Vzdělávání je důležitou součástí života a proces vzdělávání začíná základní školou, pokračuje vzděláním středoškolským, odborným či na gymnáziu a následně jde o vzdělávání na vysokých a vyšších odborných školách. Součástí především vysokých škol jsou také vědecké výzkumy v oblasti přírodních věd, inženýrství, lékařství a další.

Školení v oboru zpracování svarů-nové školící středisko Ostrava
Školení v oboru zpracování svarů, přednášky a semináře z oblasti energetiky, svařování a ohřevu kovů provádí nové školící středisko dokončené společností SVARSERVIS THERMOPROZESS COOPERHEAT, s.r.o.
Středoškolské studium v oboru zahradnictví, maturitní i učební obory
Střední zahradnická škola, Ostrava, příspěvková organizace nabízí středoškolské studium s maturitními i učebními obory zahradnictví, přírodní lyceum, florista a zahradník.
Odborné poradenství v oblasti norem a předpisů BOZP, školení bezpečnosti práce
Společnost KMT International s.r.o. se sídlem v Ostravě poskytuje odborné poradenství v oboru BOZP - normy a předpisy BOZP - dále školení bezpečnosti práce i v okrese Nový Jičín a Ostrava - Město.
Vedení účetnictví a zpracování daňových přiznání, školení BOZP
Ekonomické služby, vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování daňových přiznání z příjmu fyzických i právnických osob či dani z nemovitosti, školení BOZP provádí PELAN ÚČTO s.r.o.
Waldorfská škola, MŠ a ZŠ a příprava pro předškoláky Ostrava
Waldorfská škola pro šťastné děti, MŠ a ZŠ Ostrava s waldorfskou přípravkou pro předškoláky, výuka v epochách, individuální přístup, družina, jídelna, zájmové kroužky.
Školení BOZP, dokumentace, poradenství od specialisty na trhu
Firma KMT International s.r.o. se Vám postará precizně o vytvoření dokumentace, poradenství a školení BOZP. Provedeme Vám celkovou prověrku bezpečnosti práce Vašich pracovišť v okolí Ostravy a Opavy.
Maturitní obory - cestovní ruch, hotelnictví, příjímací řízení
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace nabízí 2 kolo přijímacího řízení ke studium na maturitních oborech cestovní ruch a hotelnictví.
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace Střední hotelovka Opava
Kurzy, odborné vzdělávání dospělých v technických profesích
Odborné vzdělávání dospělých v technických profesích, stavebnictví, strojírenství, BOZP, kurzy, školení, semináře realizuje společnost KAPKA PLUS s.r.o., Ostrava.
Den otevřených dveří pro čtyřleté maturitní obory Hotelnictví a Cestovní ruch
Na Střední škole hotelnictví a služeb a Vyšší odborné škole v Opava, se koná 28. 11. 2018 Den otevřených dveří. Zajímavé prezentace o studijních maturitních oborech Hotelnictví a Cestovní ruch.
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace Střední hotelovka Opava
Střední zemědělská škola a VOŠ v Opavě s jezdeckým oddílem
Střední a VOŠ zemědělská škola v Opavě s jezdeckým oddílem, školním statkem, botanickou zahradou, sportovišti, odbornými učebnami, maturitní i učební obory.
Slezská univerzita v Opavě nabízí svým studentům a absolventům nový kariérní portál
Poradenské a kariérní centrum Slezské univerzity v Opavě spustilo pro studenty a absolventy aktualizovaný a plně funkční kariérní portál.
Vysokozdvižné vozíky DESTA, CESAB, prodej, servis a školení řidičů VZV
Manipulační techniku a VZV všech značek včetně školení a případných oprav Vám poskytne společnost VZV EXTERNÍ SERVIS RP s.r.o. z Ostravy. Výhodný prodej nových i použitých vysokozdvižných vozíků.
Střední škola automobilní, maturitní obory, zkrácené studium
Střední škola automobilní, Krnov, příspěvková organizace, autotronik, automechanik, mechanizace a služby, maturitní a učební obory, zkrácené studium, ubytování, jídelna.
Studium v cizině, zahraniční studium
Slezská univerzita v Opavě je veřejná vysoká škola, která je členem European University Association a poskytuje Vám také zahraniční studium. Studujte v cizině se Slezskou univerzitou.
Rekvalifikační kurzy Opava pro pracovníky v sociálních službách
Rekvalifikační a vzdělávací kurzy pro pracovníky v sociálních službách nebo ošetřovatel, které pořádá Slezská univerzita v Opavě jsou tou správnou volbou.
Fakulta veřejných politik otevřela specializovaná pracoviště – výukový byt a výslechové středisko
Fakulta veřejných politik Slezské univerzity v Opavě otevřela nová specializovaná pracoviště - výukový byt a speciální výslechové středisko.
Studium na vysoké škole – gastronomie, cestovní ruch, lázeňství
Ústav lázeňství, gastronomie a turismu zajišťuje výuku bakalářského studijního oboru Lázeňství a turismu v sídle Filozoficko-přírodovědecké fakulty Slezské univerzity v Opavě
Dny otevřených dveří na Slezské univerzitě - fakulty v Opavě a Karviné
Slezská univerzita v Opavě je veřejná vysoká škola, která je členem European University Association. Nabízíme Vám pravidelně dny otevřených dveří fakulty v Opavě a Karviné.
Talentové stipendium pro nové studenty – na všech oborech
Slezská univerzita nabízí talentové stipendium pro nové studenty na všech oborech. Toto stipendium podporuje talentované studenty a jejich motivaci ke studiu.
Jazykové kurzy anglického jazyka v jazykové škole Ostrava - speciální výuka angličtiny
Jazykové kurzy anglického jazyka v Jazykové škole LITE Ostrava. Naučte se anglicky a německy rychleji než tušíte díky speciálním kurzům angličtiny.
Bakalářské studium na vyšší odborné škole - rozvoj a řízení regionální turistiky, řízení hotelového provozu
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace nabízí vyšší odborné vzdělávání ve formě denního či dálkového studia.
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace Střední hotelovka Opava
Soukromá střední škola v Novém Jičíně se zaměřením na informační technologie a podnikání
Soukromá střední škola na Novojičínsku s nabídkou učebních, maturitních a nástavbových oborů se zaměřením na IT, podnikání, právo a cestovní ruch. Jazyky, skupinová práce a individuální přístup.
Efektivní výuka angličtiny bez učebnic a složité gramatiky
Jazyková škola LITE je v Ostravě specialisté na výuku angličtiny. Přinášíme moderní metodu výuky angličtiny bez učebnic a složité gramatiky.
Jazykové kurzy angličtiny - efektivní výuka anglického jazyka v Ostravě
Jazyková škola LITE v Ostravě nabízí efektivní výuku anglického jazyka pro veřejnost i firmy bez učebnic a složité gramatiky.Zarezervujte si i vy ukázkovou hodinu angličtiny zdarma.
Vzdělávání dospělých, školení, kurzy pro dělnické profese, Ostrava
Vzdělávání dospělých, školení, kurzy, semináře, přednášky pro manažery či dělnické profese poskytuje společnost KAPKA PLUS s.r.o. se sídlem v Ostravě.