Vzdělávání je důležitou součástí života a proces vzdělávání začíná základní školou, pokračuje vzděláním středoškolským, odborným či na gymnáziu a následně jde o vzdělávání na vysokých a vyšších odborných školách. Součástí především vysokých škol jsou také vědecké výzkumy v oblasti přírodních věd, inženýrství, lékařství a další.

Pravidelné školení řidičů profesionálů na nákladní auta nad 3,5 t
Autoškola Pollak s.r.o. poskytuje pravidelné školení profesionálních řidičů nákladních aut nad 3,5 t. Zdokonalování způsobilosti řidičů probíhá ve školících střediscích v Havířově a Českém Těšíně.
Profesní školení řidičů pro osobní i nákladní vozy - vstupní, pravidelné i rozšířené
Profesní školení řidičů vstupní, pravidelné i rozšířené pro osobní i nákladní vozy zajišťuje společnost Autoškola Pollak s.r.o., pro všechny v okolí Havířova, Karviné i Českého Těšína.
Chcete se rozmluvit před dovolenou? Letní intenzivní jazykové kurzy angličtiny v Ostravě.
Jazyková škola LITE v Ostravě nabízí letní intenzivní kurzy anglického jazyka pro začátečníky, mírné pokročilé i pokročilé. Vyučujeme jednoduchou a účinnou metodou bez učebnic a složité gramatiky.
Prázdninové kurzy angličtiny - letní výuka, anglický týden či dopolední a odpolední kurzy
Udělejte pořádný pokrok v angličtině za jediný týden! Přijďte efektivně využít léto do jazykové školy LITE v Ostravě, kde díky speciálnímu programu uděláte pokrok v mluvené angličtině.
Příprava k maturitě - přípravný kurz pro maturitu z matematiky, češtiny, angličtiny, němčiny i francouzštiny
Přijďte se připravit k maturitě do Vzdělávacího centra VIA FUTURA v Opavě. Pro studenty poskytujeme kvalitní přípravné kurzy pro maturitu z matematiky, češtiny, angličtiny, němčiny i francouzštiny.
Individuální výuka předmětů - doučování matematiky, němčiny, angličtiny, chemie i češtiny
VIA FUTURA - Vzdělávací centrum a jazyková škola Vás doučí ve všech předmětech základních i středních škol. Ať už si nevíte rady s matematikou, češtinou či angličtinou, přijďte k nám!
Komplexní kurz účetnictví a daňové evidence - rychle a s přehledem
Pokud chcete rozšířit své znalosti v účetnictví a daňové evidenci, pak navštivte náš kurz účetnictví a daňové evidence ve vzdělávacím centru VIA FUTURA v Opavě.
Přípravné kurzy ke státní maturitní zkoušce z matematiky a anglického jazyka
Vzdělávací centrum VIA FUTURA v Opavě Vás dokonale připraví ke státní maturitní zkoušce nejen z matematiky, ale i cizích jazyků jako je angličtina, němčina, francouzština, španělština či ruština.
Vzdělávací centrum Opava - jazyková škola, kurzy angličtiny, španělštiny i nemčiny či ruštiny
VIA FUTURA je vzdělávací centrum a jazyková škola v Opavě, která vám poskytne jazykové kurzy pro všechny, kdo se chtějí zdokonalit ve svých znalostech z cizího jazyka.
Speciální výuka angličtiny pro ty, co se bojí mluvit
Jazyková škola LITE v Ostravě nabízí speciální výuku anglického jazyka pro veřejnost i firmy, pro začátečníky, mírné pokročilé i pokročilé, zkrátka pro všechny, co se bojí mluvit.
Angličtina Ostrava - kurzy pro začátečníky i pokročilé, bez učebnic a složité gramatiky
Jazyková škola LITE v Ostravě nabízí efektivní kurzy anglického jazyka pro veřejnost i firmy, pro začátečníky, mírné pokročilé i pokročilé bez bez učebnic a složité gramatiky.
