Obec Zálší
Obec Bystrá nad Jizerou

Využijte pro různé úřední, organizační a administrativní účely služby úřadů a organizací jako úřady celní, finanční, katastrální, úřady krajské, městské a obecní, soudy, správy sociálního zabezpečení, úřady práce, inspekce, statistické, probační a mediační služby, úřady a organizace památkové péče, zdravotní pojišťovny a další.

Obec Doloplazy, součást mikroregionu Němčicko se zámkem s parkem i víceúčelovým hřištěm
Vesnice s knihovnou, pohostinstvím i prodejnou potravin, taková je obec Doloplazy v okresu Prostějov. Území Doloplaz a Poličky je součástí Hornomoravského úvalu s nadmořskou výškou do 256 m. n. m.
Dětský domov a škola se snahou připravit děti do života.
Základní škola a speciální škola s dětským domovem se 48 lůžky, Sedlec, která nabízí plno mimoškolních aktivit a činnosti v dílnách, ateliéru, počítačové učebně či cvičné kuchyni.
Historie a vznik obce Kraselov v podhůří Šumavy
V malebné krajině jižních Čech v okrese Strakonice najdete obec Kraselov, o jejímž vzniku a historii se více dozvíte na našich stránkách.
Obec Veselá, pahorkatina v blízkosti CHKO Český Ráj s místními spolky i lidovými tradicemi
Obec Veselá je malá vesnice v okresu Semily s pouhými dvěma sty obyvateli. Obec si zakládá na svých tradičních lidových zvycích i kulturním a společenském životě.
Dětské centrum s psychosociální a zdravotní péčí Jihlava, fyzioterapeutickou ambulancí
Komplexní péči o děti od narození do tří let věku poskytuje Dětské centrum Jihlava, příspěvková organizace. Snažíme se co nejlépe zajistit všechny složky náhradní rodinné péče.
Město Domažlice, kultura, památky, turistika
Město Domažlice v západních Čechách patří k největším turistickým lákadlům této oblasti především díky kultuře, památkám a krásné krajině.
Chráněná dílna ZeNa - náhradní plnění 2020
ZeNa chráněná dílna s.r.o. nabízí uplatnění náhradního plnění pro firmy, které nezaměstnávají osoby zdravotně znevýhodněné.
Město Jilemnice, brána do Krkonošského Národního parku
Město Jilemnice ležící v podhůří Krkonoš je turisticky významné díky historickým památkám a sportovnímu vyžití v běžkařském lyžování, plavání v krytém bazénu.
Boskovice město kultury, památek a krásné přírody
Krásné město ležící v severní části Moravského krasu obklopené lesy Drahanské vrchoviny – to jsou Boskovice – centrum kultury, památek i přírodních zajímavostí.
Město Trutnov s městskou památkovou zónou, muzeem Podkrkonoší a hudebním festivalem
Důležitým obchodním a turistickým centrem ve východních Krkonoších je od nepaměti Trutnov, město opředené bohatou historií, obklopené malebnou přírodou a známé svými hudebními festivaly.
Domov seniorů Úvaly, sociální služby a ošetřovatelská péče
Celoroční pobyt pro seniory s komplexními celodenními službami poskytuje Domov seniorů Úvaly, poskytovatel sociálních služeb. Nabízíme příjemné prostředí pro seniory s kapacitou 47 osob.
Domov důchodců Ústí nad Orlicí, ubytování seniorů
Sociální služby pro seniory, dlouhodobý pobyt se stravováním, zdravotní péčí, společenskými aktivitami poskytuje Domov důchodců Ústí nad Orlicí.
Městys Chudenice, zajímavá příroda, památky, turistika
Městys Chudenice v Plzeňském kraji je plné zajímavých památek a krásné přírody, která láká turisty řadou cyklotras po nichž zavítáte k NPP Americká zahrada a zámku.
Obec Sány v Polabí, přírodní krásy, cyklotrasy, kultura
Nedaleko Poděbrad se v úrodné rovině nachází okouzlující Obec Sány. Dostanete se k nám vlakem i autobusem, máme řadu kulturních akcí, spolků, obecní knihovnu, a především krásnou přírodu.
Elektronická podatelna, Obecní úřad Pašinka
Nabízíme elektronickou komunikaci s naším obecním úřadem Pašinka, již nemusíte osobně docházet na úřad.
Zdravotnické prostředky i technologie, sdružení českých výrobců a dodavatelů, export
Podporu českých výrobců zdravotnických prostředků zajišťuje sdružení Asociace výrobců a dodavatelů zdravotnických prostředků sídlící na Praze 10 Vršovice.
Obec Konecchlumí s barokním kostelem, tvrzí a kulturním životem
V Královéhradeckém kraji, asi 10 km od Jičína, Vás přivítá obec Konecchlumí se spoustou kulturních a společenských akcí. Obec je tvořena ze dvou částí – Konecchlumí a Kamenice.
Stacionář pro osoby s mentálním a kombinovaným postižením
Pomoc rodinám s péčí o postižené osoby ve věku 1 – 40 let. Denní a týdenní stacionář s péčí, ubytováním, stravou, fyzioterapií a vzděláváním zajišťuje Centrum BAZALKA, o.p.s.
Krašlovice, obec v okrese Strakonice, krásná krajina, turistika
V malebné krajině jižních Čech najdeme malou obec Krašlovice, která láká turisty, cykloturisty i vodáky. Spousty zajímavostí a památek v okolí.
Chráněné bydlení v severních Čechách, Horní Poustevna
Sociální službu Chráněné bydlení v rodinném domku v Horní Poustevně a v bytech ve Šluknově poskytuje Integrované centrum pro osoby se zdravotním postižením Horní Poustevna.
Pomoc a podpora seniorů, mentálně postižených i handicapovaných klientů, komplexní péče
Provozem domovů pro seniory i osoby se zdravotním postižením se zabývá společnost Městská správa sociálních služeb v Mostě - příspěvková organizace. Pomáháme klientům v jejich těžkých situacích.
Lisování plastů a výlisků pro automobilový a elektrotechnický průmysl, výroba, montáž
Specialisty na vstřikování plastů naleznete u společnosti Gaudium Industrialis s.r.o. se sídlem v Oloví u Sokolova. Lisujeme plasty a výlisky, poskytujeme služby v oblasti náhradního plnění.
Gaudium Industrialis s.r.o.
Obec České Velenice s česko-rakouským komunitním centrem FENIX i kulturním domem Beseda
Město České Velenice je malá obec rozprostírající se na území českého příhraničního regionu jižní Čechy. Obec je významná svou česko-rakouskou spoluprací, díky níž pořádá řadu kulturních akcí.
Město České Velenice
Denní stacionář pro děti s kombinovaným postižením, pedagogická i rehabilitační péče
Komplexní péči o děti s mentálním a pohybovým postižením zajišťuje Integrační centrum Zahrada v Praze 3 Žižkov. Usilujeme o maximální rozvoj postižených dětí po stránce sociální i osobnostní.
Obec Smidary, rodiště spisovatele Jiřího Šotoly a MUDr. Babáka, zakladatele VŠ v Brně
Na soutoku řeky Cidliny a Javorky se nalézá malá obec Smidary patřící do okresu Hradec Králové. Vesnice je významná svou řadou historických památek i bohatým společenským životem.