Obec Zálší
Obec Bystrá nad Jizerou

Využijte pro různé úřední, organizační a administrativní účely služby úřadů a organizací jako úřady celní, finanční, katastrální, úřady krajské, městské a obecní, soudy, správy sociálního zabezpečení, úřady práce, inspekce, statistické, probační a mediační služby, úřady a organizace památkové péče, zdravotní pojišťovny a další.

Obec Horní Dubňany, okres Znojmo, Kostel svatého Petra a Pavla, zřícenina hradu Rabštejn
Obec Horní Dubňany, okres Znojmo, Kostel svatého Petra a Pavla, zřícenina hradu Rabštejn, zrenovované kostelní zvony, kulturní památky Moravskokrumlovsko.
Obec Vstiš v Plzeňském kraji, turistické trasy, Bayerův důl, komplex budov starého mlýna
Obec Vstiš v Plzeňském kraji, turistické trasy, Bayerův důl, komplex budov starého mlýna, tradiční pohádkový Bubules, cyklostezky.
Obec Vstiš obecní úřad
Krásné město na úpatí Krušných hor, Horní Jiřetín
Historické město s řadou památek, rozmanitou přírodou a krásnými lesy v podhůří Krušných hor, to je město Horní Jiřetín v okrese Most.
Město Horní Jiřetín
Sociální zařízení s nepřetržitou péči o osoby se zdravotním postižením
Zařízení sociálních služeb poskytující nepřetržitou péči osobám se zdravotním postižením – Domov „Bez zámků“ se sídlem v Tuchořicích v okrese Louny.
SDZP družstvo Děčín, pracovní příležitosti pro zdravotně postižené, chráněné šicí dílny
SDZP družstvo vytváří pracovní příležitosti pro osoby zdravotně postižené a umožňuje jejich profesní a osobní růst, chráněné šicí dílny v České Kamenici a ve Šluknově.
Obec Dlouhá Ves, okres Klatovy, turistika v okolí Šumavy, kempování na řece Otavě
Obec Dlouhá Ves, okres Klatovy, turistika v okolí Šumavy, kempování na řece Otavě, autokemping Nové Městečko, ubytování v soukromí nebo v penzionech.
Bezbariérové centrum služeb pro zrakově postižené osoby Olomouc, sociální rehabilitace, pomůcky
Bezbariérové centrum služeb pro zrakově postižené osoby Olomouc, sociální rehabilitace, půjčovna pomůcek a tandemů, odstraňování bariér, odborné sociální poradenství.
Obec Němčičky okres Břeclav, bobová dráha, lyžařský vlek, vinný sklep - lisovna se sýpkou
Obec Němčičky okres Břeclav, bobová dráha, lyžařský vlek, vinný sklep - lisovna se sýpkou, kaple, Schejbalův památník, vinařství a vinařská stezka.
Obec Němčičky
Obec Jedlá u Ledče nad Sázavou, krásná příroda
Malebná víska Jedlá v kraji Vysočina spadá do Mikroregionu Ledečsko, krásná a rozmanitá příroda, zajímavé lesy a zákoutí, historická kaple a památky v okolních obcích.
Město Zbýšov plné kulturních památek a přírodní krásy, muzeum průmyslových železnic
Město Zbýšov plné kulturních památek a přírodní krásy, muzeum průmyslových železnic, přírodní památka Rybičková skála, kostel sv. Martina, kříž, věž dolu Simson, věž dolu Jindřich II.
Možnost krátkodobých i dlouhodobých pobytů pro seniory v domově
Dům s pečovatelskou službou pro Vaše blízké – dlouhodobé i krátkodobé pobyty pro seniory se zajištěným programem - Penzion pro seniory Atrium Liberec se o vše postará!
Penzion pro seniory Atrium Liberec SENIORSERVIS o.p.s.