Vzdělávací kurzy manažerských dovedností - akreditované programy, školení
Rozvíjejte své vůdčí dovednosti s firmou HM PARTNERS s.r.o. se sídlem u Nového Jičína. Pořádáme akreditované programy pro manažery, efektivní školení a vzdělávací kurzy manažerských dovedností.
Profesionální školení pro autolakýrníky - aktivní vzdělávání v autoopravárenském průmyslu
Společnost Autoslužby Janoušek pro vás připravila profesionální školení v Ostravě pro autolakýrníky, které vašim zaměstnancům zajistí aktivní vzdělávání v autoopravárenském průmyslu.
Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. Havířov
Technický dozor stavebníka a koordinátor BOZP
Firma Karla Brendla Vám zajistí bezpečnost a ochranu zdraví při práci. Nabízí technický dozor stavebníka a koordinátora bozp v okolí Nového Jičína a Bílovce.
Jazyková škola - individuální kurzy angličtiny pro firmy
Jazyková škola LITE v Ostravě nabízí kurzy anglického jazyka pro veřejnost i firmy, pro začátečníky, mírné pokročilé i pokročilé.
Odborná konference zdravotních laborantů a zdravotních sester
Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě pozývá zdravotní laboranty a zdravotní sestry.
Střední škola - denní studium s maturitou, cestovní ruch
Pokud zvažujete jaká bude nejlepší volba střední školy pro vzdělávání vašeho dítěte, tak určitě věnujte pozornost střední odborné škole EDUCA v Novém Jičíně.
Školení  na téma vyšší efektivita a bezpečnost práce s IT pro personalisty i běžné uživatele.
Školení na téma vyšší efektivita a bezpečnost práce s IT pořádá firma FREE RW SOFT v.o.s. pro personalisty, IT oddělení ale i běžné uživatele.
Předporodní kurz pro těhotné ženy i o letních prázdninách - individuální přístup
Předporodní kurzy pro těhotné ženy, který probíhá i o letních prázdninách zajišťuje poliklinika MEPHACENTRUM a.s. v Ostravě, která navíc dbá na individuální přístup ke všem pacientkám.
Letní intenzivní kurz angličtiny Ostrava – rychle a zábavně
Jazyková škola LITE v Ostravě nabízí letní intenzivní kurzy anglického jazyka. Rychle a zábavně Vás naučíme mluvit anglicky!
Certifikace na akreditovanou zkušební a kalibrační laboratoř
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. je akreditovaná, autorizovaná a certifikovaná laboratoř, která provádí zkoušky a jiné certifikace výrobků v oboru strojů, strojních zařízení a hořlavých materiálů.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
Žádost o certifikaci -  autorizovaný a certifikační orgán
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. je laboratoř, která se zaměřuje na zkoušení a certifikaci výrobků. Obdržela od národní orgánu mnoho autorizací a osvědčení o akreditaci.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
Kurz angličtiny Ostrava - ukázková hodina zdarma
Jazyková škola LITE v Ostravě nabízí ukázkovou hodinu anglického jazyka pro veřejnost i firmy, pro začátečníky, mírné pokročilé i pokročilé zdarma.
Pořádání školení pro začínající účetní, účetní po rekvalifikaci Ostrava
Společnost HM EKOND, spol. s r.o. z Ostravy pořádá pro všechny začínající účetní školení v rámci grantového projektu Praktická účetní. Naučte se aktivně využívat účetnictví v rámci svého zaměstnání a doplňte si své vědomosti prostřednictvím školení určeném pro zájemce s nízkou nebo minimální praxí a účetní po rekvalifikaci. V rámci tří ...
Vzdělávání s tradicí pro veřejnost i pro firmy
Jsme vzdělávací společnost z Moravskoslezského kraje s dlouholetou tradicí. Nabízíme vzdělávání širokého zaměření: - rekvalifikační kurzy - odborné kurzy - zkoušky z profesních kvalifikací - semináře - přípravné kurzy na SŠ a VŠ - vzdělávání pro pracovníky v soc.službách Výuka pro veřejnost i pro firmy! V případě zájmu nás kontaktujte.