Vzdělávání je důležitou součástí života a proces vzdělávání začíná základní školou, pokračuje vzděláním středoškolským, odborným či na gymnáziu a následně jde o vzdělávání na vysokých a vyšších odborných školách. Součástí především vysokých škol jsou také vědecké výzkumy v oblasti přírodních věd, inženýrství, lékařství a další.

Akreditovaná zkušební laboratoř Nový Jičín, statické a dynamické zkoušky, zkoušky odolnosti, vývoj
Akreditovaná zkušební laboratoř Nový Jičín, statické a dynamické zkoušky, zkoušky odolnosti, výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd, požární zkoušky.
Mateřská škola, základní škola, Gymnázium, výuka v českém a anglickém jazyce
Nadstandartní vzdělávací program vyučován v českém a anglickém jazyce již od první třídy v Gymnázium, základní a mateřská škola Hello s.r.o. – Ostrava-Poruba.
Cejchování obchodních vah a kalibrace s možností vystavení kalibračního listu
KADLEC VÁHY je spolehlivá firma, která se zaměřuje na oblast průmyslových vah a jejich servis. Nabízíme také kalibraci s vystavením kalibračního listu a cejchování obchodních vah v Opavě a okolí.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Certifikace systému managementu kvality, environment a BOZP
Certifikační orgán BEST QUALITY, s.r.o. Vám zajistí poradenství, certifikaci, audity a školení v oblasti systémů managementu kvality, environmentálního managementu a BOZP.
BEST QUALITY, s.r.o.
Základní škola a mateřská škola Frýdek-Místek, šachová školička, odborné učebny, družina
Základní škola a mateřská škola Frýdek-Místek, Elektronická žákovská knížka, šachová školička, judo, keramika, odborné učebny, družina, školní jídelna, zahrada v blízkosti lesa na okraji města.
Vzdělávání žáků se specifickými poruchami učení a chování
Základní vzdělávání žáků se specifickými poruchami učení a chování, ADHD, individuální vzdělávací plán pro každého na ZŠ Pohodová v Ostravě.
Základní škola, Ostrava-Výškovice, s.r.o.
Získej prospěchové stipendium na učební obor pekař, řezník-uzenář na SŠHS a VOŠ v Opavě
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola Opava umožňuje krajské motivační prospěchové stipendium pro obor pekař a řezník.
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace Střední hotelovka Opava
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, vzdělání v oblasti ekonomiky, informatiky, maturita
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, vzdělání v oblasti ekonomiky, informatiky, čtyřleté denní studium zakončeno maturitní zkouškou, informační technologie.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace
Akreditovaná kalibrační laboratoř Frýdek-Místek, kalibrace měřidel, teploměrů, vah, tlakoměrů
Akreditovaná kalibrační laboratoř Frýdek-Místek, kalibrace pracovních měřidel, teploměrů, vah, tlakoměrů, metrologická laboratoř, komplexní servis a poradenství v oblasti metrologie.
MSP - GLOBAL s.r.o. kalibrační laboratoř
Studuj obor, který tě baví a v budoucnu uživí - cukrář, kadeřník, kuchař - číšník, cestovní ruch, hotelnictví
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola Opava nabízí studium na učebních, maturitních a vyšších odborných oborech, které tě budou bavit a v budoucnu tě uživí.
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace Střední hotelovka Opava
Dům dětí a mládeže Vratimov - pravidelná zájmová činnost pro děti a mládež
Hledáte vhodný kroužek či tábor pro své dítko? Navštivte Dům dětí a mládeže ve Vratimově, který nabízí pravidelnou zájmovou činnost pro děti a mládež.
Středisko volného času Vratimov SVČ Vratimov
Akreditovaná kalibrační laboratoř pro měření síly, tvrdosti a práce
Naše společnost Labormachine, s.r.o. vybudovala akreditovanou kalibrační laboratoř, která zahrnuje komplexní služby ke zkušebním strojům a přístrojům.
