Hledáte pro výrobní a další činnost polotovary z různých materiálů? Z pestré ponuky si tak můžete vybrat dle svých potřeb polotovary kovové, plastové i dřevěné jako trubky, tyče, desky, dráty, hutní materiál, krabičky, výřezy, polotovary pro zdobení bran a plotů či výrobu osvětlovací a další techniky.

Potisk plastových karet - věrnostní, dárkové a klubové karty
Kvalitní potisk plastových karet na zakázku, jako jsou dárkové karty, ale také věrnostní či klubové karty poskytuje společnost IdentCORE s.r.o. ze Znojma.
IdentCORE s.r.o.
Ohebné vinylové dílce a podlahové zakončovací lišty - prodej v e-shopu
Podlahové zakončovací lišty, schodnice a ohebné vinylové dílce dodává společnost Bukoma group s.r.o. z okresu Vyškov. V našem e-shopu zakoupíte různé podlahové prvky v požadovaném dekoru.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Výrobce a dodavatel uzlových sítí a provaznických výrobků Tišnov – kvalitní výrobky s dlouhou životností
Představujeme vám firmu Kv.Řezáč, která se specializuje na výrobu a dodávku velmi kvalitních uzlových sítí a provaznických výrobků pro různé využití.
Výroba dřevěných příhradových vazníků a nosných střešních konstrukcí na klíč pro rodinné domy
Výrobou dřevěných příhradových vazníků a nosných střešních konstrukcí na klíč pro rodinné domy se zabývá společnost KARPEN PLUS s.r.o. z Brna. Realizujeme střešní konstrukce na míru.
KARPEN PLUS s.r.o.
Zpracování akátového dřeva, dubové dřevo, výroba paliva a jiných výrobků, výroba kůlů, akátové sloupky
Firma Mgr. Marek Navrátilík je největším zpracovatelem akátového dřeva v České republice. Zpracováváme také další druhy dřeva. Hlavní činností naší firmy je výroba kůlů a zpracování akátového dřeva.
Stínící, ochranné a lešenářské sítě v e-shopu - clony na ploty, balkony a pergoly
Pevné stínovky s dlouhou životností prodává naše firma Garnýže Milan Dvořáček. V e-shopu naleznete stínící, ochranné a lešenářské sítě a tkaniny na ploty, balkony, pergoly, skleníky i foliovníky.
Popruhy a lemovky používané v nejnáročnějších podmínkách při záchraně životů
Naše popruhy splňují vysoké nároky, a proto jsou vhodné pro použití i v těch nejnáročnějších podmínkách při záchraně lidských životů.
MOUKA TIŠNOV, s.r.o.
Krková přivařovací příruba – odolnost vůči vysokým plusovým i mínusovým teplotám
Krkové přivařovací příruby vyrobené z různých materiálů odolných vůči vysokým teplotám a mrazu dodává firma AR Brno.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Prodej a dodávka ochranných stínících plotových clon - sítí
Dodávku a prodej stínících plotových sítí, které jsou vyráběny ze zdravotně nezávadného 100% HDPE polyetylenu a zároveň poskytují až 90% stínění, zajišťuje v okolí Znojma a Třebíče firma Ploty Gaves.
Tvarovka, t-kus opatřená těsnící lištou, nákružkem, výkružkem, perem nebo drážkou
Tvarovky, t-kus opatřené těsnící lištou, nákružkem, výkružkem, perem nebo drážkou na zakázku vyrábí firma AR Brno.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Prodej, řezání a stříhání hutního materiálu vám zajistí poctivé a tradiční železářství v Brně
Hutní materiál včetně jeho řezání a stříhání na míru vám zajistí poctivé a tradiční železářství v Brně - Železářství Skořepka, s.r.o..
