Hledáte pro výrobní a další činnost polotovary z různých materiálů? Z pestré ponuky si tak můžete vybrat dle svých potřeb polotovary kovové, plastové i dřevěné jako trubky, tyče, desky, dráty, hutní materiál, krabičky, výřezy, polotovary pro zdobení bran a plotů či výrobu osvětlovací a další techniky.

Konstrukční profily – kvalitní a pevné ocelové konstrukce pro haly
Na dodávku hal a zejména kvalitních a pevných ocelových konstrukcí se obraťte na firmu HALOVÉ SYSTÉMY s.r.o. nedaleko Brna, která se specializuje na konstrukční profily Z, C, U a Σ profily.
Ocelové, hliníkové desky a přířezy, frézované opracování polotovarů a plechů
Ocelové, hliníkové desky a přířezy, frézované opracování polotovarů a plechů od firmy Haba s.r.o. v Sudoměřicích u Hodonína - trhu s ocelí a hliníkem.
Jemně frézované lité hliníkové desky řezané na míru
Jemně frézované lité hliníkové desky řezané na míru, povrchová úprava desek, třískové obrábění od firmy Haba s.r.o. v Sudoměřicích u Hodonína.
Výroba desek z oceli a hliníku pro automobilový průmysl
Výroba desek z oceli a hliníku pro automobilový průmysl, výroba polotovarů z oceli na zakázku od firmy Haba s.r.o. v Sudoměřicích u Hodonína.
Výroba hliníkových a ocelových desek - výroba na zakázku, desky broušené a frézované.
Výroba z hliníku a oceli, frézované a broušené desky vyrobené na zakázku provádí Haba s.r.o. společnost, která je na trhu špičkou s ocelí a hliníkem.
Nový ekologický prvek do interiéru vytvoří atraktivní design místnosti
Atraktivní design vaší místnosti vytvoří flexibilní desky dukta® od společnosti FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s.r.o., které díky své tvárnosti mají mnoho možností využití.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Čipové karty s bezkontaktními technologiemi, výroba, potisk čipových karet, RFID čipy
Čipové karty s bezkontaktními technologiemi - výroba, potisk a prodej, plastové karty s čipem, RFID čipy dodává firma IdentCORE s.r.o. ve Znojmě.
IdentCORE s.r.o.
Výroba a potisk plastových karet s kontaktním a s bezkontaktním čipem
Výroba a potisk plastových karet s kontaktním a s bezkontaktním čipem, zákaznické, klubové, slevové karty zajistí specialista v oboru, firma IdentCORE s.r.o. ze Znojma.
IdentCORE s.r.o.
Laminování rohoží z netkané textilie, potahování povrchu sklovláknitých rohoží vrstvou hliníkové fólie
Laminování rohoží z netkané textilie, potahování povrchu sklovláknitých rohoží vrstvou hliníkové fólie, provádí specialista v této oblasti firma KOBE-cz s.r.o.
Prodej, nákup a zpracování dřeva na pile - OSB, QSB desky
Prodej, nákup a zpracování dřeva na pile - OSB, QSB desky a MFP desky se zajištěnou dopravou nabízí firma Ráj dřeva v Brně-Bosonohy.
Zakázková výroba dřevěných madel z masivního dřeva a madel na míru
Zakázkovou výrobu dřevěných madel z masivního dřeva na míru, madla, úchyty, lišty a další výrobky ze všech dostupných dřevin na trhu zajistí firma FK DŘEVĚNÉ LIŠTY.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Zakázková výroba ze dřeva dveří, oken, nábytku, dřevěné díly
Specialistou na zakázkovou výrobu ze dřeva a dřevěné díly pro výrobce nábytku, oken, dveří, schodišť, je v okolí Brna společnost FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Balkonové zábradlí - výroba na zakázku, renovace zábradlí
Balkonové zábradlí z nejkvalitnějších materiálů - výroba na zakázku, renovace balkonového zábradlí, realizace na klíč od firmy ALUS s.r.o. v Hustopečích.
Výroba a potisk magnetických karet, plastové karty s magnetickými proužky
Výroba, potisk magnetických karet, plastové karty s magnetickými proužky pro docházkový systém jako identifikační médium, bankovní karty a další nabízí IdentCORE s.r.o.
IdentCORE s.r.o.
Levný metrový textil - velký výběr oděvních látek za příznivé ceny
Levný metrový textil, textilní metráž - velký výběr oděvních i technických látek za příznivé ceny nakoupíte od firmy KARS DUO, v.o.s. v Brně.
KARS DUO, v.o.s.
Dodavatel spotřebního materiálu pro technologii bezobslužných čerpacích stanic
Dodavatelem spotřebního materiálu pro technologii bezobslužných čerpacích stanic, termopapírů, karet a čipů je společnost UNIDATAZ s.r.o. ve Znojmě.
Opracování polotovarů, plechů, desky z oceli a přířezů
Opracování polotovarů, plechů, desky z oceli, přířezy, hliníkové desky, výroba polotovarů na zakázku od firmy Haba s.r.o. v Sudoměřicích u Hodonína.
Výroba dřevěných madel, madla do objektů na míru, profilová a kruhová madla za výhodnou cenu!
Výrobou dřevěných madel na míru, madel do interiéru a extreriéru, profilových a kruhových madel, ukončení madel a dalšího příslušenství se na Brněnsku zabývá společnost FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Upevňovací materiál je pro kvalitu kotvení roštů rozhodující Znojmo
Na prodej upevňovacího materiálu sloužícího k manipulaci s nadměrnými a těžkými výrobky a pro kotvení roštů má ve svém bohatém sortimentů společnost KASALI, s.r.o. ze Znojma.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Litinové bočnice k lavičkám, surové bočnice, parkové lavičky
Povrchová úprava odlitků, městský mobiliář, litinové lavičky a výrobky, zahradní nábytek, kovářské práce, pítka, lampy, bronzové sochy
Podlahové hranolky, prodej, dodávka - novinka na českém trhu
Prodej, distribuce, dodávka podlahové hranolky - novinka na českém trhu. Hranolky ve dvou šířkách, baleny v sáčcích, různé dekory nabízí K-Produkt, s.r.o.
Prodej hutního materiálu, velkoobchodní prodej profilů L, I, T, U,  Ivančice, Brno venkov
Velkoobchodní prodej, rozvoz hutního materiálu, prodej maloobchodním spotřebitelům, profily L, I, T, U dodává firma Miroslav Hypr z Ivančic.
Ocelová a nerezová lana a lanka, vázací prostředky prodej
Manipulační, závěsová a kotevní technika, nerezová a ocelová lana a lanka, vázací prostředky, přijaté objednávky expedujeme ještě ten den
Gabionové sítě, návrh avýroba sítí pro gabiony Olomouc
Gabionové sítě, obklady, stěny, zpevňovací prvky, geotextílie, geomříže, protihlukové stěny, ochrana před padajícím kamením, zpracování cenové nabídky zdrarma
Jekly, železné trubky a další materiál s možností řezání Brno - venkov
ploché tyče, profily L, I, T, U, jaklové profily čtvercové, obdélníkové, plechy válcované za tepla nebo za studena, roxory, KARI sítě