Obec Olbramice v Olomouckém kraji, zvonička, sloup se sochou sv. Jana Nepomuckého, cyklotrasy
Obec Olbramice v Olomouckém kraji, zvonička, sloup se sochou sv. Jana Nepomuckého, cyklotrasy, vítání občánků, besedy pro důchodce.
Město Modřice, okres Brno, Jihomoravský kraj, obchodní a zábavní centrum Olympia, městské muzeum
Město Modřice, okres Brno, Jihomoravský kraj, obchodní a zábavní centrum Olympia, městské muzeum, víceúčelová hala, bruslení, památky, Modřická tvrz.
Asociace výrobců a dodavatelů zdravotnických prostředků Praha, podporujeme podnikání, AVDZP
Přispíváme ke zlepšování podmínek pro výzkum, vývoj a výrobu zdravotnických prostředků a jejich uvedení na český i zahraniční trh.
Město Březnice – správné místo pro život
Město Březnice ve Středočeském kraji – bohaté kulturní vyžití, občanská vybavitelnost, společenské akce, informační kanály pro občany, městský úřad a knihovna, vzdělávací zařízení.
Město Březnice
Obec Troubky-Zdislavice, okres Kroměříž, zámek Zdislavice, hrobka Marie von Ebner-Eschenbach
Obec Troubky-Zdislavice, okres Kroměříž, zámek Zdislavice, hrobka Marie von Ebner-Eschenbach, sokolská zahrada, hospůdka Troubky.
Obec Troubky-Zdislavice
Významný orgán výkonu státní správy ve věcech regionální politiky
Chcete se ucházet o evropské či národní dotační prostředky na podporu bydlení, cestovního ruchu či podporu pro neziskové organizace?
Město uprostřed nádherné přírody plzeňského kraje – to je Nepomuk
Advent ve městě Nepomuk stojí za to! Česká mše vánoční J.J. Ryby, výstava betlémů i retrospektivní výstava Evy Hubatové – Naděje. Město proslavené místním rodákem sv. Janem Nepomuckým.
Domov pro seniory, zdravotně a tělesně postižené Těně, návštěvy pomocí skype a videohovoru
Domov pro seniory, zdravotně a tělesně postižené Těně, návštěvy pomocí skype a videohovoru, ubytování ve dvou nebo třílůžkových pokojích, celodenní stravování.
Ústřední orgán státní správy České republiky pro oblast životního prostředí
Státní orgán Ministerstvo životního prostředí, ochrana přírody, klimatické změny, voda v krajině, dotace související s životním prostředím, legislativní předpisy a normy, právní záležitosti.
Ministerstvo životního prostředí
Turistická obec Srní v centru NP Šumava s historickými stavbami
Milujete hory ať v zimě na lyžování či v létě na turistiku a rádi u toho prozkoumáte krásnou přírodu? Zavítejte na Šumavu, kde leží i obec Srní.
Malebné městečko na rakousko-českých hranicích – České Velenice
Nejlepší místo pro život v Jihočeském kraji - České Velenice - je tu pro právě pro Vás s širokou škálou občanské vybavenosti, krásných míst a nejlepších služeb.
Město České Velenice
Obecní knihovna Pašinka pro dospělé a mládež, veřejná knihovna s internetem a mobiliářem
Obecní knihovna Pašinka pro dospělé a mládež, veřejná knihovna s internetem a mobiliářem, nejnovější tituly z výměnné knihovny z Kutné Hory.
Městys Křemže v Jihočeském kraji, zřícenina hradu Dívčí kámen, kostel archanděla Michaela
Městys Křemže v Jihočeském kraji, zřícenina hradu Dívčí kámen, kostel archanděla Michaela, kaple sv. Voršily, chráněné přírodní rezervace.
Městys Křemže
Sociální služby pro tělesně postižené občany, Brno
Sociální a terapeutická činnost pro tělesně postižené občany, poradenství, doprovod na úřadech, zajištění práv, volnočasové aktivity zajišťuje Svaz tělesně postižených v České republice z. s. Brno.