Obkladové desky STEPWOOD® Original a STEPWOOD® Natural
Kvalitní designové panely STEPWOOD® Original a STEPWOOD® Natural od firmy FK dřevěné lišty sídlící nedaleko Znojma můžete využít v interiérech domácností a v prodejních prostorech.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Prodej hutního materiálu - trubky, ocel
Široký sortiment kvalitního hutního materiálu, trubky, ocel a další dodává společnost Železářství Skořepka, s.r.o., která sídlí v Brně.
Výroba, potisk, montáž autoplachet, expresní opravy plachet, krycí plachty a folie
CAMELA AUTOPLACHTY s.r.o nabízí výrobu, potisk a montáže autoplachet. Současně se zabýváme plachtami na valníky, vozíky a krycími plachtami různých tvarů a rozměrů s oky i bez a expresními opravami.
Holding Ferromet a.s. - výroba a prodej hutnických výrobků a polotovarů
Holding Ferromet a.s. (Železárny Veselí) se zabývá výrobou a prodejem hutnických výrobků a polotovarů. Součástí holdingu jsou divize: Z-Group hutní skupiny, Hesco Zlín a Ferromet - obnovitelné zdroje.
Dřevěné profily-rámy do dveří, rámečky
Široký sortiment rámů, rámečků do dveří, kvaliní provedení, dřevěné profily lišt dodává firma FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Dřevěné produkty na přání zákazníka – rámy do dveří, lišty pro výrobu oken, profily zimních zahrad
Dřevěné produkty pro další zpracování na přání zákazníka vyrábí firma FK DŘEVĚNÉ LIŠTY. Na zakázku vyrobíme rámy do dveří, lišty pro výrobu oken i profily pro zimní zahrady.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Dřevěné příhradové vazníky, střešní dřevěné konstrukce
Dřevěné příhradové vazníky, střešní dřevěné konstrukce, střechy na klíč, příhradové lisované vazníky, tesařské konstrukce od firmy EURODACH s.r.o. v Brně.
PVC lamelové clony pro průmyslový provoz -  brány, závěsy do vratových otvorů
PVC lamelové clony pro průmyslový provoz - brány, do vratového otvoru průmyslových hal, skladů, továren, závěsy z PVC na míru od firmy PortaTherm s.r.o. z Brna.
Ocelové prvky a betonářské výztuže pro betonové konstrukce, které dodáme i namontujeme
Spolehlivým dodavatel ocelových prvků pro monolitické betonové konstrukce a betonářských výztuží je společnost ARMOSPOL CZ s.r.o. z Brna. Dodáváme materiál na míru, a se zárukou dlouholeté pevnosti.
ARMOSPOL CZ s.r.o.
Dodávka atypických kulatých zastřešení na kruhové zahradní bazény
O realizaci atypických kruhových zastřešení pro nadzemní i zapuštěné zahradní kulaté bazény se postará firma Zastřešení kulatých bazénů Eva Graciasová z Hodonína.
Zastřešení kulatých bazénů Eva Graciasová
Certifikované vazníky, konstrukce pro střechy, tesařské konstrukce
Certifikované vazníky a jejich návrhy, konstrukce pro střechy, tesařské konstrukce, střešní vazníky a konstrukce od firmy EURODACH s.r.o. v Brně.
Nerezový program madel – nerezová madla a další nerezové komponenty pro nerezová zábradlí
Nerezová madla či nerezové komponenty pro zábradlí – kompletní nabídku komponentů nerezového programu madel naleznete nově na e-shopu firmy FK dřevěné lišty, spol. s.r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Certifikované stavebnicové příhradové vazníky, konstrukce střech
Certifikované stavebnicové příhradové vazníky, konstrukce střech, vypracování návrhu vazníků s cenovou nabídkou na celou střechu od firmy Eurodach s.r.o. v Brně
Designové obkladové desky STEPWOOD, lamely z masivního dřeva
Specializovaným prodejcem kvalitních lamel z masivu a obkladových desek STEPWOOD je na Brněnsku společnost F.K. Dřevěné lišty s.r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.