Střední zahradnická škola Ostrava - škola s tradicí, vzděláváme již více než 110 let.
Nevíte si rady s výběrem oboru nebo školy? Střední zahradnická škola se sídlem v Ostravě, nabízí studijní obor zahradnictví. Jsme školou s bohatou historií a tradicí.
Waldorfská základní škola s ochrannou známkou registrovanou v Německu
Epochové vyučování a řada zájmových kroužků ve Waldorfské základní a mateřské škole v Ostravě, která spolupracuje s Pedagogickou fakultou Ostravské univerzity.
Komplexní služby v oblasti zdvíhacích zařízení, školení, poradenství
Technické poradenství, BOZP a prevence rizik i školení pracovníků a další komplexní služby v oblasti zdvihacích zařízení a ocelových konstrukcí poskytuje PH poradce servis s.r.o. z Ostravy - Hrabové.
Základní devítiletá škola v Ostravě s rozšířenou výukou
Rozšířené vyučování matematiky, přírodopisu, fyziky, chemie a informatiky nabízí naše Základní škola Ostrava – Mariánské Hory. Zaměřujeme se také na anglický, německý a ruský jazyk.
Školení na svařování, bodové přivařování, svarové spoje - kvalifikace zaměstnanců
Díky firmě Svarservis Thermoprozess Cooperheat s.r.o. můžete zvýšit kvalifikaci vašich zaměstnanců, kteří mohou absolvovat školení na svařování, bodové přivařování, svarové spoje a další v Ostravě.
Kurzy zaměřené na tepelné zpracování kovů - Ostrava
Odbornému vzdělávání zaměstnanců a potřebným kurzům v oblasti tepelného zpracování kovů se věnuje společnost Hutní montáže - Svarservis Thermoprozess Cooperheat s.r.o v Ostravě.
Vyšší odborné vzdělání v oboru zahraničního obchodu a cestovního ruchu, moderní škola
Pokrokové vyučovací metody, zahraniční stáže i rozšířenou výuku cizích jazyků umožňuje studium na vzdělávací instituci GOODWILL - vyšší odborná škola, s.r.o. z Frýdku-Místku.
Zkoušení lan, defektoskopická kontrola vlečných lan lyžařských vleků
Autorizované a certifikované TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. v pracovišti v Radvanicích u Trutnova provádí defektoskopickou kontrolu vlečných lan lyžařských vleků do průměru 50 mm.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
Středoškolské vzdělání se skvělým uplatněním v praxi, podnikání
Střední odborná škola ve Frýdku-Místku poskytuje maturitní i výuční vzdělání se skvělým uplatněním v praxi v oborech podnikání, agropodnikání, mechanik, zahradník či opravář.
Základní škola rodinného typu v Novém Jičíně se specializací na žáky s mentálním postižením
Vzdělání žáků s lehkým mentálním postižením zajišťuje Základní škola a Mateřská škola, Nový Jičín, Dlouhá 54, příspěvková organizace. Rozvíjíme sociální dovednosti i manuální zručnost žáků.
Škola hrou, ZŠ a MŠ na Opavsku s moderními technologiemi i alternativním stylem výuky
Moderní výuku se zaměřením na skupinovou práci a kooperativní učení Vám poskytne škola rodinného typu Základní škola a Mateřská škola Hrabyně, okres Opava, příspěvková organizace.
Klub Kmado ve Frýdlantu nad Ostravicí, mimoškolní aktivity, akce pro rodiny
Klub Kmado ve Frýdlantu nad Ostravicí, organizování mimoškolních aktivit, kroužků, rodinných dovolených, dětských táborů, turistických výletů a setkáních.
Rodinné centrum v Dětský svět Zvonilka ve Frýdlantu nad Ostravicí
Dětský svět Zvonilka je rodinné centrum a dětská herna ve Frýdlantu nad Ostravicí, zábavné atrakce jako prolézací centrum, skluzavky, tvořivé dílničky, dětské karnevaly a oslavy.