Obchodní akademie a VOŠS Ostrava-Mariánské Hory tou pravou volbou. Obor se zaměřuje na účetnictví, finance, pojišťovnictví a výuku cizích jazyků.
Obor zahraniční obchod zakončený maturitní zkouškou a s výukou 3 světových jazyků
Studium oboru zahraniční obchod, který je zakončen maturitní zkouškou, s výukou ve 3 světových jazycích, umožní práci v zahraničních firmách. Přihlaste se na Obchodní akademii a VOŠS v Ostravě.
Středoškolské vzdělávání s dětským domovem, péče o mladé matky
Dětský domov rodinného typu ve Velkých Heralticích. Možnost středoškolského vzdělání, internát, volnočasové aktivity i komplexní služby pro nezletilé matky či těhotné dívky.
Základní škola v městě Příbor Moravskoslezský kraj
Nabídka základního devítiletého vzdělání, nejkvalitnější poskytovatel vzdělání v Moravskoslezském kraji, moderní základní škola s odbornými učebnami a sportovním zázemím.
Základní škola Npor.Loma Příbor Školní 1510 okres Nový Jičín, příspěvková organizace
Učební obory i obory s maturitou na SŠ v Ostravě
Tříleté i dvouleté učební obory, zkrácená forma studia i čtyřletý obor Technik CNC dřevoobráběcích strojů s maturitou. Studuj na Střední škole stavební a dřevozpracující v Ostravě.
Střední škola stavební a dřevozpracující, Ostrava, příspěvková organizace
Školení řidičů referentských vozidel do 3.500 kg – zaměstnanci řídící služební auto
Pro všechny řidiče referentských vozidel do 3500 kg je zaměstnavatel povinen zajistit školení, jedná se o zaměstnance řídící služební vozy, které pořádá společnost Školení řidičů s.r.o. v Ostravě.
Střední zahradnická škola Ostrava, studijní a učební obory, přírodovědné lyceum
SZaŠ je malá škola v centru Ostravy s přátelskou atmosférou, ve které připravují žáky pro život.
Dodavatel kalibračních služeb v Moravskoslezském kraji
Metrologické služby, interní i externí kalibrace měřících zařízení menších i větších rozměrů, poradenství v oblasti metrologie a garantovaná účast na auditech zákazníků – MSP – Global s.r.o.
MSP - GLOBAL s.r.o. kalibrační laboratoř
Školení řidičů pro přepravu nebezpečných věcí, základní, obnovovací a nástavbový kurz ADR
Školení řidičů pro přepravu nebezpečných věcí, kurzy ADR základní, obnovovací a nástavbové pro cisterny zajišťuje pro zájemce z celé České republiky a Slovenska firma AUTO EDU, s.r.o. Ostrava.
AUTO EDU, s.r.o. Autoškola Ostrava
Kurzy pro jeřábníky a vazače, základní výcvik i opakovací školení řidičů manipulačních vozíků
Kurzy pro jeřábníky a vazače, základní výcvik k řízení manipulačního vozíku a následné opakovací školení řidičů realizuje společnost AUTO EDU s.r.o. se sídlem v Ostravě.
AUTO EDU, s.r.o. Autoškola Ostrava
Střední škola Obchodní akademie a Vyšší odborná škola sociální, Ostrava
Střední odborná škola Obchodní akademie a Vyšší odborná škola sociální nabízí maturitní i pomaturitní vzdělávání v ekonomických a sociální oborech v Ostravě.
Vzdělávání, sociální sféra, rekvalifikace Karviná, vzdělávání úředníků, sociálních pracovníků
Vzdělávání, sociální sféra, rekvalifikace Karviná, vzdělávání úředníků, sociálních pracovníků, IT kurzy, získání certifikátu.
Střední odborná škola, Bruntál, příspěvková organizace nabízí žádané učební obory, denní studium
Střední odborná škola, Bruntál, příspěvková organizace nabízí žádané učební obory, denní studium zakončené výučním listem.
Střední odborná škola, Bruntál, příspěvková organizace
Kroužek sportovních her pro děti od 7 do 15 let pod vedením zkušené trenérky
Chcete-li zvýšit psychickou i fyzickou odolnost Vašeho dítěte, přihlaste je do kroužku sportovních her v CDU SPORT - VOLNÝ ČAS z.s. v Ostravě ve Výškovicích, který je určen pro děti ve věku 7-15 let.
CDU SPORT Ostrava
Lekce jógy se zaměřením na páteř a klouby – pro lepší fyzickou i psychickou pohodu
Na lekce jógy můžete přijít do sportovně relaxačního centra LION CROSS ARENA s.r.o. ve Frýdku -Místku. Lekce jsou vhodné pro začátečníky, pokročile, starší osoby i pro lidi se zdravotním omezením.
Gymnázium Hladnov a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Ostrava, maturitní zkouška
Gymnázium Hladnov a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Ostrava, maturitní zkouška, čeština pro cizince, intenzivní výuka španělského jazyka, studium vybraných předmětů ve španělštině.