Obec Zálší
Obec Bystrá nad Jizerou

Využijte pro různé úřední, organizační a administrativní účely služby úřadů a organizací jako úřady celní, finanční, katastrální, úřady krajské, městské a obecní, soudy, správy sociálního zabezpečení, úřady práce, inspekce, statistické, probační a mediační služby, úřady a organizace památkové péče, zdravotní pojišťovny a další.

Obec Čepřovice, obecní úřad, mateřská škola, prodejna potravin, restaurace, dětské hřiště
Na úpatí Bavorské vrchoviny nedaleko Volyně se rozkládá malebná obec Čepřovice. V typicky jihočeské vesnici naleznete obecní úřad, prodejnu potravin, mateřskou školu, restauraci i dětské hřiště.
Obec Čepřovice
Asociace školních sportovních klubů – kurzy, soutěže
Staňte se členem Asociace školních sportovních klubů České republiky. Podporujeme pohybové a sportovní aktivity nejen ve školních sportovních klubech po celé České republice.
Malebná obec na Vysočině
Obec v kraji Vysočina, malebné místo pro život a bydlení, základní občanská vybavenost, klidné místo mezi Jihlavou, Třebíčí a Velkým Meziříčím – obec Otín.
Obec Otín obecní úřad
Poskytovatel péče pro seniory Praha
Pečovatelské služby pro seniory v Praze a okolí, nabídka každodenní ubytovací služby pro starší osoby s potřebou pravidelné péče a pomoci - Domov pro seniory Elišky Purkyňové.
Zajímavé bydlení pro seniory s veškerým servisem – Penzion Atrium
Atraktivní domov pro seniory – seniorservis, komplexní služby seniorům v Liberci – snadné umístění seniorů na krátkodobý nebo dlouhodobý pobyt – u nás v Penzionu Atrium
Penzion pro seniory Atrium Liberec SENIORSERVIS o.p.s.
Domov pro seniory s důstojným a individuálním přístupem
Domov pro seniory s kapacitou 72 lůžek v okrese Svitavy. Příjemné prostředí a kvalitní péče. Individuální přístup samozřejmostí. Volnočasové aktivity. Zajistíme Vašim blízkým důstojné stáří.
Preventivní péče a pomoc pro osoby se sluchovým postižením
Poskytování pomocných sociálních služeb pro osoby se sluchovým omezením, nabídka tlumočnické pomoci, začleňování neslyšících do normálního života, půjčovna kompenzačních pomůcek.
Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje, prevence požáru, pálení klestí, dopravní info
Podílíme se na plnění a organizování úkolů požární ochrany, ochrany obyvatelstva, civilního nouzového plánování, integrovaného záchranného systému, krizového řízení a další služby.
Vinařská obec Sedlec u Mikulova, ptačí oblast Lednické rybníky, vinařství, ZOO park, ubytování
Obec Sedlec leží na území chráněné krajinné oblasti Pálava a biosférické rezervace Dolní Morava pod záštitou UNESCO.
Obec Sedlec Sedlec u Mikulova
Malebná středočeská obec nedaleko Mělníka
Oblíbené turistické místo, obec Želízy v okrese Mělník, a krásné místo pro život s více než 500 obyvateli na okraji chráněné krajinné oblasti v nádherné přírodě.
Největší vinařské město Velké Bílovice v Jihomoravském kraji
Kulturní vinařské město v centru jižní Moravy – Velké Bílovice nedaleko Břeclavi, kompletní vybavenost pro obyvatele, kulturní a sociální vyžití, zařízení pro mládež i dospělé.
Město Velké Bílovice
Domov pro seniory Sen pro Sen Benešov, domov důchodců se zdravotní a ošetřovatelskou péčí
Domov pro seniory Sen pro Sen Benešov poskytuje sociální a zdravotní služby, podporuje soběstačnost uživatelů a umožňuje prožití plnohodnotného života seniorů.
Horní Jiřetín – malebné město nedaleko německých hranic
Krušnohorské město s perfektní občanskou vybaveností, bohatým kulturním životem, nevídanou přírodou – to a mnohem více v Horním Jiřetíně.
Město Horní Jiřetín
Město Tovačov, Zámek Tovačov, kostel sv. Václava, Tovačovská jezera, naučná stezka, Spanilá věž
Město Tovačov, Zámek Tovačov, kostel sv. Václava, Tovačovská jezera, naučná stezka, Spanilá věž, radnice, kašna, měšťanské domy, koupání a rybolov na jezerech, minigolf.
Malá obec Pracejovice nedaleko Strakonic v Jihočeském kraji
Chcete poznat malebné místo v okrese Strakonice? Navštivte malou obec Pracejovice, která se nachází jen půl hodiny od města Písek v Jihočeském kraji a ukrývá ideální místo pro život.
Obec Milý, okres Rakovník, Přírodní rezervace Milská stráň, přírodní park Džbán, kaple sv. Michala
Obec Milý, okres Rakovník, Přírodní rezervace Milská stráň, přírodní park Džbán, kaple sv. Michala, usedlosti z přelomu 19. a 20. století v centru obce, stožár v podobě umělé borovice.
Obec Milý obecní úřad
Obec Oselce, správné místo pro život v Plzeňském Kraji
Malá obec s bohatou kulturní a občanskou vybaveností, obec zajišťující bohaté společenské vyžití, Oselce – místo pro turisty, která vítá i nové občany a návštěvníky.
Sdružení provozovatelů kempů Heřmanův Městec, předpisy a normy k výstavbě, přestavbě či provozu
Sdružení provozovatelů kempů Heřmanův Městec, předpisy a normy k výstavbě, přestavbě či provozu objektů typu kemp a chatová osada, informace o nových trendech v provozování kempů.
Městské centrum, domov pro seniory Benátky nad Jizerou, pečovatelská služba, odlehčovací služby
Městské centrum, domov pro seniory Benátky nad Jizerou, pečovatelská služba, odlehčovací služby, nepřetržitý provoz, domácí zdravotní péče, prádelna.
Turistické město Moravské Budějovice, pamětihodnosti a krásná příroda
V malebné přírodě na rozmezí Vysočiny a jižní Moravy se nachází historické město Moravské Budějovice s řadou památek v památkové zóně města.
Neotřelé místo pro život – malebná obec v krásné jihočeské přírodě
Obec Krašlovice, obec se 158 obyvateli v okrese Strakonice, půl hodiny cesty z Českých Budějovic. Malá obec nedaleko řeky Blatnice, turistické místo vhodné pro cyklisty, vodáky a nadšené cestovatele.
Obec Lovečkovice a její zajímavosti, okres Litoměřice
Obec Lovečkovice se spolu s přidruženými obcemi rozléhá v CHKO České středohoří v Ústeckém kraji. Je zde spousta zajímavých pamětihodností a krásná příroda.
Penzion pro seniory – dům s pečovatelskou službou pro osaměle žijící seniory
Dům s pečovatelskou službou pro osoby starší 65 let – nabízíme komplexní služby s veškerou péčí – vracíme seniorům plnohodnotný život - Penzion pro seniory Atrium Liberec
Penzion pro seniory Atrium Liberec SENIORSERVIS o.p.s.
Obec Lipová-lázně s hornatým okolím vhodným pro turistiku, cykloturistiku, lyžování a běžkování
Obec Lipová-lázně s hornatým okolím vhodným pro turistiku, cykloturistiku, lyžování a běžkování, vyhlášené Schrothovy léčebné lázně, chráněná krajinná oblast Jeseníky.