Obec Zálší
Obec Bystrá nad Jizerou

Využijte pro různé úřední, organizační a administrativní účely služby úřadů a organizací jako úřady celní, finanční, katastrální, úřady krajské, městské a obecní, soudy, správy sociálního zabezpečení, úřady práce, inspekce, statistické, probační a mediační služby, úřady a organizace památkové péče, zdravotní pojišťovny a další.

Město Holýšov, součást Svazku Domažlicko a Mikroregionu Radbuza, Plzeňský kraj
Na pravém břehu řeky Radbuzy jihozápadně od města Plzeň leží malé město Holýšov. Nevelká obec s kinem, informačním centrem, knihovnou i kulturním střediskem.
Město Moravské Budějovice s historickými památkami a muzeem
Město Moravské Budějovice, v okrese Třebíč, má řadu pamětihodností jako zámek, muzeum, budovu radnice, kostel či kaple a kulturní a sportovní vybavení.
Strážnice historické Jihomoravské město s kulturním životem
Město Strážnice s 5500 obyvateli s bohatou historií a památkami, které stojí za navštívení. Vhodné i pro milovníky kulturních akcí a vodních radovánek.
Město Polná se čtyřmi kostely, synagogou, hradem a zámkem
Polná město v okrese Jihlava v kraji Vysočina s 5000 obyvateli a řadou historických památek. Město, které bylo vyhlášeno historickým městem roku.
Obec Horní Dubňany v mikroregionu Moravskokrumlovsko
Obec Horní Dubňany ležící v okrese Znojmo byla pravděpodobně založena ve 12. století a nachází se zde kostel či nedaleko Přírodní park Střední Pojihlaví.
Obec Pracejovice, vesnice s dětským i sportovním hřištěm a kulturním domem, okres Strakonice
Zajímavé pamětihodnosti společně s úchvatným výhledem do údolí řeky Otavy umožňuje Obec Pracejovice v okresu Strakonice. Obec je rodným místem významného politika Rudolfa Berana.
Město Beroun – pamětihodnosti, příroda s lesy a vodními toky
Beroun město nacházející se nedaleko hlavního města České republiky s krásnými historickými památky, hradbami, přírodou a turistickými trasami.
Obec Lipová-lázně na rozhraní Rychlebských hor a Hrubého Jeseníku se sportovním vyžitím
V malebné krajině Jeseníků leží horská obec Lipová-lázně. Menší obec s širokou nabídkou sportovních možností od cykloturistiky přes pěší turistiku až po zimní sporty.
Městys Stará Říše je součástí Česko-moravské subprovincie
Městys Stará Říše nacházející se v okrese Jihlava, s 620 obyvateli a s řadou historických pamětihodností – kostel, boží muka, které jsou přímo v centru obce.
Městys Stará Říše
Vesnice s vodní nádrží Mlýnice, ve které žijí dva druhy raků
Nová Ves u Chrástavy, vesnice nedaleko krajského města Liberec, nacházející se v podhůří Jizerských hor, kde je krásná příroda, historické zajímavosti.
Obec Horní Habartice, vesnice v CHKO České středohoří s hřištěm i turistickými trasami
Obec Horní Habartice je malá vesnice s dlouhou historií, kostelem sv. Jana Křtitele, knihovnou i mateřskou školou. Ideální místo pro milovníky turistiky a dalších sportovních aktivit.
Troubsko, Brno-venkov, obec s historickými zajímavostmi
Obec Troubsko s řadou historických památek, které jsou chráněny jako kulturní památky České republiky se nachází západně od moravské metropole města Brna.
Obec Troubsko
Město Luhačovice, lázně se zaměřením na léčbu dýchacího, trávicího i pohybového ústrojí
Komplexní léčebnou kúru zaměřenou na potěchu těla i duše poskytují největší moravské lázně, město Luhačovice. Procházky po lázeňské kolonádě, pití léčivých pramenů i bohatý společenský program.
Vinařské město Valtice s velkým množstvím památek a krásnou přírodou
Valtice – historické město, které je chráněno jako městská památková zóna a jeho okolí krajinná památková zóna, ideální pro milovníky přírody a vína.
Nabízíme skvělé pracovní zázemí pro osoby zdravotně znevýhodněné
Poskytujeme pracovní zařazení lidem se zdravotním postižením, pro osoby s částečným i plným invalidním důchodem - ZeNa, chráněná dílna s.r.o. Náchod, Hradec Králové, Pardubice
Obec Olbramice, vesnice s obecní knihovnou, honebním společenstvím i řadou kulturních akcí
V Olomouckém kraji jen několik málo kilometrů od Litovle leží malá obec Olbramice. Tradiční vesnice s významnou kaplí sv. Víta, zajímavou historií i bohatým společenským životem.
Turistika a houbaření v podhůří Českého lesa
Poběžovice město s krásnou mírně kopcovitou přírodou vhodné pro turistiku, s 1600 obyvateli, které nabízí několik památek, jež stojí za navštívení.
Město Vrchlabí – ideální pro letní turistiku i zimní nadšence na sjezdovkách
Velké množství historických a turistických památek, které stojí za navštívení a velké množství upravených sjezdovek na zimní vydovádění na lyžích či běžkách.
Obec Jedlá v lokalitě s řadou pramenů, svahových bučin i vzácných rostlin, Havlíčkův Brod
Místo se svahovými bučinami i meandrujícím potokem Bystřice, taková je obec Jedlá. Lokalita s řadou pramenů s čistou vodou, významnými památkami i mnoha zajímavými místy.
Památky, koupaliště, kulturně-společenské dění
Město Zbýšov ležící v Jihomoravském kraji s 3800 obyvateli je město plné památek, společenských akcí a turistiky a krásné rozmanité přírody.
Obec Pomezí na Poličsku, památný kostel, kultura
V těsné blízkosti s městem Polička sousedí v Pardubickém kraji malá obec Pomezí, jejíž první písemné zmínky pocházejí ze 13. století. V současné době žije v obci asi 1200 obyvatel.
Domov seniorů pro seniory se sníženou soběstačností, ubytování a stravování, okres Mělník
Důstojné stáří s dostatečnou dávkou nezávislosti poskytují v zařízení nedaleko Mělníka, kde se nachází Domov seniorů Vidim, poskytovatel sociálních služeb.
Město Lom, vyhledávaná lokalita pro stavbu rodinných domů s mnoha kulturními památkami
Na hranicích okresů Most a Teplice leží malebné město Lom, jehož historie je úzce spojena s těžbou hnědého uhlí. Obec je významná svými kulturními památkami a pamětihodnostmi.
Domov s péčí pro osoby se zdravotním postižením, terénní sociální služby, ubytování
Kompletní péči o osoby s mentálním i kombinovaným postižením či chronickým onemocněním poskytuje Domov Iváň, poskytovatel sociálních služeb z obce Rataje nad Sázavou.
Město Modřice, sportovní vyžití, cyklotrasy, kulturní akce
V těsné blízkosti moravské metropole Vás srdečně přivítá město Modřice. Město s cyklistickou stezkou Brno-Vídeň, bohatým kulturním či sportovním vyžitím i nákupním areálem Olympia Brno.